Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرضا اکرمی با اشاره به جایگاه زن در اسلام از تصمیمات نمایندگان مجلس انتقاد کرد و گفت: مجلس اگر می‌خواهد به کشور خدمت کند قوانین را متناسب با وضعیت موجود، به روز رسانی کنند و در مورد مهریه بدون استفاده از نظر متخصصان کاری انجام ندهد.

به گزارش برنا؛ سیدرضا اکرمی، عضو جامعه‌ روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به جایگاه زن در اسلام گفت: برای رسیدن به جایگاه زن در اسلام باید به مجموعه قرآن و احادیث قطعی نگاه کرد اما متاسفانه عده‌ای از افراد آن آیه‌ای که ارث زن را نصف ارث مرد قرار داده مورد توجه قرار داده و می‌گویند اسلام به زن توجه‌ای نکرده و حق و حقوق زنان را ضایع کرده است درحالی که باید توجه کرد زمان صدر اسلام و حتی همین 40 سال پیش زنان فقط مشغول به کارِ خانه بودند و مردان وظیفه اداره کردن آن را داشتند به همین دلیل در زمینه ارث پول بیشتری برای مردان اختصاص یافت بنابراین اینکه صرف یک آیه بگوییم حق زن تضعیف شده درست نیست و باید دید فلسفه آن چیست و چرا اسلام چنین چیزی را قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر به روزرسانی احکام شرعی افزود: امروزه شرایط جامعه متفاوت شده و بسیاری از خانم‌ها در مشاغل مختلف حضور دارند و دیگر فقط خانه دار نیستند به همین دلیل نیاز است تا برخی احکام شرعی را به روز رسانی کنیم مانند کاری که مرحوم آیت الله صانعی انجام داد و حرف های جدیدی متناسب با نیازهای روز جامعه عنوان کرد.

اکرمی تصریح کرد: در حال حاضر دو تفکر درمورد احکام شرعی در جامعه وجود دارد؛ یکی افرادی که سفت و سخت معتقدند احکام شرعی نباید به هیچ عنوان تغییر کنند و دیگری افرادی که معتدل هستند و معتقدند باید احکام اسلام را متناسب با نیاز روز تعدیل کرد .

او ادامه داد: بنده طرفدار گروه دوم هستم البته در این گروه هم دوتفکر وجود دارد یکی افرادی که به صورت افراطی این عقیده را دنبال می‌کنند یعنی هرآنچه در جامعه وجود دارد را به روزرسانی می‌کنند که اینگونه هم درست نیست تفکر دیگر این است که باید با توجه به شرایط روز احکام را تغییر داد تا پاسخگوی نیاز مردم باشد حتی امیرالمومنین نیز در این زمینه عنوان کردند باید شرایط را نسبت به نیاز روز تغییر داد و با استفاده از قوانین دیگر آنها را تعدیل کرد.

عضو جامعه‌ روحانیت مبارز با اشاره به تغییر قوانین مهریه که این روزها در مجلس شورای اسلامی در حال انجام است، بیان کرد: مهریه ریشه قرآنی دارد و مستقیما اشاره شده مهر خانم‌ها را باید با کمال ادب و احترام تقدیم آنها کرد اما مجلس یازدهم از زمانی که تشکیل شده نشان داده نگاهی دارد که باعث ترمز حرکت جامعه می‌شود و افراد را عقب نگه می‌دارد بنابراین چون پیامدهای کوتاه مدت و بلندمدت قوانینی که برای مهریه قرار دادند، نمی‌بینند همین اقدام آنها باعت می‌شود زنان ما نسبت به اسلام چهار قدم عقب‌تر بروند و بگویند اگر مهریه اینگونه است پس حتما اسلام مشکل دارد.

او افزود: متاسفانه نمایندگان مجلس یازدهم اطلاعی از شرایط زمانی، مکانی و تحولات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... ندارند چرا که با 10_15 هزار رای آمدند و مشخص است چنین افرادی سواد کافی ندارند و حاصل این است که اگر افراد دو سه انتقاد به وضعیت های مختلف داشتند، الان به چندصد انتقاد می‌رسد که این به ضرر اسلام و حکومت جمهوری اسلامی ایران است.

عضو جامعه‌ روحانیت مبارز در پایان تاکید کرد: مجلس اگر می‌خواهد به کشور خدمت کند قوانین تبعیض آمیز را باید متناسب با نیاز، به روز رسانی کنند و همچنین درمورد مهریه بدون تحقیق و استفاده از نظر متخصصان علوم اجتماعی، علوم اقتصادی، روانشناسی، جامعه شناسی و... کاری انجام ندهند چون پیامدی جز خراب شدن اسلام و کشور به دنبال نخواند داشت.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه روحانیت مبارز سیدرضا اکرمی مهریه روز زن احکام شرعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است

به گزارش قدس خراسان،علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • آب قنات؛ مهریه زنان طرشتی | ۵ قنات باغ‌های روستا را سیراب می‌کرد
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • کارگران نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارند
  • همه باید دفاع جانانه و فداکارانه ای از احکام اسلام داشته باشیم
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است