Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور گفت: زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی روستایی بعد از انقلاب، بیش از ۹۴ درصد رشد داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمد امید امروز در مراسم افتتاح دو واحد صنعتی در ناحیه صنعتی طغرود در جمع خبرنگاران اظهار داشت:این مجموعه با همت زیادی به چرخه تولید آمده است و ظرفیت خوبی به لحاظ تولید و اشتغال به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف شاهد تحولات بسیار ارزنده و شگرف در کشور هستیم و در بخش‌های مختلف کشور توانسته‌ایم روی پای خود بایستیم.

وی تصریح کرد: فراموش نمی‌کنیم کشور تا چند دهه گذشته وابسته به تولیدات و واردات دامی بود و در زمینه تولید گوشت و مرغ و فرآورده‌ها وابسته بودیم و امروز در این عرصه مهم به‌ویژه تکمیل زنجیره دامی و کشاورزی کشور گام برمی‌داریم.

بیش از 2 هزار پروژه روستایی و عشایری دهه فجر در خراسان جنوبی افتتاح می‌شودلزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مسکن محرومان لرستان؛ 373 پروژه روستایی هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد242 پروژه روستایی به‌مناسبت دهه مبارک فجر در استان قزوین به بهره برداری رسید

امید بیان کرد: سرمایه‌گذاری‌های خوبی توسط بخش خصوصی در سالیان گذشته اتفاق افتاده و عنایت‌های ویژه‌ای توسط دولت اتفاق افتاده و همه زمینه‌ساز تحولات خوبی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه فعالیت‌های اقتصادی در روستاها، معاونت توسعه روستایی از طرف نهاد ریاست جمهوری اقداماتی را دنبال می‌کند و شاهد هستیم در کنار این فعالیت‌ها زیرساخت‌های بسیار خوبی در روستاهای کشور اتفاق افتاده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی روستایی بعد از انقلاب به‌خصوص در آب و برق و گاز و آموزش و راه و بهداشت و آی تی بیش از 94 درصد رشد داشته است.

وی افزود: همچنین توجه به اشتغال روستائیان در سال‌های اخیر اتفاق افتاده است، در قانون اشتغال پایدار روستائیان که در سال 96 شروع و 97 اجرایی شد، 22 هزار میلیارد تومان تزریق منابع به استان‌ها صورت گرفت.

امید عنوان کرد: در این رابطه بخش کشاورزی 50 درصد از منابع را توانسته استفاده کند و در مورد دام کشور نیز 25 درصد از منابع مورداستفاده قرارگرفته است.

وی بیان کرد: عنایت‌های زیادی در کاهش نرخ بیکاری کشور داشته‌ایم که در قم نیز خود را نشان می‌دهد و همه از محل همین منابع بوده است، در این راستا 1.4 کاهش نرخ بیکاری روستایی داشته‌ایم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم تصریح کرد: استان قم جز استان‌های پیشرو در استفاده از منابع اشتغال روستایی به لحاظ کیفی و کمی بوده است، دراین‌باره گزارشی از افزایش مجتمع‌های دامداری در قم ارائه شد که ظرفیت خوبی را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: آمادگی داریم در معاونت دام وزارت در گسترش فضاهای دامداری و مجتمع‌ها کمک کنیم اگر به دلی کمبود آب، روی خیلی از پروژه‌ها نمی‌توانیم سرمایه‌گذاری کنیم اما در توسعه مجتمع‌های دامداری و گلخانه‌های صنعتی آمادگی وجود دارد.

امید عنوان کرد: به‌طورجدی سالانه 500 میلیون دلار به منابع اشتغال روستایی تزریق می‌شود تا بتوانیم از عواید آن در توسعه روستایی استفاده کنیم.

انتهای پیام/457/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم اتفاق افتاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود