Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ همسر مرحوم حسن حبیبی گفت: او و امثال او با بسیاری از کسانی که این سال‌ها مسئولیت دارند، تفاوت‌های بسیاری داشت و در استفاده از بیت‌المال خیلی حساس و امانتدار بود.

شفیقه رهیده در نشست مجازی «پیوند ادب و سیاست، نکوداشت دکتر حسن حبیبی» که با همکاری انجمن اندیشه و قلم برگزار شد، با انتقاد از عملکرد صداوسیما در پرداختن به شخصیت حسن حبیبی، اظهار کرد: کوتاهی‌ها در برابر شخصیت‌های برجسته بسیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حبیبی آنقدر نسبت به ایران حساس بود که اوایل انقلاب به دلیل تلاشهایش درباره ایران‌شناسی به او می‌گفتند غربزده. اما بعدها مشخص شد راهی که او در بنیاد ایرانشناسی پی گرفته، بیراه نبوده است.

وی درباره کاریکاتورهای پرتعداد مجله گل‌آقا از حسن حبیبی، اظهار کرد: مرحوم کیومرث صابری از دوستان بسیار نزدیک دکتر حبیبی بود و نشریه ایشان با کسب نظر مستمر از خود دکتر، کاریکاتور ایشان را می‌کشید. دکتر حبیبی در این راه خود را سپربلا کرد تا به همه ملت ایران و بویژه جوانان بگوید باید مسئولان را در رده‌های مختلف به نقد بکشید و از آنها پاسخ بخواهید.

همسر حسن حبیبی افزود: او و امثال او با بسیاری از کسانی که این سال‌ها مسئولیت دارند، تفاوت‌های بسیاری داشت. در استفاده از بیت‌المال خیلی حساس و امانتدار بود. زمانی در حال راه‌اندازی کارخانه‌ای در نزدیکی تهران بودم که برای هلال احمر بود، یک روز کنار جاده ماشینم خراب شد و با دفتر دکتر حبیبی تماس گرفتم که برای من یک ماشین بفرستند، اما ایشان در برابر اصرارهای من گفتند از همان جایی که مامور هستید ماشین بخواهید، ریاست جمهوری برای شما ماشین ندارد. امروز با دیدن ریخت و پاش‌ها، هم خجالت‌زده می شویم و هم از اینکه امانتدار بودیم، احساس غرور می‌کنیم.

رهیده یادآور شد: خاطرم هست ایشان از خست آقای هاشمی رفسنجانی در پرداخت حقوق به وزرا گله داشت و یک بار با ایشان پشت تلفن بحث می کرد. بعد از پایان صحبتشان، پرسیدم حرف آقای هاشمی چیست؟ گفتند می گویند وزرا در سفرها نیاز به هتل ندارند و می‌توانند به ساختمان استانداری‌ها بروند و نیاز بیشتری ندارند. این از روحیه کویری اقای هاشمی ناشی می شد که تلاش داشتند کار دولت با کمترین هزینه انجام شود. این روحیات را با امروز مقایسه کنید.

 

محسن هاشمی: عدم کاندیداتوری مرحوم حبیبی نقش مهمی در شکل‌گیری دوم خرداد داشت

رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: حسن حبیبی سیاستمداری برای تمام فصول و چهره‌ای ارزنده در تاریخ انقلاب اسلامی بود که نمونه موفق بهره گیری همزمان از تخصص و تعهد، اعتدال و پرکاری، صراحت و ملایمت و قانونمداری وارزش گرایی محسوب می‌شد.

محسن هاشمی‌رفسنجانی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در نشست مجازی «پیوند ادب و سیاست، نکوداشت دکتر حسن حبیبی» که به مناسبت هشتمین سالگرد درگذشت وی با همکاری انجمن اندیشه و قلم برگزار شد، گفت: دکتر حبیبی از دهه چهل، با فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان اروپا، مبارزات سیاسی را آغاز کرد و یک دهه قبل از پیروزی انقلاب، فعالیت مبارزاتی صریح را در قالب اتحادیه تقویت کرد و در همین دوره آیت الله هاشمی رفسنجانی که برای حل اختلافات نیروهای مبارز فعال در اروپا به فرانسه سفر کرده بود، با ایشان و سایر مبارزان دیدار کرد.

وی افزود: حضور دکتر حبیبی در نوفل لوشاتو و ۱۱۴ روز مبارزه تاریخی سیاسی امام در فرانسه، بسیار موثر بود و از طرف امام خمینی ماموریت تهیه نخستین پیش نویس قانون اساسی جدید ایران به ایشان محول شد. دکتر حبیبی به همراه امام در ۱۲ بهمن با پرواز انقلاب به ایران بازگشت و تقدیر این بود که در این روز که بزرگترین روز انقلاب و زندگی ایشان بود، دنیا را ترک کند.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: نقش دکتر حبیبی در دولت موقت و دولت‌های دفاع مقدس، سازندگی و اصلاحات، نشان دهنده شخصیت تخصصی و غیرجناحی وسیاسی ایران بود که در تمام فصول و پنج دولت متفاوت یکی از اعضای شاخص هیات دولت بود و هیچگاه مواضع خود را به منافع جناحی و غیرملی گره نزد.

هاشمی‌رفسنجانی یادآور شد: حوصله و دقت آقای دکتر حبیبی در پیگیری مصوبات دولت و تاکید او بر اینکه وزرا حرفهایشان را بدون سانسور بزنند، در نوع خود مثال زدنی بود. ایشان همزمان دبیری هیات دولت را هم بر عهده داشت و باید گفت دکتر حبیبی نقش  موثر و بدون سر و صدایی در جمهوری اسلامی داشت. اگر هم اکنون فردی شبیه ایشان را داشتیم، بدون شک مصوبات دولت کنونی هم اجرایی می‌شد. در ابتدای شکل گیری مجمع تشخیص مصلحت نیز ایشان بدون نیرو دبیرخانه مجمع را اداره می‌کرد که بعد از آمدن آقای رضایی تعداد نیروهای آنجا ۲۰ تا ۳۰ برابر شد.

رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران اظهار کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی با اطمینان از تخصص، پاکدستی و سلامت شخصیت دکتر حبیبی، امور زیادی را به ایشان به عنوان معاون اول خود تفویض کرده بود و در سال ۱۳۷۵ و در آستانه هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پیامهای زیادی از طرف برخی نهادهای قدرت به دکتر حبیبی جهت کاندیداتوری در انتخابات ارسال می شد که ایشان با مشورت آیت الله هاشمی رفسنجانی برای پیشگیری از تفرقه و تقسیم رای بین دو جریان فعال در انتخابات، تصمیم به عدم کاندیداتوری گرفت و این تصمیم تاثیر قابل توجهی در رقم خوردن حماسه دوم خرداد داشت و آقای خاتمی نیز در دولت نخست خود، با همین دیدگاه ایشان را به سمت معاون اول رییس جمهور منصوب کرد.

هاشمی‌رفسنجانی ادامه داد: دکتر حبیبی چهره‌ای ارزنده در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می شود و گرچه در سالهای پایانی عمر و پس از درگذشت ایشان خدمات برجسته اش کمتر توسط رسانه ها ودستگاههای مسئول مورد توجه و تبلیغ قرار گرفت اما نامی ماندگار در تاریخ ایران برجا گذاشته است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا مرحوم حبیبی به عنوان معاون اول آیت‌الله هاشمی رفسنجانی انتخاب شد، گفت: رابطه آقای هاشمی با دکتر حبیبی رابطه ای قدیمی بود و من در ۱۴ سالگی یعنی سه سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در فرانسه دکتر حبیبی را دیدم که همراه آیت الله هاشمی بود . از طرفی دکتر حبیبی به دلیل شناخت خوبی که از قانون اساسی و حضور در شورای نگهبان داشت و از همه مهمتر تخصصی که دارا بود، بهترین انتخاب برای این پست بود و ویژگی بارز دکتر حبیبی هم این بود که تفکرش فراجناحی بود.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 آیت الله هاشمی حسن حبیبی سید محمد خاتمی محسن هاشمی کیومرث صابری جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 آیت الله هاشمی رفسنجانی دکتر حبیبی حسن حبیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۰۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی‌نسب: قهرمان شویم یا نشویم به استقلال افتخار می‌کنیم

مربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه چه قهرمان شویم چه نشویم به تیم‌مان افتخار می‌کنیم گفت: داور مسابقه در صحنه خطا روی مرادمند صددرصد اشتباه کرده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی هاشمی‌نسب بعد از تساوی استقلال و تراکتور در هفته بیست و پنجم لیگ برتر درباره شعار هواداران گفت: مهم نیست اگر هواداران تراکتور این کار را کردند، آنها همیشه قابل احترام هستند. هیچ مشکلی با هواداران تراکتور ندارم. همیشه در تبریز از ما خیلی استقبال می‌شود. هیچ وقت در تبریز عمل ناشایستی از آنها ندیدم. اگر آنها هم بودند، به دیده منت قبول می‌کنم. هیچ مشکلی با آنها نداشتم و برایم قابل احترام هستند.

وی افزود: اگر هواداران منتسب به تیم دیگری بودند، جواب آنها را دارم و مطمئن باشند تا روزی که خدا به من نفس داده، حالا حالاها با هم کار داریم. مطمئن باشند که حریف‌شان هستم.

مربی استقلال در مورد اینکه آیا کینه‌ای است، گفت: کینه‌ای نیستم اما آدمی هم نیستم که اگر چک به یک طرف صورتم بزنند، طرف دیگر را هم بیاورم که بگویم سیلی بزنید! اهل گذشت هم نیستم.

هاشمی‌نسب در پاسخ به اینکه آیا نام پرسپولیس را در بخشی از صحبت‌هایش آورده، تصریح کرد: اسم چه تیمی؟ گوش‌تان اشتباه شنیده است.

وی راجع‌به اینکه آیا از نتیجه مسابقه راضی است، عنوان کرد: از نتیجه نه اما از عملکرد بازیکنان راضی هستیم. با این بضاعت و کمبود بازیکنی که روی نیمکت داریم، فکر می‌کنم بازیکنان خیلی بیشتر از توان‌شان، تلاش کردند و انرژی گذاشتند. همین حالا با همین نتیجه ما قهرمانیم فارغ از اینکه در 5 هفته بعدی چه نتیجه رقمی بخورد. چه قهرمان بشویم و چه نشویم به تیم خودمان افتخار می‌کنیم.

مربی استقلال در مورد ارزیابی عملکرد داوری، گفت: یک پنالی ما سوخت. چه می‌توانیم بگوییم؟ چقدر راجع‌به این موضوع صحبت کنیم؟

هاشمی‌نسب  در مورد اعتراض شجاع خلیل‌زاده به عملکرد داور، تاکید کرد: خلیل زاده خودش می‌داند مهرداد محمدی اهل این نیست که بدون توپ یا عمدی بازیکنی را بزند. شجاع می‌دانست که عمدی در کار نبوده است. داور در آن صحنه به درستی تشخیص داد اما صحنه خطا روی محمدحسین مرادمند صد در صد خطا بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • امروز همه دنبال هاشمی‌نسب می‌گشتند!
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • هاشمی‌نسب: قهرمان شویم یا نشویم به استقلال افتخار می‌کنیم
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم