Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هاشمی، عضو موسس حزب کارگزاران سازندگی گفت: زمان حیات برادرم شاهد بودیم کسانی که اصلا به حساب نمی‌آمدند برای اینکه خودشان را مطرح کنند به بزرگان نظام توهین می‌کردند تا بگویند ما هم هستیم!

به گزارش ایرنا، محمدهاشمی در هشتمین نشست حزب ندای ایرانیان با عنوان «ایران و سیاست»، با تبریک ایام الله دهه فجر، درباره ارزیابی خود از عملکرد مجلس یازدهم، گفت: رهبر انقلاب در ابتدا از این مجلس تجلیل کردند اما به فاصله مدتی کوتاه ۲ تذکر به این مجلس دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این تذکرات برای این مجلس موثر واقع نشد و آنها این مسیر را ادامه می‌دهند. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون جز مجلس ششم شاهد چنین مجلسی نبودیم. در آن مجلس شرایطی پیش آمد که زیبنده نظام نبود که پاسخ منفی هم از مردم دریافت کرد. خیلی مسائل مجلس را دنبال نمی‌کنم ولی در مدتی که مجلس یازدهم تشکیل شده، نمی‌دانم چه مشکلی را از کشور حل کرده و چه کار مفیدی را برای مردم انجام داده است. متاسفانه برخی اقدامات مجلس مانند مشکل درست کردن برای دولت، این اقدامات را تشدید می‌کند به طوری که هزینه‌های سنگینی را برای کشور می‌تراشند.

هزینه سفرهای استانی نمایندگان صرف تامین سرپناه و اشتغال شود

عضو هیات موسس حزب کارگزاران با اشاره به سفرهای استانی نمایندگان مجلس گفت: اطلاعات استان‌ها در وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه وجود دارد. هر استانی هم یک تا چند نماینده دارد که وظیفه‌شان نظارت است و طرح‌ها و پروژه‌های استانی هم مشخص است. در جریان سفرها و هزینه این سفرها هستم که بسیار بالاست. حال برویم ببینم آنها در این سفرها چکار کردند؟ این کارها را نمایندگان استان می‌توانند انجام دهند. هزینه این سفرها را می‌توان در تهیه سرپناه و ایجاد اشتغال صرف کرد. برخی می‌گویند این سفرها بیشتر جنبه تبلیغات انتخاباتی دارد که امیدوارم این گونه نباشد. اگر این گونه باشد، خلاف قانون است چون قانون استفاده از بیت المال برای اهداف انتخاباتی را منع کرده است.

به بزرگان توهین می‌کنند تا بگویند ما هم هستیم

هاشمی درباره اتهام‌زنی یکی از رسانه‌ها به رییس دولت اصلاحات در آستانه انتخابات، گفت: نظام جمهوری اسلامی برپایه اخلاق اسلامی است و در اخلاق و فرهنگ اسلامی اتهام زنی و دروغ از نواقص و گناهان کبیره است. هیچ مسلمانی حق ندارد به فرد دیگر اتهام بزند و او را تخریب کند. در آستانه انتخابات ترس از ضریب نفوذ و محوبیت برخی افراد شاهد حرمت‌شکنی‌ها برخی دیگر با اهداف حزبی و جناحی هستیم. زمان حیات برادرم نیز شاهد بودیم کسانی که اصلا به حساب نمی‌آمدند برای اینکه خودشان را مطرح کنند به بزرگان نظام توهین می‌کردند تا بگویند ما هم هستیم!

این فعال سیاسی یادآور شد: سه قوه مسوول اداره کشور هستند و قوه مجریه هم یکی از قوای کشور است. حال ما بیاییم همه مشکلات را بر عهده یک قوه بگذاریم دور از انصاف و اخلاق اسلامی است.

صدا و سیما گرفتار جناح گرایی شده است

رییس پیشین صدا و سیما در پاسخ به پرسشی درباره عملکرد این رسانه و با اشاره به خصومت آمریکا با انقلاب اسلامی و استفاده از امکانات تبلیغی رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت: تبلیغات علیه نظام جمهوری اسلامی بسیار وسیع است. صداو سیما در این جبهه تنهاست. از این جهت باید صداو سیما را تقویت کنیم. اما این رسانه با اشکالاتی چون فرار مخاطب مواجه است. صدا و سیما قرار است رسانه ملی و متعلق به مردم باشد و شرکت سهامی برای سهم خواهی این و آن نباشد. این رسانه باید در خدمت مردم باشد و اسلام را معرفی کند. صدا و سیما این ویژگی را ندارد و گرفتار جناح گرایی شده است. این رسانه باید از جناحی بودن خارج شود و همان رسانه ملی و دانشگاهی که امام (ره) فرمودند باشد و به نظام و مردم فکر کند. ما باید با حمایت از صداو سیما رابطه دوجانبه میان این رسانه و اشخاص و گروه‌ها ایجاد کنیم.

جناح‌های سیاسی در انتخابات باید شرایط مساوی داشته باشند

هاشمی با یادآوری نرخ مشارکت پایین در انتخابات دوم اسفند ۹۸ مجلس یازدهم، افزود: انتخابات وقتی می‌تواند پرشور باشد که رقابتی باشد. در انتخابات رقابتی، داشتن نامزد ملاک نیست بلکه جناح‌ها باید شرایط مساوی و یکسان داشته باشند. علاوه براین مردمی که قرار است مشارکت داشته باشند باید نماینده‌ای برای حل مشکلات و معضلات خود داشته باشند. این شرایط در این انتخابات حاکم نبود و لیست‌های دوجناح رقابتی نبود. نوع تبلیغات و سوگیری صدا و سیما و مباحث مطرح شده هم انگیزه مردم را گرفت. به طوری که در انتخابات گذشته این تحلیل را میان مردم می شنیدیم که می‌خواهند تا لیست خاصی برنده انتخابات شود.

دولت هاشمی ترکیبی از نیروهای جوان و باتجربه بود

هاشمی یادآور شد: زمانی در دولت این موضوع را مطرح کردم و گفتم به کسی که ۴ سال به دانشگاه می‌رود کارشناس می‌گویند حال کسی که ۲۰ سال وزیر بوده و تجربه اندوخته از کارشناسی، ارشد و دکتری بالاتر است. از این سرمایه ملی باید استفاده کرد و نباید آنرا بایگانی کرد. جوان ممکن نیروی خوبی برای اجرا باشد ولی ممکن است برای تصمیم نیروی خوبی نباشد. بنابراین تصمیم را نیروی باتجربه بیشتر بگیرد. این شیوه ای است که از ابتدای انقلاب انجام شده است. حتی دولت هاشمی ترکیبی از جوانان و باتجربه ها بود.

لینک کوتاه: asriran.com/003E1q

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: داشته باشند صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت

 

تابناک _ بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم  حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت