Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل فعله‌گری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان در بخش‌های مختلف به زیربخش کشاورزی استان از جمله باغبانی، زراعت، دام و طیور، آب و خاک و توسعه آبیاری تحت فشار پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: پرداخت ۲۶۰ میلیارد ریال در قالب ۶۲ پرونده در بخش کمک بلاعوض دولت به توسعه آبیاری تحت فشار، یک هزار و ۲۵۴ میلیارد ریال از محل خط اعتبار مکانیزاسیون برای خرید یک هزار و ۵۴۷ دستگاه ماشین آلات، سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال نیز بخش اشتغال پایدار روستایی به ۲۶۱ طرح از محل‌های تسهیلات پرداختی در این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه تامین سرمایه در گردش و ثابت از محل اعتبارات دولتی دیگر برنامه‌های این سازمان برای حمایت از تولیدات کشاورزی استان است یادآور شد: در این راستا ۲۳۰ میلیارد ریال به ۱۵ نیز از محل بند الف ماده ۵۲ قانون الحاق بودجه ۱۳۹۹  پراخت شده و تا پایان سال مالی نیز این روند ادامه دارد.

وی یادآور شد: همچنین در این مدت از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ که امسال تامین شده ۹۴ میلیارد ریال برای ۳۸ طرح به عنوان سرمایه در گردش و ۶۱۰ میلیارد ریال به ۶۵۰ طرح نیز به عنوان تسهیلات سرمایه ثابت پرداخت شده است.

فعله گری افزود: همچنین پرداخت تسهیلات سرمایه‌های کوچک از منابع داخلی بانک‌ها به ۱۵ هزار و ۴۲۳ متقاضی، پرداخت تسهیلات رونق تولید به پنج طرح، تسهیلات حمایتی کرونا از دیگر مبالغ پرداخت شده به متقاضیان این استان در سال جاری است.

وی یادآور شد: امسال در نتیجه پرداخت ۲۱ هزار فقره تسهیلات بخش کشاورزی برای بیش از یک هزار نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده و اشتغال بیش از ۱۸ هزار نفر نیز تثبیت شده است.

کردستان با داشتن بیش از یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد دیم و آبی، یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی است که دارای ۵۰ هزار هکتار باغ است و سالانه ۴۰۰ هزار تُن انواع محصول در آن تولید و برداشت می‌شود.

میزان کل تولیدات استان کردستان دارای سه میلیون تُن انواع محصول است که وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد با توسعه فعالیت‌های مختلف این میزان را به حدود پنج میلیون تُن برساند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی کردستان توسعه ایران سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی کردستان وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی کردستان توسعه ایران سنندج اخبار کنکور میلیارد ریال پرداخت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۲۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن