Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوان قهرمان ملت در انقلاب اسلامى و دفاع مقدس، با الهام گیری از حضرت زهرا (س)، یاریگر مدافعان حق و پشتیبانى کننده صحنه‏ هاى جهاد و مبارزان راه انقلاب بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ امروز بهترین فرصت است تا از بانویی بگوییم که اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل است، بانویی که الگویی بی نظیر برای مرد و زن بوده و پناه بردن به سیره اش بهترین گره گشا برای مشکلات جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
آری امروز ولادت صدیقه کبری حضرت فاطمه (س) است، مادری پاک و همسری مهربان که در حوزه های مختلف اجتماعی، عبادی، فرهنگی، تربیتی، خانه داری، بندگی و صدها موضوع دیگر سرمشق همه مسلمانان عالم است.
 
اما فراتر از آن حضرت فاطمه زهرا (س) گل سرسبد تمام بانوان عالم و الگوی بی بدیل برای تمام جهانیان است، بانویی که جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به الگوگیری از ایشان نیاز دارد تا در فراز و نشیب‌های زندگی، ثابت قدم پیش برود، به منظور تبیین بخشی از ویژگی های شخصیتی آن حضرت با کارشناسان مسائل مذهبی گفت و گویی انجام شد.
 
سرمشق همه مسلمانان
 
در همین راستا، حجت الاسلام و المسلمین حاتم بامری، کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه بانوى بانوان، حضرت زهرا(س)، همچنان پس از گذشت قرن‌ها، براى همه بشریت به ویژه زنان و دختران الگو است، بیان کرد:  روز ولادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) را به نام روز زن و مادر نامگذاری کرده اند تا همه زنان مسلمان و مادران نمونه از فضایل و شایستگی‌هاى سرمشقِ خوبی‌ها، الگو بگیرند.
 
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) در حوزه اجتماعى، عبادى و سیاسى، اخلاق و معاشرت، تربیت و خانه‏دارى، عبادت و بندگى، علم و دین آموزشی سرمشق همه مسلمانان قرار دارد، افزود: حضرت فاطمه‏(س) بسیار شیفته عبادت و نیایش به درگاه الهى و از همه دل بریده و دلش پیوسته با پروردگارش بود.
 
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه تسبیحات حضرت زهرا(س) از برکات آن بانو است، ادامه داد: هر کس در پى "سیرت فاطمى" است، باید در کنار تلاش‌هاى روزانه، اهل نیایش شبانه هم باشد و نماز و یاد خدا را در زندگى، سرمایه تقرّب به خدا قرار دهد.
 
صراحت لهجه و راستگویی
 
حجت السلام و المسلمین بامری صداقت، صراحت لهجه و راستگویى را از دیگر ویژگی‌های حضرت فاطمه (س) دانست و خاطر نشان کرد: آن حضرت ساده و با قناعت می‌زیست و دل از زرق و برق دنیا بریده بود،‌ آیین همسردارى را در خانه به خوبى مراعات می‌کرد ‌و در برخورد با دیگران به خصوص همسرش فروتنى داشت و براى رسیدن به مقامات بلند، سختی‌هاى زندگى را همراه با قناعت و مناعت تحمّل می کرد.
 
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه ‏(س) دست‏ پرورده مکتب وحى و تربیت‏ یافته حضرت محمد(ص)است که عفاف و حجاب‏ از بارزترین جلوه‏هاى الگویى این بانوى اسلام بود، اذعان کرد: پوشش از "نگاه حرام" و "چشم نامحرم"، هم مصونیتى براى بانوان پدید می آورد، هم جامعه را از تباهى و فساد باز می دارد و هم نشانه آگاهى و بیدارى زن و پرهیز از تبدیل شدن به ابزار سودپرستى و کامجویى بولهوسان است.
 
این کارشناس مسائل مذهبی با بیان این که احیاگرى و فرهنگ فداکارى و جانبازى در راه دین، کلید سعادت اجتماعى و رستگارى ابدى  است که اولیاى دین، هم آموزگاران، هم مدافعان و هم احیاگران "خط جهاد" و "فرهنگ شهادت" بودند، گفت: حضرت زهرا(س) نیز، با سیره و رفتار خود، تلاش در زنده نگهداشتن این خط و فرهنگ داشت و با برنامه‏هاى عبادى و ذکر و دعا و زیارت، به پاسدارى از آرمان‌هاى شهدا می پرداخت.
 
بامری ادامه داد: زنان قهرمان ملّت ما نیز در انقلاب اسلامى و دفاع مقدّس، با الهام از آن حضرت، یاری گر مدافعان حق و پشتیبانى کننده صحنه‏ هاى جهاد و مبارزان راه انقلاب بودند.
 
گره گشای مشکلات جوانان
 
حجت الاسلام و المسلمین عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر نیز در گفت و گو با خبرنگار ما با تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن و مادر به همه بانوان کشور، گفت: الگوگیری و سرمشق قرار دادن حضرت زهرا(س) یکی از راهکارهایی است که اگر انسان ها از مرد و زن، آن را در پیش گیرند، بسیاری از مسائل و مشکلات جامعه و جوانان برطرف می شود و  به طور قطع با مطالعه سیره آن حضرت کامل ترین و بی نقص ترین رفتارها را می توان آموخت.
 
وی با بیان این که اگر در راستای تفاوت بین زن و مرد به قرآن کریم مراجعه کنیم، منطق های بسیار فراوان و زیبایی در این زمینه وجود دارد که ثابت می کند که میان آن ها تفاوتی وجود ندارد، افزود: در فرهنگ غربی ها بین زن و مرد تفاوت هایی وجود دارد که تمام همت آنان نگاه به کالبد و جنس انسان ها بوده و به موضوع جسم هم توجه می کنند.
 
امام جمعه ایرانشهر با تاکید بر این که در کشورهای غربی هدف از بیان جایگاه و منزلت زن و نوع نگاه آنان به بانوان در راستای مسئله مادیت است، تصریح کرد: در وهله اول در مباحث تعلیمی، حقوقی عدم تفاوت بین زنان و مردان مطرح می شود و در  قرآن کریم انسان دارای جایگاه ویژه ای بوده و این کتاب آسمانی تنها برای هدایت مردان نازل نشده بلکه برای راهنمایی همه بشریت آمده است.
 
وی اضافه کرد: یکی از اهداف مهم قرآن تعلیم و تزکیه نفس انسان ها بوده و بین دو جنس زن و مرد تبعیضی قائل نشده، اما در کشورهای غربی انسان به دو صنف تقسیم شده که محور تعلیم جسم آن است.
 
این خطیب جمعه عنوان کرد: در هیچ جای قرآن دعوت و هدایتی تنها مختص به مردان ذکر نشده که زنان را از آن محروم کنند، بلکه همه دعوت ها عام بوده است.
 
وی خاطرنشان کرد: در قرآن کریم داستان های فراوانی از زنان با فضیلت در راستای ارزش گذاری آنان ذکر شده و از بانوان نمونه و ستوده یادآوری کرده است که به عنوان الگویی به همگان معرفی شوند.
 
بهترین الگوی بشریت
 
بزمانی با بیان این که حضرت فاطمه زهرا (س) یکی از زنان خوب عالم و بهترین الگو برای بشریت است، اضافه کرد: مقام مادری در دین دارای جایگاه ویژه و ارزنده ای بوده که در روایات آمده بهشت زیر پای مادران قرار دارد.
وی اذعان کرد: در دین مبین اسلام برای مادران جایگاه والایی در نظر گرفته شده به گونه ای که اگر مادری فرزند خود را در حین نماز خواندن صدا بزند او باید برای جواب دادن نمازش را بشکند، پس این موضوع نشان دهنده ارزش بالای مادر در اسلام است.
 
این کارشناس مذهبی بیان کرد: یکی از رسالت های حضرت فاطمه (س) تربیت فرزندان صالح بود، ایشان در دامن خود انسان های شایسته و بزرگی را پرورش داد.
 
