Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اخلاقی بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران به میزبانی تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه در بدو شیوع کرونا در کشور و به دنبال آن استان سمنان، بسیاری صنوف تعطیل شدند، ابراز کرد: در ابتدای امر طبق دستورالعمل‌های صادره گروهی از اقشار که وضعیت کاری شأن در خصوص کرونا نامناسب بود به تأمین اجتماعی ابلاغ شدند تا حق بیمه ۱۰ درصدی را پرداخت کنند اما پس از مدتی چهار گروه دیگر از اقشار نیز به این تعداد افزوده شد و در نهایت نیز گروه‌های دیگر که آخرین آنها فعالان حوزه گردشگری هستند، به صنوف آسیب دیده از کرونا افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تأمین اجتماعی درباره حق بیمه و مسائل مرتبط دستورالعمل‌های مختلفی را دارد که در استان سمنان نیز از ابتدای شیوع کرونا در حال اجرا است، بیان کرد: طبق یکی از این دستورالعمل‌ها که برای مثال برای اصناف گردشگری صادر شده ۲۰ درصد حق بیمه در شش‌ماهه دوم سال پرداخت و مابقی در سال ۱۴۰۰ با مراجعه صاحبان مشاغل گردشگری تقسیط خواهد شد تا فشاری بر دوش این اصناف برای بازپرداخت حق بیمه نباشد.

مدیر تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه برای بیماران کرونایی نیز دستورالعمل‌هایی صادر شد تا بتوانیم خدمات بهتری را به آنها در سطح استان ارائه کنیم، ابراز کرد: یکی از اقداماتی که برای این بیماران انجام شد، عدم نیاز به مراجعه برای تأیید ۱۴ روز استراحت پزشکی بود که از شیوع بیشتر ویروس و اجبار بیمار از خروج قرنطینه جلوگیری می‌کرد. همچنین دیگر نیازی برای حضور فرد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی در راستای دریافت هزینه نبود و با چند روز تأخیر مبالغ هزینه کرد بیماری شأن پرداخت شد.

اخلاقی با بیان اینکه موضوع دیگری که در دوران کرونا در سطح استان انجام شد، لغو بازدیدهای دوره‌ای و سرکشی بازرسان تأمین اجتماعی از کارگاه‌ها بود، ابراز کرد: حضور بازرسان امکان داشت که هم برای کارگاه‌ها و هم برای بازرسان خطرآفرین باشد در نتیجه بازرسی از اصناف و کارگاه‌ها برای صحت‌سنجی فهرست بیمه‌های کارگری نیز در ماه‌های اخیر لغو شد تا شرایط بهتر شود.

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات ویژه تأمین اجتماعی در سال جاری تلاش برای متناسب سازی حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سراسر کشور بود که با دریافت ۳۲ هزار میلیارد تومان از سوی دولت در سراسر کشور از جمله استان سمنان صورت گرفت، افزود: مستمری دریافتی مستمری‌بگیران که خواسته به حق آنان بود از ۱۵۰ هزار تومان تا دو میلیون تومان در ماه افزوده شد تا شاهد کاهش فاصله حقوق دریافتی با سایر ارگان‌ها باشیم.

مدیر تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه هرچند نقطه ایده آل ما همسان سازی حقوق مستمری‌بگیران بود اما توانستیم حداقل شاهد متناسب سازی دریافتی‌ها باشیم، گفت: در سال ۱۴۰۰ نیز سازمان تأمین اجتماعی با دریافت ۶۰ هزار میلیارد تومان از دولت این طرح را تداوم خواهد بخشید تا شاهد افزایش دریافتی مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی باشیم.

اخلاقی درباره بیمه بیکاری نیز، بیان کرد: کرونا سبب شد تا بسیاری از مردم کار خود را از دست بدهند و در نتیجه نیاز برای دریافت بیمه بیکاری یکباره در سطح استان بالا رفت که پرداخت همه آنها مبالغ قابل توجهی را می‌طلبید که خوشبختانه در این راستا اقدامات خوبی در دستور کار قرار گرفت تا بتوانیم به مستمری‌بگیران بیمه بیکاری میزان مستمری بیمه بیکاری را هر چند با مشکل، اما مداوم پرداخت کنیم.

وی همچنین از ارائه ۲۰ خدمت به صورت غیرحضوری در دوران کرونا در سطح استان سمنان خبر داد و ابراز کرد: از ابتدای آبان ماه ۹۹ شاهد طرح ۷۰ به ۳۰ و همچنین ارائه خدمات الکترونیکی و غیرحضوری در شعب تأمین اجتماعی استان سمنان بودیم که با هدف کاهش مراجعه حضوری و با ارائه خدماتی مانند نام نویسی غیرحضوری، درخواست سوابق بیمه، پرداخت هدیه ازدواج، ثبت هوشمند مفاصی حساب و… اجرا شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه هر تغییری در ابتدا با مقاومت‌ها و اشکالاتی روبرو است که تغییر الکترونیکی خدمات تأمین اجتماعی نیز از این قاعده مستثنا نیست، تاکید کرد: شعب تأمین اجتماعی به خصوص در روزهای پایانی ماه و زمان پرداخت مستمری بسیار شلوغ می‌شد و به واقع مخاطرات زیادی را برای مردم داشت علاوه بر این مردم باید بدانند که قرار نیست خدمات تأمین اجتماعی کاهش یابد و این رسالت بزرگ رسانه‌ها است که به مردم در این زمینه اطلاعات و آگاهی بدهند.

کد خبر 5137482

منبع: مهر

کلیدواژه: تامین اجتماعی استان سمنان ویروس کرونا دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه گرگان آمار کرونا بوشهر شهرستان کرج شیراز لیگ برتر فوتبال ایران شهرکرد عکس استانها تأمین اجتماعی استان سمنان تأمین اجتماعی دستورالعمل ها مستمری بگیران سطح استان بیمه بیکاری حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه