Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس سنای آمریکا سه شنبه صلاحیت آلخاندرو مایورکاس را برای اداره و مدیریت وزارت امنیت داخلی تایید کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا سه شنبه صلاحیت آلخاندرو مایورکاس را به عنوان وزیر امنیت داخلی ایالات متحده تایید کرد تا وی نخستین مهاجر لاتین تباری باشد که این پست را بر عهده می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس این گزارش، مجلس سنای آمریکا با 56 رای موافق در برابر 43 رای مخالف و مخالفت قاطع سناتورهای جمهوریخواه در نهایت صلاحیت مایورکاس را برای این پست تایید کرده است.

استعفای سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکاوزارت امنیت داخلی آمریکا هم هدف حمله سایبری قرار گرفت

 

مایورکاس اداره وزارتخانه‌ای با 240 هزار کارمند و پرسنل را بر عهده خواهد گرفت که وظیفه اصلی آن حفظ امنیت مرزها، اجرای سیاست های مهاجرتی، امنیت سایبری و آمادگی برای مقابله با فجایع و بلایای طبیعی و سایر ماموریت ها است.

مایورکاس 61 ساله در حالی این پست را در اختیار خواهد گرفت که دولت بایدن تلاش های گسترده‌ای را برای لغو محدودیت های مهاجرتی اعمال شده در دولت ترامپ آغاز کرده است.

مایورکاس ششمین مقام کابینه بایدن است که صلاحیتش از سوی مجلس سنا تایید شده است. پیش از این سنای آمریکا صلاحیت پیت بوتجج را به عنوان وزیر حمل و نقل ایالات متحده تایید کرده است.

2 مقام ارشد دولت آمریکا روز دوشنبه گفتند که بایدن به زودی فرمان های اجرایی را صادر خواهد کرد که متمرکز بر پناهجویان و مهاجران در مرز مکزیک و آمریکا است. بایدن همچنین قصد دارد زمینه لازم برای پیوستن مجدد کودکان مهاجر به خانواده های خود را فراهم کند.

این در حالی است که برخی سناتورهای جمهوریخواه از اقدامات مایورکاس در خصوص صدور ویزا در زمانی که در دولت باراک اوباما فعالیت می کرد، ابراز نگرانی کرده‌اند.

مایورکاس در شرایطی به این سمت حساس انتخاب شده است که وزارت امنیت داخلی آمریکا اخیرا هشدار داده است که ایالات متحده احتمالا طی هفته های آینده با افزایش تهدید اقدامات خشونت آمیز از سوی گروه های افراطی داخلی روبرو خواهد شد که از شکست دونالد ترامپ در انتخابات خشمگین هستند و از حمله مرگبار طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره الهام گرفته‌اند.

هشدار وزارت امنیت داخلی آمریکا درباره خطر اقدامات خشونت آمیز گروه های افراطی در شرایطی است که پس از حمله مرگبار طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره در روز 6 ژانویه، شهر واشنگتن همچنان تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد و هزاران نیروی نظامی گارد ملی در این شهر مستقر هستند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا افزود: اطلاعات نشان می دهد که برخی افراط گرایان خشن که انگیزه های ایدئولوژیک دارند و مخالف دولت و انتقال قدرت به رئیس جمهور جدید هستند، احتمالا می خواهند به رفتارها و اقدامات خشونت آمیز خود ادامه دهند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت امنیت داخلی آمریکا سنای آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟
  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران