Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان این‌که از ابتدای سال‌جاری تاکنون، 76 مورد حادثه‌ی غیرمترقبه در استان رخ داده است، گفت: این حوادث حدود پنج‌هزار و 254 میلیارد تومان به بخش‌های مختلف خسارت وارد کرده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ مجید سعیدی بیان کرد: «در دی ماه سال‌جاری بر اثر سرما به ۲۹ هزار و ۵۸۶ هکتار اراضی زراعی و ۱۷ هزار و ۹۷۴ هکتار اراضی باغی استان کرمان خسارت سرمازدگی وارد شد که در مجموع دو هزار و ۹۲۸ میلیارد تومان خسارت سرمازدگی در بخش زراعی و باغی به محصولات کشاورزی برآورد شده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: «همچنین بر اثر وزش تندباد و طوفان، شش هزار و ۹۹۵ هکتار از اراضی زراعی استان به میزان ۳۱۲ میلیارد تومان خسارت دیده‌اند».

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان اظهار کرد: «زمین‌لرزه، سیل، طوفان، گردوغبار، خشکسالی، فرونشست زمین و صاعقه بیشترین حوادث طبیعی و غیرمترقبه را در استان تشکیل می‌دهند».

وی با اشاره به وقوع زمین‌لرزه‌های نسبتا شدید در استان گفت: «با وعد‌ه‌ی ریاست‌جمهوری تمام واحدهای خسارت‌دیده از زلزله در مناطق هجدک راور و کوهبنان ظرف مدت چهار ماه بازسازی شد».

سعیدی افزود: «در حال حاضر هشت ایستگاه لرزه‌نگاری در استان کرمان فعالیت دارد که به‌زودی با ساخت و تجهیز سه ایستگاه دیگر، تعداد ایستگاه‌های زمین‌لرزه استان به ۱۱ مورد می‌رسد».

وی با اشاره به اقدامات مدیریت بحران استان کرمان گفت: «افتتاح شبکه بیسیم رادیو ترانک مدیریت بحران استان کرمان در سال گذشته برای نخستین مرتبه اتفاق افتاد که در مواقع حادثه و بحران خطی امن و مطمئن برای ارتباط بین بخش‌های مختلف فراهم می‌کند».

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان افزود: «افتتاح مرکز مانیتورینگ و تدوین سند جامع آموزش مدیریت بحران استان و فرآیند الکترونیکی کردن پرداخت خسارات ناشی از وقوع حوادث غیرمترقبه و بحران‌ها از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته است».

وی با اشاره به بروز حوادث طبیعی در نقاط مختلف کشور در سال‌های گذشته بیان کرد: «به استان‌های گلستان، سیستان‌وبلوچستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان امدادرسانی کردیم و در سیل خوزستان، استان کرمان معین شهرستان حمیدیه بود».

سعیدی اضافه کرد: «همچنین در جریان سیل فرودین‌ماه امسال ۳۰۰ واحد مسکونی در نقاط مختلف استان کرمان بازسازی و مقاوم‌سازی شده است».

وی ادامه داد: «برای نخستین مرتبه در کشور مانور مشترک زلزله بین استان‌های یزد و کرمان با ساماندهی یک هزار نفر و ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات در استان کرمان برگزار شد».

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان تاکید کرد: «هجوم ملخ‌های صحرایی در جنوب و غرب استان در سال‌های گذشته یکی از مواردی بود که استان در این سال‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کند و تاکنون توانستیم به طور موثری از هجوم آن‌ها به مزارع و باغات جلوگیری کنیم».

وی با اشاره به شناسایی مناطق در خطر سیلاب در استان کرمان افزود: «۹۹۲ روستای در معرض خطر سیلاب در استان کرمان شناسایی شده است که کار ایمن‌سازی آن‌ها در دستور کار قرار دارد».

وی ادامه داد: «طی سالهای ۹۸ و ۹۹ در ۱۹ شهرستان و ۴۰ منطقه، ۳۶ کیلومتر سیل‌بند احداث شده و ۷۴ رودخانه‌ی اولویت‌دار به طول ۱۳۳ کیلومتر لایروبی شده‌اند».

سعیدی بیان کرد: «سیاست مدیریت بحران استان کرمان از مدیریت بحران به مدیریت ریسک تغییر یافته است و نقاط حادثه‌خیز و در معرض خطر را شناسایی کردیم».

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوادث طبیعی سرمازدگی مجید سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان سرمازدگی محصولات کشاورزی محصولات زراعی و باغی استان روستای در معرض خطر سیلاب مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان استان کرمان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۵۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در شهرستان نهبندان در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده امروز -شنبه پانزدهم اردیبهشت- در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

وی با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، گفت: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به هشدار های هواشناسی و مدیریت بحران، گفت: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

وی افزود: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

عباس زاده با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، گفت: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

معاون استاندار خراسان جوبی با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی بموقع ارزیابی می شود، افزود: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

وی گفت: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار می باشد.

عباس زاده گفت: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود

کد خبر 750515

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس