Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران به‌ همراه پرویز کرمی مشاور معاون علمی رییس جمهوری و دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، صنایع نرم و خلاق از بخش‌های مختلف مجموعه کارخانه نوآوری "های وی" بازدید کردند.

به گزارش برنا، به نقل از روابط عمومی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، امام جمعه موقت تهران به‌ همراه پرویز کرمی مشاور معاون علمی رییس جمهوری و دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، صنایع نرم و خلاق از بخش‌های مختلف مجموعه کارخانه نوآوری "های وی" همچون مجموعه زیرو، تیم آتین مدیکال فناوری‌های نوین پزشکی، مجموعه "لایف اند می" در حوزه پزشکی، تیم نیکسی فناوری هوش مصنوعی و راه‌کارهای یادگیری ماشین، مجموعه مانیار، شتاب دهنده فن‌آسا، شتاب دهنده مدلین، مرکز نوآوری تاپ پلاس و مرکز نوآوری تجارت الکترونیک پارسیان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید مدیر مجموعه آتین مدیکال با اشاره به توانایی‌ها و تخصص‌های این گروه مشاور تولید تجهیزات پزشکی گفت: گروه مهندسی آتین مدیکال در سال ۱۳۹۳ توسط تیمی از متخصصین با توانایی‌ها و تخصص‌های مختلف مهندسی پا به عرصه فعالیت گذاشت. این گروه فعالیت‌های خود را بر روی فنّاوری‌های نوین حوزه تجهیزات پزشکی و فهمی صحیح و درست از شرایط موجود در فضای تولید کشور متمرکز کرده است و در حال حاضر با تکیه بر تجربیات خود، در حوزه مشاوره تولید تجهیزات مورداستفاده در صنعت سلامت (تجهیزات مصرفی و غیر مصرفی پزشکی، دندان‌پزشکی و …) فعالیت می‌کند. در سال ۱۳۹۸ گروه مهندسی آتین مدیکال ساختاری حقوقی به خود گرفت و با اخذ مجوزهای لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت و اداره کل تجهیزات پزشکی کشور، در حال حاضر به شرکت‌ها و اشخاص حقیقی مخاطب خود خدمت‌رسانی می‌کند.

مدیر مجموعه "لایف اند می" نیز ضمن معرفی این مرکز اظهار داشت: مجموعه LifeandMe با تشکیل تیمی متخصص و با تجربه در حوزه‌های مختلف بر آن است با به‌کارگیری جدیدترین تکنولوژی‌ها و با انتقال دانش از پیشرفته‌ترین مراکز تحقیقاتی دنیا در حوزه تحلیل داده‌های بزرگ، قدم‌های کارآمدی در نزدیک کردن هر چه بیشتر مردم به مفهوم پزشکی شخصی‌سازی شده بردارد. ارتباط موثر با بدنه تحقیقاتی کشور به منظور خلق ارزش افزوده بر اساس داده‌های مفید جمع‌آوری شده از اهداف کلان مجموعه LifeandMe، است تا علاوه بر ایجاد ارزش‌های کوتاه و میان مدت برای مشتریان خود، گامی موثر در پیشبرد اهداف کلان پزشکی شخصی‌سازی شده بردارد.

مدیر شرکت مانیار با اشاره به خدمات مالی و اهداف این مرکز گفت: شرکت نوآوران پیشرو مانی‌یار با نام تجاری مانیار به عنوان پرداخت یار رسمی بانک مرکزی و دارای مجوز فناوری پارک فناوری پردیس، از سال ۹۵ به عنوان اولین شبکه اجتماعی مالی، فعالیت خود را آغاز کرده است. مانیار زیر ساختی برای ارائه خدمات پرداخت آنلاین برای اشخاص معمولی و کسب و کارها است. کارخانه پرداخت مانیار با ارائه خدمات پرداخت بر بستر کیف پول، ارائه دهنده خدمات پرداخت‌های جمعی و گروهی، خدمات درگاه پرداخت تحت مجوز پرداخت یاری بانک مرکزی و سرویس های کیف پولی به کسب و کارها و سازمان‌ها، متناسب با نیازمندی آن‌ها مشغول فعالیت است. مانیار تلاش کرده است تا با بهره بردن از دانش بروز و استفاده از بازخوردهای مشتریان، تجربه خوبی از پرداخت آنلاین را برای مشتریان خود فراهم کند.

مدیر شتاب دهنده نیکسی در رابطه با اهداف و ماموریت‌های این مجموعه دانش بنیان بیان داشت: ما متخصص بینایی ماشین، شبکه‌های عصبی و یادگیری ماشین هستیم. ماموریت ما این است که تصاویر را قابل جستجو کنیم. ما یک تیم کوچک و استثنایی مستقر در تهران ساخته‌ایم و توانستیم شرکت دانش بنیان نوپا نوع ۱ شویم. ما راه‌حل‌های جستجو و شناسایی تصویر را به صنایعی ارائه می‌دهیم که جستجوی تصاویر برای آنها اهمیت دارد.

مدیر شتاب دهنده فن‌آسا نیز در رابطه با فعالیت‌های این مجموعه اظهار داشت: فن‌آسا به‌عنوان یک توسعه‌دهنده فناوری، در میانه دانش و بازار قرار دارد. ما معتقدیم توسعه بلندمدت و پایدار فناوری نمی‌تواند فارغ از آموزش و پژوهش و بریده از تأملات بنیادین باشد. دانشمندان همکار ما با روندپژوهی تحولات فناورانه، مشارکت در توسعه مرزهای دانش، مطالعه مبانی و ارزش‌های فناوری و نیز بررسی ارتباط فناوری و حیات بشر به درک راهبردی و جامع‌نگر فن‌آسا یاری می‌رسانند. فن‌آسا همچنین آموزش و کمک به ارتقای سطح توانمندی هسته‌های نوآور و فن‌آور را رسالت خود می‌داند.

مدیر شتاب دهنده مدلین هم با اشاره به سلامت دیجیتال و اثر آن بر آینده سیستم سلامت کشور گفت: مجموعه مدلین یک سازمان مستقل و خصوصی است که از تابستان ۱۳۹۷ با هدف ارائه بروزترین و جدیدترین خدمات مشاوره، منتورشیپ و آموزش در حوزه راه‌اندازی کسب و کار دیجیتال، فعالیت خود را آغاز کرده است. مجموعه مدلین با شناخت کامل از اکوسیستم استارتاپی ایران و نکات ضعف و قوت آن و با آگاهی از اهمیت سلامت دیجیتال و اثر آن بر آینده سیستم سلامت کشور، راهکارهای نوین و موثری برای رفع مشکلات اکوسیستم استارتاپی و مدیریت بهینه فرآیند توسعه کسب و کار ارائه داده است. این مجموعه امید دارد تا با برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی، ارائه خدمات حرفه‌ای مشاوره و حمایت از استارتاپ‌های سلامت دیجیتال از یک سو و همکاری با سازمان‌های قانون‌گذار، دانشگاه‌ها و سایر اجزای اکوسیستم استارتاپی ایران از سوی دیگر، به تسهیل فرآیند شکل‌دهی سیستم نوین سلامت کشور و تسریع در مرحله گذار به سلامت دیجیتال نقش موثری ایفا کند.

کارخانه نوآوری های‌وی دومین شعب پارک فناوری پردیس با وسعت ۵۰۰۰ متر مربع در منطقه ۱ تهران واقع شده است که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس در بهمن ماه ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماز جمعه سلامت دیجیتال دانش بنیان شتاب دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۷۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • خاتمی: بازی با ایران بازی با دم شیر است / عملیات وعده صادق نشان داد که دوران موشک پایان نیافته است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان