Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس کانون رانندگان کشور گفت: امسال میزان جابه‌جایی مسافر و حمل کالا در بخش ناوگان عمومی جاده‌ای تا ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، ‌ناجی سلامی در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه تامین مسکن رانندگان برون شهری‌ اظهار داشت: این ضرورت وجود داشت، حرکت در خصوص رانندگان فاقد مسکن از طریق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین معاونت مسکن و ساختمان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مذاکرات را در این‌باره شروع کردیم و در برخی از شهرها از ماه آینده اجرای این طرح آغاز می‌شود.

رئیس کانون رانندگان کشور اضافه کرد: از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه برای امضای تفاهم نامه تشکر می‌کنیم‌؛ ‌‌امیدوارم اجرای این اقدامات بتواند گام بزرگی در حوزه مسکن دار شدن خانواده‌ها باشد.

وی بیان کرد: برای اجرایی شدن طرح مسکن رانندگان بسیار تلاش کرده‌ایم، زیرا رانندگان در این شرایط سخت کشور، بسیار تلاش کردند بار مردم روی ز‌مین نماند، ‌در دوران شیوع ویروس کرونا رانندگان اجازه نداده‌اند که بار و یا مسافری بر زمین بماند و اجازه نداند چرخ مملکت بخوابد.

رئیس کانون رانندگان کشور تاکید کرد: امسال میزان جابه‌جایی مسافر و حمل کالا در بخش ناوگان عمومی جاده‌ای تا ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

 

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیون‌داران: تأمین مسکن آرامش خاطر راننده را فراهم می‌کند‌ 

در ادامه‌ احمد کریمی، دبیر کانون انجمن های صنفی کامیون داران کشور، با بیان اینکه تامین مسکن برای رانندگان در شرایط کنونی بسیار مهم و موثر است، افزود: ۲۲۶ هزار راننده فاقد مسکن در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: با وجود آنکه در طول سال بخش عمده ای از رانندگان در جاده های کشور مشغول فعالیت هستند، بنابراین هزینه مسکن و دغدغه اجاره مسکن، همواره در پس ذهن آنها وجود دارد و این بار به طور معمول بر دوش همسران آنها است؛ بنابراین تأمین مسکن برای رانندگان و خانواده آنها بسیار مهم بود و این خود موجب ایجاد امنیت و آرامش خاطر آنها می‌شود.

دبیر کانون انجمن های صنفی کامیون داران کشور تاکید کرد: امیدواریم تا چند سال آینده اغلب راننده‌ها‌ صاحب مسکن شوند.

‌۶۰ درصد راننده‌‌های بخش مسافری «کمکی» هستند

در ادامه نماینده کانون رانندگان با بیان اینکه ۱۱۳ هزار راننده در بخش مسافری داریم که ۶۰ درصد آنها راننده کمکی هستند، گفت: این رانندگان هیچ وسیله نقلیه ندارند و فقط به عنوان کمک راننده در بخش حمل و نقل مسافری فعالیت می کنند.

مجیدی ادامه داد: برخی از رانندگان صاحب خودرو هستند که این می‌تواند یک کمکی باشد اما ۶۰ درصد از آنها هم فاقد خودرو هستند و هم جزو اقشار ضعیف و مستاجر جامعه هستند که این اقدام خود یک کمک هزینه برای آنها باشد.

وی اظهار کرد: رانندگان در دوران سخت کرونا هیچ وقت کوتاهی نکردند و این اقدام آنها خود یک گام بزرگ در حوزه حمل و نقل مسافری بوده است.

 رئیس سازمان راهداری: ۶۵۰ هزار نفر راننده داریم

بنابراین گزارش در این مراسم همچنین رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: امیدواریم رانندگانی که فاقد مسکن هستند در قالب این طرح بتوانند از فرصت استفاده کند و صاحب مسکن شوند.

عبدالهاشم حسن‌نیا با بیان اینکه در کشور ۶۵۰ هزار نفر راننده داریم، اظهار کرد: در گام اول برای ۲۲۶ هزار نفر راننده متقاضی این طرح اجرایی شد‌.

وی بیان کرد: امیدواریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین معاونت مسکن و ساختمان و سازمان ملی زمین و مسکن اقدامات لازم در این باره انجام دهند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ناوگان عمومی جاده ای رانندگان برون شهری انجمن های صنفی رانندگان و کامیونداران مسکن رانندگان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کانون رانندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل گمرکات استان، در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: در این مدت ۱۴۲ هزار تُن کالا از گمرکات خراسان جنوبی به ارزش ۴۳ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است.

کوهگرد افزود: صادرات قطعی کالا‌های تولیدی صادراتی استان به ارزش ۱۱ میلیون دلار به وزن ۷۱ هزار تن بوده که در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: کالا‌های تولیدی استان در این مدت به کشور‌های عراق، ارمنستان، پاکستان، قزاقستان، ترکمنستان و افغانستان صادر شده است.

مدیر کل گمرکات استان افزود: سیمان، روغن سوخت تقطیری، صیفی جات، کاشی و سرامیک، مصنوعات پلاستیکی و نمک خوراکی از جمله کالا‌های صادراتی از گمرک خراسان جنوبی در این مدت بوده است.

کوهگرد به مجموع کالا‌های اظهار شده در سایر گمرکات کشور، خروجی از گمرک ماهیرود و گمرک مستقر در بازارچه‌های مرزی استان در این مدت مدت اشاره کرد و گفت: در این مدت ۷۱ هزار تُن کالا به ارزش ۳۲ میلیون دلار کالا‌های تولیدی دیگر استان‌های کشور از طریق گمرکات استان صادر شده است.

کوهگرد گفت: این صادرات به لحاظ ارزشی ۸۸ درصد افزایش داشته است.

وی شیشه، اوره پریل، کاشی و سرامیک، ظروف شیشه‌ای، شمش آهن و سایر کالا‌ها را از اجمله این کالا برشمرد.

دیگر خبرها

  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • اینفوگرافیک | عملکرد کمیسیون تخلفات شرکتها، رانندگان و مالکین بخش حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا + فیلم
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار