Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال محمودزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس این طرح و به منظور نیل به خودکفایی در محصولات اساسی کشاورزی، اعضای تعیین نرخ تضمینی محصولات تغییر یافته و اکنون اکثریت قالب در اختیار بدنه کشاورزی است.

وی ادامه داد: طبق طرح اصلاحی قانون تعیین نرخ محصولات کشاورزی که به تصویب نیز رسیده، ۲ نفر از نمایندگان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، ۲ نفر از کشاورزان نخبه و برتر کشوری، رییس سازمان نظام مهندسی وزارت جهاد کشاورزی و نماینده بخش تشکل‌های کشاورزی با ریاست کارگروه توسط وزیر جهاد کشاورزی در تعیین نرخ محصولات کشاورزی حق رای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قبل از این نرخ تضمینی محصولات کشاورزی توسط ۱۷ عضو شورای اقتصاد که تنها وزیر جهاد کشاورزی در آن حضور داشت، تعین قیمت می‌شد.  

وی ضمن انتقاد از پایین بودن نرخ قیمت تضمینی خرید گندم در سال های قبل اضافه کرد: امسال با دخالت نمایندگان مجلس و تصویب قانون جدید دولت به یکباره بیش از ۶۰ درصد قیمت تضمینی گندم افزایش داده شد که امری بی سابقه بود.

محمودزاده با بیان اینکه نرخ تضمینی خرید گندم برای سال آینده ۴۰ هزار ریال تعیین شده است، افزود: قیمتی که ما انتظار داریم بالای ۴۵ هزار ریال برای هر کیلوگرم است که این امر را دوباره در کارگروه تعیین نرخ مطرح خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: سال زراعی گذشته به دلیل پایین بودن نرخ تضمینی خرید گندم و تحویل ندادن محصول توسط کشاورزان، دولت مجبور شد که حدود سه میلیون تن گندم با نرخ ۷۵ هزار ریال را از خارج از کشور وارد کند.

نایب رییس اول کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که با اصلاح این قانون شاهد جهشی مهم در حوزه تولید محصولات کشاورزی و ایجاد انگیزه برای تحویل محصولات توسط بهره برداران بخش کشاورزی باشیم.

به گزارش ایرنا، قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در سال ۱۳۶۸ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، طبق این قانون، دولت مکلف شد پیش از شروع سال زراعی (پایان شهریورماه)، قیمت‌ها را بر مبنای هزینه تولید و حفظ رابطه مبادله بخش داخل و خارج کشاورزی، به شکل عمومی اطلاع رسانی کند.

قیمت خرید محصولات کشاورزی مشمول قانون خرید تضمینی با درنظرگرفتن قیمت تمام شده اعم از هزینه‌های تولید هر محصول و سود متعارف و معقول هر سال توسط شورای اقتصاد تعیین و برای اجراء ابلاغ می‌شود.

براین اساس رییس سازمان برنامه و بودجه، مصوبه های شورای اقتصاد در مورد قیمت خرید تضمینی محصولات زراعی برای سال زراعی ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۹ را به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ کرد. 

شورای اقتصاد قیمت خرید تضمینی محصولات زراعی در سال ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ را تعیین کرد، براین اساس گندم با نرخ هرکیلو گرم چهار هزار تومان خریداری می‌شود. 

امسال هشت میلیون تن گندم از کشاورزان کشور خریداری و بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد ریال بابت آن پرداخت شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی گندم مهاباد آذربایجان غربی اختصاصی ایرنا خرید تضمینی جلال محمود زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی گندم وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی گندم مهاباد آذربایجان غربی اختصاصی ایرنا خرید تضمینی اخبار کنکور مجلس شورای اسلامی محصولات کشاورزی تضمینی محصولات شورای اقتصاد جهاد کشاورزی خرید تضمینی نرخ تضمینی تعیین نرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان

غلامعلی فتحی  با اشاره به آمادگی مراکز خرید تعاون روستایی لرستان برای دریافت گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، اظهار کرد: در حال حاضر مقدمات راه اندازی ۲۶ مرکز خرید تضمینی گندم و ۹ مرکز خرید کلزا در سطح استان فراهم شده است.
وی گفت: با توجه به نزول رحمت الهی و کیفیت مناسب مزارع در استان پیش بینی می‌شود سال زراعی خوبی برای کشاورزان این خطه باشد.
مدیرکل تعاون روستایی لرستان با بیان اینکه لرستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور است افزود: امیدواریم در سال‌جاری با برنامه ریزی مناسب مشکلی از لحاظ خرید محصولات کشاورزان از جمله گندم و دانه روغنی کلزا نداشته باشیم.
فتحی گفت: بازدید از مراکز خرید گندم با تشکیل تیم‌های نظارتی مختلف انجام می‌شود تا شاهد کمترین مشکل در کمیسیون‌های خرید باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند