Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@18:42:33 GMT

چند وقت یک‌ بار چکاپ کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۶۷۷۳

آفتاب‌‌نیوز :

حسین عمارلو در رابطه با انجام دوره‌ای آزمایش خون (چکاپ)، اظهار کرد: انجام آزمایش خون دوره‌ای (چکاپ) برای هر فرد با توجه به سن، شرایط جسمانی و سابقه بیماری افراد، تنوع بسیار زیادی وجود دارد.

وی با بیان اینکه افراد مسن و میان‌سال بهتر است در حدود هر شش ماه تا یکسال، یک‌بار اقدام به انجام آزمایشات دوره‌ای کنند، افزود: اگر آزمایشات انجام شده طبیعی بود، همین رویه «هر ۶ ماه تا یک سال یک‌بار» ادامه پیدا می‌کند ولی اگر غیرطبیعی بود، بسته به بیماری فرد، پزشک در فواصل کوتاه‌تری این کار را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک در رابطه با انجام آزمایش‌های دوره‌ای در جوانان، تصریح کرد: در خصوص انجام آزمایش‌های دوره‌ای در سنین پایین‌تر (جوانان) چنین توافقی وجود ندارد و بسته به اینکه فرد سالم است یا بیمار، پزشک از روی علائم و سابقه فرد تصمیم می‌گیرد.

فوق‌تخصص خون و سرطان در رابطه با پروتکل‌های آزمایش‌های خاص، ادامه داد: به طور مثال آزمایش قند خون که اولین‌بار در چهل سالگی باید گرفته شود و آزمایش چربی نیز در ۲۰ سالگی باید برای اولین‌بار آزمایش گرفته شود.

عمارلو با بیان اینکه در صوتی که اعداد آزمایش فرد غیرطبیعی بود نشان‌دهنده بیمار بودن او است که درمانش آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر اعداد آزمایش نرمال بود، هر ۵ سال تا ۴۰ سالگی و سپس هر ۲ سال ۴۰ تا ۵۰ سالگی انجام و بعد از ۵۰ سالگی نیز دوباره همان برنامه سالی یک‌بار پیاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: چکاپ سلامت انجام آزمایش دوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»

در راستای برنامه «آزمایش‌های فناوری نانو برای همه» مسابقه ای با عنوان « سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو» برگزار می شود که علاقه مندان می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان شبکه آزمایشگاهی توانا و دبیران دانش‌آموخته‌ رشته‌های مرتبط با علوم و فناوری نانو مانند زیست، شیمی و فیزیک می‌توانند با انجام آزمایش «سنتز سبز نانوذرات به کمک عصاره لیمو» در بیست و دومین مسابقه ماهر شرکت کرده و برنده گرنت آموزشی به ارزش 10 میلیون ریال شوند.

این مسابقه در راستای برنامه «آزمایش‌های فناوری نانو برای همه» طراحی شده است. علاقمندان تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه فرصت دارند فیلم آموزشی بر مبنای محتوای آزمایش مورد نظر بسازند و به شماره ۰۹۲۱۹۵۶۳۷۳۱ در پیام‌رسان شاد ارسال نمایند.

فیلم آموزشی با فرمت MP4 که حداقل و حداکثر زمان آن به ترتیب ۴ و ۸ دقیقه  تهیه شود. داوران پس از بررسی آثار دریافت شده براساس موارد زیر به آن‌ها امتیاز داده و فیلمی که بیش‌ترین امتیاز را کسب کند به عنوان فیلم برنده انتخاب می‌شود.

انجام آزمایش:
بیان تئوری
بیان مراحل آزمایش
انجام کامل مراحل آزمایش و نمایش آن
نشان‌دادن و بیان نتیجه
پاسخ به سوالات انتهای دستور کار

خلاقیت:
بیان جذاب تئوری و ساده‌سازی آن برای دانش‌آموزان
استفاده از مدل آموزشی و یا فیلم و تصویر مرتبط با آزمایش

صوت و تصویر:
کیفیت صدا و تصویر
استفاده از افکت و جذابیت بصری

سایر نکات:
معرفی کامل خود و مرکز و آزمایش مورد نظر
رعایت بازه مناسب
درج لوگو باشگاه و مرکز در فیلم

آزمایشگاه‌های دانش‌آموزی می‌توانند با استفاده از حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مواد مورد نیاز را تهیه و با انجام آزمایش در مسابقه شرکت کنند. برای اطلاع از نحوه برخورداری از این حمایت اینجا کلیک کنید.

بنابر اعلام ستاد نانو، به تمامی شرکت‌کنندگان در این مسابقه گواهی شرکت در مسابقه اعطا می‌شود و فیلم آموزشی برگزیده در سایت باشگاه نانو در صفحه «مسابقه ماهر» قرار می‌گیرد.

شرکت در مسابقه ماهر موجب کسب امتیاز ویژه در ارزیابی آزمایشگاه‌های عضو شبکه توانا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • آواز قوی ژان لوک گدار و هفتاد سالگی «هفت سامورایی» در کن کلاسیک
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»