Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@17:20:12 GMT

کاهش ۲ درصدی مبلغ چک‌های برگشتی در آذرماه

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۷۰۷۶

براساس آمار بانک مرکزی در آذر ۹۹ حدود ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۱۸۵۹ هزار میلیارد ریال مبادله شده است.

خبرگزاری میزان - طبق آمار بانک مرکزی حدود ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۱،۸۵۹ هزار میلیارد ریال در آذرماه ۱۳۹۹ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۱۸ درصد افزایش و از نظر مبلغ ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

همچنین در ماه مورد گزارش در استان تهران حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۸۹۳ هزار میلیارد ریال مبادله شد.

در آذرماه سال جاری ۴۸.۹ درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده است که به ترتیب با ۳۰.۵ درصد، ۱۰.۹ درصد و ۷.۵ درصد بیش‌ترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنین ۶۱ درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (۴۸ درصد)، اصفهان (۷ درصد) و خراسان رضوی (۶ درصد) مبادله شده است که بیش‌ترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

حدود ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ۱،۶۲۶ هزار میلیارد ریال در آذرماه ۱۳۹۹ در کل کشور وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد ۱۶.۷ درصد افزایش و از نظر مبلغ ۳.۲ درصد کاهش نشان می‌دهد. از کل تعداد و مبلغ چک‌های مبادله شده در ماه مذکور به ترتیب ۹۰.۶ درصد و ۸۷.۵ درصد وصول شده است.

درصد تعداد و مبلغ چک‌های وصول شده در آبان‌ماه ۱۳۹۹ به ترتیب معادل ۹۱.۵ درصد و ۸۸.۴ درصد و در آذرماه ۱۳۹۸ به ترتیب برابر ۹۱.۷ درصد و ۸۹.۵ درصد بوده است. در آذرماه ۱۳۹۹، در استان تهران بالغ بر ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۷۹۵ هزار میلیارد ریال وصول شد که از نظر تعداد ۹۱ درصد و از نظر ارزش ۸۹ درصد از کل چک‌های مبادله‌ای وصول شده است.

در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (۹۳.۴ درصد)، مازندران (۹۲.۲ درصد) و گلستان (۹۱.۸ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۸۲.۴ درصد)، کردستان (۸۶.۵ درصد) و لرستان (۸۶.۹ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد بررسی در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به ترتیب به استان‌های گیلان (۹۰.۳ درصد)، البرز (۸۸.۴ درصد) و خوزستان (۸۸.۲ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۸۰.۹ درصد)، خراسان جنوبی (۸۲.۱ درصد) و لرستان (۸۲.۵ درصد) کم‌ترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

چک‌های برگشتی

حدود ۸۹۳ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۲۳۳ هزار میلیارد ریال در آذرماه ۹۹ در کل کشور برگشت داده شده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۳۱.۱ درصد و ۵.۶ درصد افزایش نشان می‌دهد. از کل تعداد و مبلغ چک‌های مبادله شده در ماه مذکور به ترتیب ۹.۴ درصد و ۱۲.۵ درصد برگشت داده شده است.

درصد تعداد و مبلغ چک‌های برگشت داده شده در آبان ماه ۹۹ به ترتیب معادل ۸.۵ درصد و ۱۱.۶ درصد و در آذرماه سال ۹۸ به ترتیب برابر ۸.۳ درصد و ۱۰.۵ درصد بوده است. در ماه مورد گزارش در استان تهران حدود ۲۶۱ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۹۹ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد که از نظر تعداد ۹ درصد و از نظر ارزش ۱۱ درصد از کل چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است.

در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت تعداد چک‌های برگشتی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۱۷.۶ درصد)، کردستان (۱۳.۵ درصد) و لرستان (۱۳.۱ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های گیلان (۶.۶ درصد)، مازندران (۷.۸ درصد) و گلستان (۸.۲ درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های برگشتی به کل تعداد چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد بررسی در بین سایر استان‌های کشور، بیش‌ترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (۱۹.۱ درصد)، خراسان جنوبی (۱۷.۹ درصد) و لرستان (۱۷.۵ درصد) اختصاص یافته است و استان‌های گیلان (۹.۷ درصد)، البرز (۱۱.۶ درصد) و خوزستان (۱۱.۸ درصد) کم‌ترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: فهرست دریافت‌کنندگان ارز نیمایی و دولتی به روزرسانی شد

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی بانک مرکزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بانک مرکزی استان های کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است و استان بین سایر استان های کشور ترین نسبت تعداد چک هزار فقره چک به ارزشی ترتیب به استان ترین نسبت ارزش چک تعداد و مبلغ چک چک های برگشتی به کل کل چک های مبادله ای چک های وصولی به کل هزار میلیارد ریال استان های گیلان برگشت داده شده برگشت داده شد بیش ترین نسبت ماه مذکور نظر تعداد چک های برگشت استان تهران چک های وصول ماه مورد ماه ۱۳۹۹ وصول شد کل کشور ۵ درصد ۷ درصد ۶ درصد ۲ درصد ۴ درصد ۹ درصد ۸ درصد ۱ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۷۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد