Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@18:02:32 GMT

خیال پردازی سیاسیون از نتایج اقتصادی مذاکره با آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۱۲۱۹

خیال پردازی سیاسیون از نتایج اقتصادی مذاکره با آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان سه شنبه شب در مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی که در مسجد چهارمردان قم برگزار شد، در سخنانی با اشاره به وضعیت فضای سیاسی کشور اظهار داشت: نباید فضای رقابتی در عرصه سیاست مخدوش شود و اشکالاتی در این زمینه وجود دارد که در این صورت حق انتخاب آزاد مخدوش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در جهان اذعان دارند که یکی از بهترین انتخابات دنیا در ایران برگزار می‌شود، هر چند که در کشور ما در زمینه رقابت انتخابات مشکلاتی وجود دارد.

پناهیان ادامه داد: امروز در دنیا احزابی هستند که ملت‌ها را بازی می‌دهند و این امر در غرب مشهود است و مردم از این وضعیت رضایت ندارند چرا که نمایندگان سرمایه داران در عرصه انتخابات حاضر هستند و پیروز می‌شوند.

استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: افرادی که پایبندی خود را به منافع ملی ثابت کرده‌اند باید وارد عرصه رقابت انتخابات شوند هر چند که غرب گرایان و جریان رسانه‌ای آنها مانع از این امر می‌شود.

پرهیز از هیجانی کردن فضایی انتخاباتی

وی با بیان اینکه زمانی آقای هاشمی، ناطق نوری و روحانی در جریان مخالف جریان سیاسی امروز خود بوده‌اند افزود: تعبیر جریان‌های سیاسی به اصلاح طلب و اصولگرا، رقابت انتخاباتی در کشور را مخدوش کرده و به همین دلیل بسیاری از نیروهای دلسوز برای اینکه جریان غرب گرا رأی نیاورد رقابتی بین نیروهای مردمی و دلبسته به نظام رخ نمی‌دهد و این اشکال بزرگی است.

پناهیان گفت: فضای انتخاباتی در کشور نباید وابسته به تبلیغات شود و نباید عنوان کرد که مناظره و تبلیغات تعیین کننده انتخابات است که این امر نشان از مخدوش بودن رقابت است چرا که ممکن است در این فضا هر کسی بهتر هیجان ایجاد کند رأی خواهد آورد و برنامه داشتن به حاشیه می‌رود.

این فعال مذهبی و سیاسی افزود: در انتخاباتی که هیجان تبلیغاتی غالب باشد رقابت سالمی در آن وجود نخواهد داشت و مردم سردرگم می‌شوند.

وی عنوان کرد: در کشور ما بار سنگین انتخابات به روی دوش شورای نگهبان است و برخی از افراد رد صلاحیت شده فضاسازی و در دوره‌های بعد، از این وضعیت استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: باید قوانینی وضع شود که قبل از تأیید شورای نگهبان شخصیت‌هایی معتبر نسبت به افراد داوطلب تضمین دهند که کار خود را به خوبی انجام خواهد داد.

حجت الاسلام پناهیان اظهار داشت: نباید در کشور دوقطبی سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا راه بیفتد و باید به افراد مستقل در عرصه سیاست میدان داد.

وی افزود: بسیاری از چهره‌ها در جناح‌های اصولگرا و اصلاح طلب وجود دارند که از آنان به افراد مستقل نیز می‌توان نام برد و این افراد را نباید کنار زد و از توان آنها باید استفاده کرد.

وی با بیان اینکه کشور ما باید در ابعاد مختلف در جهان الگو و نمونه باشد افزود: برای ما نباید مهم باشد که رئیس جمهور از کدام جناح است و معتقدیم هر شخصی که بتواند گره از مشکلات کشور باز کند باید از او استقبال کرد.

ضرورت ورود افراد با کارنامه مدیریتی روشن در انتخابات

استاد حوزه و دانشگاه ابراز داشت: دلواپسی و دلسوزی برای کشور ویژگی مطلوبی است، هرچند که برخی از افراد این واژه را تبدیل به ناسزا کردند.

وی با بیان اینکه رقابت‌های سیاسی باید واقعی باشد گفت: افرادی که دارای شناسنامه مدیریتی روشنی هستند، باید در عرصه انتخابات حاضر شوند و خود را به مردم عرضه کنند.

وی عنوان کرد: برخی از افراد از سوی شورای نگهبان تأیید می‌شوند که اگر این افراد در معرض داوری مدیران رده‌های چندمین کشور قرار مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند.

حجت الاسلام پناهیان با تاکید بر اینکه کشور باید به سمت صداقت و شفافیت برود افزود: این امر نباید تنها در آرای نمایندگان مجلس خلاصه شود، هر چند که این موضوع نیز در خانه ملت با تأخیر در حال انجام است.

وی تصریح کرد: انتخابات باید در نهایت شفافیت برگزار شود و ما معتقدیم که انقلاب ما هنوز به قله‌های خود نرسیده است و تا رسیدن به یک دولت اسلامی همچنان فاصله داریم.

پناهیان عنوان داشت: اگر واژه حزب به معنای مردمی باشد در این صورت عرصه انتخابات تغییر کار خواهد کرد و افراد شایسته وارد میدان مسئولیت می‌شوند و انحصارطلبی در این صورت از کشور برچیده خواهد شد.

حجت الاسلام پناهیان ادامه داد: در بیست و دوم بهمن ۱۳۵۷ ملت ایران خیز بلندی برداشت تا کشور به استقلال برسد و این استقلال و آزادی در معرض دید دنیا قرار گیرد.

وی بیان داشت: انبیا الهی نیز همواره در طول تاریخ با طاغوت مبارزه کردند تا استقلال را برای بشریت به ارمغان بیاورند.

سیاسیون خیال‌پرداز باید از مردم عذرخواهی کنند

وی با بیان اینکه باید به قله‌های انقلاب دست یابیم افزود: باید پذیرفت شعارهایی که داده شده تا به امروز کاملاً محقق نشده که از جمله آنها می‌توان به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و نباید فراموش کنیم که هم اکنون بسیاری از کشورها نگاهشان به ایران است و از انقلاب اسلامی درس الگو می‌گیرند.

پناهیان بیان داشت: کسانی که اهل توقع و خیال پردازی هستند مشکلاتی برای کشور ایجاد می‌کنند چرا که آنها خیال می‌کنند اگر با آمریکا مذاکره کنند وضعیت اقتصاد کشور بهبود می‌یابد و یا تصور می‌کنند اگر موشک نداشته باشیم آینده بهتری خواهیم داشت.

وی بیان داشت: انقلاب اسلامی همگان را به واقع بینی دعوت می‌کند و امام راحل نیز در دومین روز ورود خود به ایران فرمود که ما می‌خواهیم ملت از ظلم و ستم آزاد شود و در حقیقت انقلاب ما انقلاب عقلانیت بود و نهضت پیامبران الهی نیز در طول تاریخ برای روشن کردن مردم بوده است.

پناهیان افزود: برخی از سیاسیون خیال پردازی می‌کنند که این افراد باید نسبت به سو مدیریت خود عذرخواهی کنند.

کد خبر 5137740

منبع: مهر

کلیدواژه: قم چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم علیرضا پناهیان مذاکره دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه گرگان انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه بوشهر شهرستان کرج آمار کرونا شیراز شهرکرد افتتاح طرح عمرانی عکس استانها حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس

ایسنا نوشت: با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.   از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.     برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.   شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.   باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.   در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کانال حمید رسایی: نگرانی منتقدان بجاست چون گزینه اصلی مقابل قالیباف است متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است