وی اضافه کرد: اگر بخواهیم در جامعه امروزی نمونه بارز مادران موفق را معرفی کنیم، می توان از مادر امام خمینی (ره) نام برد که فرزندی را پرورش داد که توانست تاریخ را متحول کند و چنان جریانی در تاریخ به وجود آورد که منجر به احیای اسلام شد.
 
به گفته بزمانی، امام راحل (ره) در زمانی که همه ملت ها از احیای اسلام مایوس بودند و دین کنار گذاشته شده بود و آن را افیون ملت ها می دانستند، تحول عظیمی در جهان به وجود آورد.
 
الگوی متعالی خانواده اسلامی
 
امام جمعه ایرانشهر عنوان کرد: در سیره فاطمی نگاه به فرزند و پرورش آن، منطبق با معیارهای الهی بوده و در بحث پیوند و تحکیم خانواده تاکیدات فراوانی شده که می توان به عدم فشار آوردن همسر در تأمین نیازهای مادی اشاره کرد که این بانوی بزرگوار هیچ وقت امیر مومنان (ع) را در فراهم کردن امکانات خانه در مضیقه و تنگنا قرار نداده است.
 
وی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که امروزه در بسیاری از زندگی ها باعث ایجاد تلاطم شده، چشم و هم چشمی است که آرامش خانواده ها را بر هم زده و این عدم همراهی همسران سبب به هم خوردن تحکیم خانواده می شود.
 
به گفته این کارشناس مذهبی، در بسیاری از روایات آمده که در زمانی که در خانه حضرت زهرا (س) خوراک و امکانات محدود و اندک وجود داشت، آن بانوی بزرگوار از خدا شرم می کرد که به همسرش بگوید که این معاش را تامین کن، مبادا از عهده فراهم کردن آن بر نیاید.
 
وی تصریح کرد: اگر زوجین سیره فاطمی را الگوی زندگی خود قرار دهند، به تحکیم بنیان خانواده خود کمک شایانی می کنند که عدم زیاده خواهی و همدلی همسران با یکدیگر از جمله مواردی است که آنان را در پیمودن پله های کمالات و رسیدن به موفقیت نزدیک می کند.
 
امام جمعه ایرانشهر خاطرنشان کرد: سیره و سنت فاطمی حمایت از ولایت، نقش آفرینی سیاسی و دفاع از ولی زمان را شامل می شود، مادران و همسران شهدا فرزندان و همسر خود را تقدیم اسلام کردند که این امر نشان دهنده این است که آنان نگاه و ارادت خاصی به الگوی خود حضرت فاطمه (س) داشتند و تابع ولی امر مسلمین خود هستند و هرگز از این مسیر عقب نشینی نخواهند کرد.
 
وی گفت: اگر همگان در جامعه به سنت فاطمی مراجعه کنند، بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی گره گشایی می شود و این موضوع کمک بزرگی به رفع معضلات جوامع اسلامی می کند که از نمونه های بارز آن می توان به کمک های مومنانه و مواسات اشاره کرد که دختر نبی اکرم (ص) در ۱۴۰۰ سال قبل به نمایش گذاشته است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امام جمعه ایرانشهر مسائل مذهبی حضرت زهرا س حضرت فاطمه انسان ها آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)

دهم اردیبهشت‌ماه سالروز درگذشت بازیگری است که نه تنها به عنوان نخستین هنرپیشه زن ایرانی شناخته می‌شود بلکه از منظری دیگر او را اولین قربانی در ناتوانیِ بومی کردنِ تفکر مدرن در سینمای ایران می‌دانند. صدیقه‌ (روح‌انگیز) سامی‌نژاد بازیگر فیلم «دختر لر» پس از نقش‌آفرینی در نخستین فیلم خود آنقدر سختی دید که هرگز حاضر به تکرار این تجربه نشد.

به گزارش روزیاتو، نام روح‌انگیز سامی‌نژاد که متولد سال ۱۲۹۵ در کرمان بود، با بازی در نقش «گلنار» در فیلم «دختر لُر» برای همیشه در تاریخ سینمای ایران باقی مانده است. «دختر لر» نخستین اثر ناطق سینمای ایران است و در سال ۱۳۱۲ توسط خان‌بهادر اردشیر ایرانی و عبدالحسین سپنتا ساخته شد.

با پخش «دختر لر» در سینماها که با استقبال فراوانی هم روبرو شد، سامی‌نژاد به شهرت رسید اما بعد سرنوشت بسیار تلخی پیدا کرد.  

فریدون جیرانی سال ۱۳۸۹ در دورانی که پخش یک مصاحبه با فریماه فرجامی بعد از سال‌ها بی‌خبری و با تصاویری تکان‌دهنده از این ستاره سال‌های دور سینما واکنش‌های تندی را به دنبال داشت، در مطلبی بیان کرد:‌

زندگی بازیگران در سینمای ایران تلخ است و این فقط مربوط به سال‌های پس از انقلاب نیست. از ابتدای ورود سینما به ایران این سرگذشت تلخ تکرار شده است. ۱۳ اردیبهشت سال ۱۳۷۶ یک روز صبح به دفتر مجله سینما زنگ زدند و گفتند روح‌انگیز سامی‌نژاد مُرده است. من تا آن روز فکر می‌کردم روح‌انگیز سامی‌نژاد باید سال‌ها پیش مرده باشد. به خانه خواهرش عالیه زند تبریزی زنگ زدم و دیدم خبر درست است. رفتم خانه عالیه زند تبریزی و فهمیدم سامی‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۷۶ در سن ۸۶ سالگی در تنهایی مرده و روز پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در قطعه ۳۴ ردیف ۴۴ شماره ۴۶ در جایی گمنامی خاک شده است. رختخواب سامی‌نژاد وسط خانه بود. تنها میراث این اولین بازیگر سینما یک کیسه نایلونی بود و داخل آن یک بسته سیگار، یک شناسنامه و بروشور تانشده «دختر لر».

این کارگردان سینما همچنین گفته بود:

من قبل از دیدن این میراث، تصویر سامی‌نژاد را در فیلم تهامی‌نژاد دیده بودم که گریه می‌کرد و دیگر هیچ. «ایران قادری» که یک روز سرشناس‌ترین بازیگر تماشاخانه تهران بود، چه شد؟ چگونه مُرد؟ چه کسی خبر داشت؟ و خیلی‌های دیگر. ریشه سرگذشت تلخ بازیگران در سینمای ایران را باید در جامعه‌ای جستجو کرد که نتوانسته است تفکر مدرن را بومی کند و در خود حل نماید. متاسفانه اولین قربانیان این ناتوانی بازیگران زن سینما بودند.

عباس بهارلو – مورخ و پژوهشگر سینما – در سال ۱۳۸۱ مطلبی درباره این بازیگر نوشته بود که در بخش‌هایی از آن آمده است:

وقتی‌ در سال‌ ۱۳۱۲ فیلمِ‌ «دختر لر» ساخته مشترک‌ خان‌بهادر اردشیر ایرانی‌ و عبدالحسین ‌سپنتا، که‌ صدیقه‌ سامی‌نژاد در آن‌ نقش‌ «گلنار» را بازی‌ می‌کرد، در تهران‌ نمایش‌ داده‌ شد، در میان‌ مردمی‌ که‌ برای‌ بار نخست‌ سیمای‌ یک‌ زن‌ ایرانی‌ را بر پرده سینما دیده‌ بودند واکنش‌های‌ ناگواری برانگیخت، که‌ به‌درستی‌ روشن‌ نیست‌ ــ و احتمالاً هیچ‌گاه‌ نیز معلوم‌ نخواهد شد ــ که‌ آیا خانم‌ صدیقه‌ سامی‌نژاد تصوری‌ از آن‌ واکنش‌ها در ذهن‌ داشته‌ است‌ یا خیر، و آیا اگر می‌داشت‌ حاضر به‌ ایفای نقش در آن‌ فیلم‌ می‌شد؟

گفته می‌شود که در آن مقطع آوانس‌ اوگانیانس‌ نیز کوشش‌هایی را در زمینه ساخت فیلم انجام می‌داد و در این‌باره بهارلو ادامه داده است:

به‌موازات‌ فعالیت‌های‌ سخت‌کوشانه اوگانیانس در ایران، عبدالحسین‌ سپنتا و خان‌بهادر اردشیر ایرانی‌ نیز برای‌ ساختن‌ نخستین‌ فیلم‌ مشترک‌ در هندوستان‌ در جست‌وجوی‌ بازیگر زنی‌ بودند که زبان‌ فارسی‌ بداند و نقش‌ «گلنار» را در فیلم‌ «دختر لر» بازی‌ کند. تا قبل‌ از دوره پهلوی‌ِ اول‌ بازی‌ زنانِ ‌مسلمان‌ در نمایش‌ها و تعزیه‌ها ممنوع‌ بود و بازیگران‌ زنی‌ که‌ در این‌ سال‌ها در فیلم‌های‌ اوگانیانس‌ و مرادی‌ ایفای‌ نقش‌ می‌کردند مانند مادام‌ سیرانوش، لیدا ماطاوسیان، ژاسمین‌ ژوزف، زما اوگانیانس‌ و آسیا قسطانیان‌ (کوستانیان) از بانوان‌ ارمنی‌ بودند که‌ اکثر آن‌ها از صحنه تئاتر به ‌سینما آمده‌ بودند، به‌همین‌ دلیل‌ موانع‌ کم‌تری‌ بر سرِ راه‌ خود داشتند.

سپنتا موفق‌ شد صدیقه‌ (روح‌انگیز) سامی‌نژاد، همسر یکی‌ از کارکنان‌ کمپانی‌ امپریال فیلم‌ بمبئی، را که‌ از سیزده‌ سالگی‌ از کرمان‌ به هندوستان‌ رفته‌ بود مجاب‌ کند و با این‌ توضیح‌ که نام‌ او به‌عنوان‌ نخستین‌ بازیگر زن‌ در تاریخ ‌سینمای‌ ایران‌ ثبت‌ خواهد شد ــ که‌ شد ــ موافقت‌ او و شوهرش، دماوندی، را برای‌ بازی‌ در فیلمش‌ جلب‌ کند. بدین‌ ترتیب‌ گروه‌ هندی‌ ـ ایرانی‌ عبدالحسین‌ سپنتا و اردشیر ایرانی‌ کار خود را در هندوستان‌ آغاز کرد.

«دختر لر» نخستین‌ بار در سی‌ام‌ آبان‌ ۱۳۱۲ در دو سینمای‌ مایاک‌ (دیده‌بان) و سپه‌ بر پرده‌ آمد، و نمایش‌ آن، سال‌ بعد از دوم‌ مردادماه‌ ۱۳۱۳ در سینما مایاک‌ تکرار شد، و پس‌ از یک‌ ماه‌ از چهارم ‌آذر نمایش‌ آن‌ در سینما سپه‌ به‌ مدت‌ پنجاه‌ روز ادامه‌ یافت. سپس‌ با یک‌ دو هفته‌ وقفه‌ در همین‌سینما از نو بر پرده‌ رفت. استقبال‌ از فیلم‌ بسیار پُرشور بود و حتی‌ «مادر بزرگ‌های‌ خیلی‌ پیر» هم‌ رفتند تا سرگذشت‌ «دختر لر» را به‌چشم‌ ببینند.

 ایفای‌ نقش‌ گلنار در «دختر لر» موجب‌ شد که‌ صدیقه‌ سامی‌نژاد چنان انگشت‌نما و زبانزد خاص‌ و عام‌ شود که هم با دشنام روبرو شد و هم با تشویق برخی مردم در شهرهای مختلف.

سامی‌نژاد در سال‌ ۱۳۴۹ یعنی ۳۷ سال‌ پس‌ از نمایش‌ «دختر لر»، در مستندی از محمد تهامی‌نژاد با نام‌ «سینمای‌ ایران‌ از مشروطیت‌ تا سپنتا» حضور یافت‌ و به‌ روایت‌ زندگی‌ دشوار و پر از رنج خود پرداخت.

از تهامی‌نژاد نقل‌ شده است‌:

اغلب‌ به‌طور کنترل‌نشده‌ای‌ می‌خندید و در حالی‌که‌ اشک‌ در چشمانش‌ حلقه‌ زده‌ بود به‌ من‌ گفت‌ که‌ هنگام‌ اقامت‌ در هند ایرانی‌های‌ متعصب‌ او را مورد ضرب‌وشتم‌ قرارمی‌دادند و حتی‌ بطری‌ به‌طرفش‌ پرتاب ‌می‌کردند. به‌طوری‌که‌ همواره‌ مجبور بود همراه ‌با محافظ‌ از استودیو امپریال‌ فیلم‌ خارج‌ شود.

درباره این چهره مستند دیگری با نام «روح‌انگیز سامی‌نژاد» به کارگردانی مجید فدایی نیز ساخته شده که در ارتباط با زندگی نخستین بازیگر زن سینمای ایران و ایفاگر نقش «دختر لر» است.

سامی‌نژاد در حالی در ۸۰ سالگی از دنیا رفت که خاطرات زیادی از دورانی که «دختر لر» ساخته شد و حواشی پیرامون آن بازگو نشد. فریدون جیرانی که مطالعات زیادی درباره تاریخ سینما دارد، با بیان اینکه چنین اتفاقی فقط مختص نخستین بازیگران سینما نبوده، در مصاحبه‌ای با ایسنا گفته بود:‌

بسیاری از بازیگران سینما، حرف و تاریخ سینما را با خود به زیر خاک بردند. من بارها به آن‌ها گفته بودم که اجازه بدهید این اطلاعات به نسل‌های دیگر انتقال داده شود، اما بسیاری از آن‌ها به این موضوع توجه نکردند.

قدیمی‌های معروف، بریده‌اند و سعی می‌کنند که صحبت نکنند، چون معتقدند سال‌ها به آن‌ها بی‌لطفی شده است و دل پرگلایه‌ای دارند. مثل ناصر ملک مطیعی که من یک بار از او دعوت کردم تا به خانه سینما بیاید و درباره «چهارراه حوادث» (فیلمی به کارگردانی ساموئل خاچیکیان) صحبت کند و هرچه اصرار کردم موافقت نکرد. فردین هم دق کرد، در حالی که می‌توانست بازی کند. در یکی از برنامه‌های تلویزیونی هفت، بعد از سال‌ها آقای افخمی گفت که اگر به تاریخ سینما مراجعه کنید می‌بینید که بعد از فیلم «گنج قارون» تعداد سینماهای تهران افزایش پیدا کرده است بنابراین نمی‌توان نقش فردین را در تاریخ سینمای ایران انکار کرد اما سال‌ها تلاش شد که این نقش را انکار و حذف کنیم اما نتوانستیم. برای همین بعد از فوت او تشییع جنازه باشکوهی شکل گرفت. او می‌توانست بازی کند، چرا بازی نکرد؟ اگر بازی می‌کرد چه اتفاقی می‌افتاد؟ در سینمای سی سال اخیر که علی بی‌غمی وجود نداشت، می‌توانست نقش یک پدر را بازی بکند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ستارگان خور لارستان، قهرمان لیگ دسته دو کشور و نماینده فارس در لیگ دسته اول شد
  • ستارگان خور لارستان، قهرمان لیگ دسته دو هندبال بانوان کشور شد
  • مراسم دسته روی شهادت امام جعفر صادق (ع)در مازندران برگزار می شود
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • انتخاب صدیقه خادم به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون کبدی
  • صدیقه خادم نایب رییس بانوان فدراسیون کبدی شد
  • برگزاری اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • کارگاه آموزشی مامان مربی؛ محصول جدید تلوبیون برای مادران ایرانی