Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیرعامل در امور طرح و برنامه بانک مسکن با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان بانک(call center) به سوالات مشتریان و عموم مردم در حوزه تسهیلات دهی بخش مسکن پاسخ داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، بر اساس برنامه‌ریزی به عمل آمده به منظور ایجاد امکان ارتباط بین مردم و مدیران ارشد بانک مسکن به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، امسال نیز همچون سال های گذشته، مدیران بانک مسکن با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان این بانک(call center) در روزهای 12 الی 20 بهمن ماه به سوالات گوناگون مردم در حوزه فعالیت‌های بانک مسکن پاسخ می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز نخست(یکشنبه 12 بهمن ماه) محمدحسن مرادی عضو هیات عامل و معاون مدیرعامل در امور طرح و برنامه بانک مسکن با حضور در این مرکز، به مهم ترین سوالات و دغدغه های مشتریان بانک مسکن پاسخ گفت.

مرادی با بیان اینکه مهم ترین سوالات مطرح شده از سوی تماس گیرندگان مربوط به دو موضوع و دغدغه اصلی مشتریان در حوزه تسهیلات دهی بخش مسکن بود، به پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، گفت: نخستین محور مورد سوال افرادی که با مرکز ارتباط با مشتریان تماس گرفته بودند مربوط به گشایش اخیر بانک مسکن برای اعطای تسهیلات توام بدون سپرده بود. بخش عمده ای از تماس گیرندگان در خصوص مدت بازپرداخت، نرخ سود و سقف تسهیلات پرسش داشتند.

وی درباره اقدام اخیر بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات توام بدون سپرده توضیح داد: بانک مسکن با هدف کمک به خانه دارشدن اقشار مختلف جامعه و تقویت قدرت خرید متقاضیان مسکن، طرح اعطای تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده از محل منابع ناشی از اوراق رهنی مرحله دوم را از ۲۵ دی ماه تا 22 بهمن ماه در دستور کار قرار داده است. از این رو تمامی شعب بانک مسکن اعطای تسهیلات خرید مسکن تا سقف های قابل پرداخت از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن، به تمامی متقاضیانی که در بازه زمانی این طرح درخواست بهره مندی از تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق مذکور را ارائه می کنند.

وی درباره چگونگی پرداخت این نوع تسهیلات گفت: پرداخت تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده که قرار است تا 22 ماه جاری به متقاضیان پرداخت شود به نحوی است که ۵۰ درصد مبلغ تسهیلات قابل پرداخت از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن و ۵۰ درصد مابقی از محل منابع بدون سپرده پرداخت می شود. به این ترتیب متقاضیان فقط برای نیمی از تسهیلات نیازمند خرید اوراق هستند.

وی در مورد شرایط اخذ این نوع تسهیلات نیز گفت: تمامی شرایطی که متقاضیان برای اخذ تسهیلات اوراق گواهی حق تقدم نیاز دارند نیز برای این نوع تسهیلات جاری است. به عنوان مثال متقاضیانی می توانند از این بخش از تسهیلات استفاده کنند که سن بنای ملک خریداری شده کمتر از ۲۵ سال باشد. تنها تفاوت این تسهیلات با تسهیلات اوراق گواهی حق تقدم در مدت زمان بازپرداخت است که معادل ۵ سال در نظر گرفته شده این در حالی است که طول دوره بازپرداخت تسهیلات‌ از محل اوراق گواهی حق تقدم معادل ۱۲ سال است. به گفته وی نرخ سود پیش بینی شده برای تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده معادل ۱۸ درصد است.

عضو هیات عامل بانک مسکن دومین محور مورد پرسش مشتریان را «امکان یا عدم امکان سقف تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم» عنوان و اظهار کرد: بخشی از تماس گیرندگان افرادی بودند که از اوایل افتتاح صندوق یکم، در آن سپرده گذاری کرده بودند و اکنون موعد پرداخت تسهیلات به آنها رسیده بود اما با توجه به تغییرات قیمتی مسکن، امکان استفاده موثر این تسهیلات را نداشتند از این رو در مورد احتمال افزایش سقف تسهیلات این صندوق سوال می کردند.

مرادی در پاسخ به این پرسش تصریح کرد: از آنجاکه صندوق پس انداز مسکن یکم یک حساب تعهدی است و ورودی خروجی مشخص است تا براساس آن خودکفا باشد هر تغییری در سقف تسهیلات آن امکان پذیر نیست.

وی در عین حال توضیح داد: اگرچه بانک مسکن امکان افزایش سقف تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم را ندارد اما در دو نوبت، یکبار در مرداد ماه امسال یکبار نیز در هفته های اخیر، قدمت املاک خریداری شده توسط دارندگان این تسهیلات را ابتدا از 15 به 20 سال و اکنون از 20 به 25 سال(برای املاک خارج از بافت فرسوده) افزایش داد تا از این طریق تسهیلات گیرندگان امکان خرید خانه با قیمت مناسب تر را داشته باشند.

معاون مدیرعامل در امور طرح و برنامه بانک مسکن با تاکید بر آنکه امکان افزایش سقف تسهیلات صندوق یکم وجود ندارد، گفت: بانک مسکن تلاش می کند تا از روش های دیگر بتواند شرایط خرید ملک را برای متقاضیان آسان تر کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات خرید مسکن پرداخت تسهیلات بانک مسکن محل اوراق سقف تسهیلات بدون سپرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۲۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!