Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جامعه هتلداران مدعی است در یک سال گذشته حتی یک مورد مشکوک به کرونا در هتل‌ها وجود نداشته است.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که هتل‌ها دست‌کم تا آذرماه به برنامه‌های وزارت بهداشت برای استعلام بیماران کرونایی دسترسی نداشتند. با این وجود جمشید حمزه‌زاده که پیش‌تر گفته بود در دوران کرونا فقط ۱۰ درصد ظرفیت هتل‌های کشور مسافر داشته است و ۳۰ درصد هتل‌ها کامل تعطیل و دو سوم نیروی شاغل در این بخش هم بیکار شده‌اند، در آستانه تعطیلات بهمن و نوروز، متنی را منتشر کرده و نوشته که «در طول یک سالی که بحث کرونا وجود داشته، حتی یک مورد مشکوک هم وجود نداشت که کسی آمده باشد در هتلی و مبتلا شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مؤید سلامت کامل هتل‌ها از نظر بهداشتی و رعایت پروتکل‌ها است و باید به یک باور عمومی در جامعه تبدیل شود.»


تعطیلات طولانی کرونا در هتل‌ها نزدیک به یک سال شده است، بیشتر اقامتگاه‌ها هم‌زمان با شیوع این ویروس در کشور با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا و یا به تصمیم خود تعطیل شدند. با کاهش آمار مبتلایان، در برخی شهرها تایید شد که هتل‌ها با ۲۵ یا ۵۰ درصد ظرفیت خود، بسته به وضعیت کرونا در آن منطقه، فعالیت خود را از سر بگیرند، اما همچنان استقبال از اقامت در هتل کم است. طبق آماری که رییس جامعه هتل‌داران قبلا به ایسنا داده، پس از کاهش محدودیت‌ تردد بین شهری فقط حدود دو تا سه درصد، بیشتر از ماه‌های قبل، ظرفیت هتل‌ها پر شده است.


جمشید حمزه‌زاده ـ رییس جامعه هتلداران ایران ـ با نزدیک شدن تعطیلات نوروز و پیش‌بینی حجم زیاد سفر پس از یک سال محدودیت، برخورد با اقامتگاه‌های غیرمجاز را درخواست کرده و نوشته است: «مردم ما سال دشواری را پشت سر گذاشتند. شیوع ویروس کرونا مشکلات را افزون کرد و زندگی همه ما را از جهات مختلف تحت تاثیر قرار داد. پیداست که با این همه فشار، مردم بیش از پیش به تفریح و سیر و سیاحت نیازمندند. طبیعی است که نمی‌توان سفر را از زندگی مردم حذف کرد. اما این مشروط به ملاحظاتی در حوزه مدیریت و نظارت است.


سلامت و بهداشت محل اقامت یک وجه بسیار مهم سفر است. دولت، وزارت بهداشت و ستاد کرونا باید مردم را از اسکان در اقامتگاه‌های غیررسمی مانند خانه‌های اجاره‌ای که هیچ نظارتی روی آن‌ها نیست، باز بدارند و آن‌ها را به استفاده از اقامتگاه‌های رسمی، ایمن و دارای نظارت تشویق کنند.


هتل‌ها در نوروز می‌توانند به گونه‌ای میزبان مردم باشند که هیچ دغدغه‌ای از جهت سلامت و بهداشت برای آن‌ها وجود نداشته باشد. این در مورد ورود گردشگران خارجی به ایران هم صادق است. هتل‌ها همان‌طور که برای پذیرایی از گردشگران داخلی آمادگی دارند، آماده پذیرش مسافران خارجی هم هستند و می‌توانند امکان اقامتی خوش را برای آن‌ها فراهم کنند. بی‌شک با کنترل پزشکی در مبادی ورودی می‌توان امنیت سفرهای ورودی را هم تامین کرد.


گردشگری صنعتی فراجناحی است و امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌های مرتبط بتوانیم نوروزی مفرح، سالم و بی‌دغدغه برای مردم رقم بزنیم.»
معاون گردشگری با اعلام شروط سفرهای نوروزی، به ایسنا گفته بود که «رزرو اقامتگاه» یکی از پیش‌شرط‌های سفرهای نوروزی است. به مسافرانی که از قبل اقامتگاهی را رزرو نکرده باشند، با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا، اجازه ورود به شهرها یا استان‌ها داده نمی‌شود.


ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز تاکید کرده در صورتی محدودیت سفر در نوروز کم می‌شود که تا پایان سال پیک چهارم آغاز نشود. ولی تیموری ـ معاون گردشگری کشور ـ نیز تصریح کرده است: برقراری سفرهای نوروزی به حاد نشدن ویروس کرونا در کشور مشروط شده است. ضمن این‌که سفر به شهرهای قرمز و نارنجی در تعطیلات نوروز ممنوع خواهد بود.

سلامت نیوز

برچسب ها: کرونا ، بیماری کرونا ، هتلداران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MOY

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا بیماری کرونا هتلداران رییس جامعه هتل اقامتگاه ها یک سال هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تخریب فنس‌های اطراف اقامتگاه نتانیاهو
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم