Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - شهردار ساری با اشاره به اینکه بودجه سال آینده شهرداری ساری بر اساس شرایط خاص تدوین خواهد شد، گفت: - اخبار استانها -

حمیدرضا مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، با تأکید بر واقع نگری در تدوین بودجه سال آینده بر اساس واقعیت‌های موجود و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و نیز شرایط خاص مجموعه شهرداری سارى، اظهار داشت: بودجه سال 1400 را بر اساس شرایط خاص موجود تدوین خواهیم کرد؛ دنبال اعداد و ارقام نیستم چرا که بودجه نویسی مهم‌ترین و پایه ای ترین برنامه‌ریزی سالانه هر سازمان است و باید بسیار دقیق، کارشناسانه و واقعی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تورم منابع انسانی و عدم ساماندهی مناسب نیروها با توجه به توان و ظرفیت‌های داخلی و تخصصی در شهرداری، افزود: با برنامه‌ریزی دقیق و منطقی، با استفاده از توان و ظرفیت نیروهای متخصص داخلی، حوزه‌های تخصصی را در زیرمجموعه معاونت‌ها راه اندازی خواهیم کرد تا بتوانیم از این طریق بسیاری از هزینه‌های برون سپاری خدمات تخصصی را کاهش دهیم.

مرادى با تاکید بر انجام عملیات عمرانی و برنامه‌ها در چارچوب بودجه‌ تعریف شده و مصوب، تصریح کرد: همه باید به گونه‌ای عمل کنیم که هزینه‌ها را مدیریت کنیم؛ خصوصاً هزینه‌های جاری باید مدیریت شود؛ فرآیندها باید بر اساس بودجه عملیاتی به نتیجه برسد؛ مراقب باشید تا در حوزه‌های مختلف جاری، عمرانی و خدماتی از چارچوب بودجه‌ی مصوب خارج نشوید.

جزئیات جدید از دستگیری مدیران متخلف شرکت گاز و شهرداری ساری/ به نکات قابل‌توجهی از اختلاس در شهرداری رسیده‌ایم+ فیلمبازداشت شهردار ساری به همراه معاون مالی شهرداری به اتهام فساد مالی/ مشاهده تخلــــفات متعدد در شـهرداری ســـاریرئیس کل دادگستری مازندران: یکی از عوامل شهرداری ساری بازداشت شدظرفیت شهرداری ساری در انتخابات شوراها به نفع نامزد خاصی استفاده نمی‌شود

وى با اشاره به ضرورت شفاف‌سازی هزینه‌ها، گفت: در راستای شفاف‌سازی هزینه‌های جاری مناسبتی در روزهای آینده هزینه اقدامات زیباسازی فضای شهری به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر را برای مردم شرح خواهم داد.

مرادی به تقویت و جدی گرفتن منابع درآمدی شهرداری برای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان اشاره کرد و افزود: از همکارانم در حوزه معاونت شهرسازی می‌خواهم تا با دقت بیشتر، استفاده از ظرفیت‌های قانونی درآمدی شهرداری در حوزه شهرسازی را جدی تر پیگیری کنند تا هزینه‌های جاری و عمرانی برای خدمت رسانی بیشتر به شهروندان در سال آینده تامین شود.

شهردار ساری با اشاره به ضرورت تسریع عملیات بودجه نویسی 1400 گفت: از همه معاونت‌ها، مشاوران و همکاران در حوزه بودجه نویسی می خواهم با تسریع کار و دقت های لازم، جمع‌بندی بودجه را ارایٔه دهند تا در اسرع وقت برای بررسی مراجع ذیصلاح به استانداری مازندران ارسال کنیم.

انتهای پیام/ 681/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس شهرداری ساری هزینه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید