Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:30:49 GMT

کمتر از 7.5 درصد دانش‌آموزان کرمانشاه در شاد نیستند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۷۶۱۹

کمتر از 7.5 درصد دانش‌آموزان کرمانشاه در شاد نیستند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: کمتر از 7.5 درصد دانش‌آموزان استان در شبکه آموزش دانش‌آموزان (شاد) حضور ندارند.

مجید یزدان‌پناه امروز(15 بهمن) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر اساس آمارهای وزارت آموزش و پرورش هم اکنون 92.59 درصد دانش‌آموزان استان کرمانشاه در شبکه شاد حضور دارند، گفت: بر این اساس از مجموع 327 هزار و 369 دانش آموز ثبت نام شده در سامانه سناد در استان، 303 هزار و 112 دانش آموز موفق به احراز هویت در شبکه شاد شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی اضافه کرد: هم‌اکنون کمتر از 7.5 درصد دانش‌آموزان استان در شبکه شاد حضور ندارند که شامل 24 هزار دانش‌آموز می‌شوند.

یزدان‌پناه با اشاره به تداوم روند آموزش دانش‌آموزانی که متصل به شاد نیستند با استفاده از دیگر ابزارهای آموزشی مثل خودآموزها، تلویزیون، رادیو و ...گفت: با توجه به حضوری شدن آموزش‌ها برای کلاس اولی ها و دومی ها در مناطق آبی و زرد کرونایی و مدارس با کمتر از 50 نفر جمعیت در تمام مقاطع و همچنین استقبال 30 درصدی دانش آموزان شهرها و استقبال 80 درصدی دانش آموزان مناطق روستایی، مشکل زیادی از باب آموزش این دانش آموزان وجود ندارد.

 وی اشاره‌ای هم به اهتمام آموزش و پرورش برای تهیه تلفن همراه هوشمند و تبلت برای دانش‌آموزان فاقد این امکانات آموزشی داشت و گفت: بر اساس آمارها تعداد دانش آموزان فاقد تلفن همراه هوشمند و تبلت استان کرمانشاه حدود 29 هزار دانش آموز بوده که با همراهی نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد و بهزیستی و البته حضور پررنگ خیرین این آمار به 24 هزار دانش آموز رسیده  که به جد به دنبال تهیه ابزارهای هوشمند مورد نیاز این دانش آموزان هستیم و در این زمینه چشم به حمایت خیرین داریم، اگرچه تهیه این حجم ابزارهای الکترونیک کار پرهزینه ای است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت افراد بازمانده از تحصیل‌، گفت: تمام سعی ما این است که حتی یک نفر در استان بازمانده از تحصیل نشود، اما آمار بازماندگان از تحصیل را پس از پایان امتحانات خرداد ماه و از روی عدم حضور دانش آموزان در امتحانات پایان سال می توان اعلام کرد.

وی اشاره ای هم به دلایل اصلی ترک تحصیل دانش آموزان به ویژه در مناطق محروم و دور افتاده داشت و افزود: ازدواج در سنین پایین یکی از اصلی ترین علل بازمانده از تحصیل شدن دختران است، هرچند علل دیگری مثل مشکلات اقتصادی و فقر فرهنگی را هم باید به این آمار اضافه کرد.

وی سپس با بیان اینکه تعداد مدارس غیردولتی استان کرمانشاه در چهار سال گذشته از 110 مدرسه به 152 مدرسه رسیده، گفت: همچنین تعداد مراکز آزاد آموزش و پرورش از 413 مرکز به 523 مرکز رسیده است. تعداد مراکز پیش دبستانی هم از 410 مرکز به 598 مرکز افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تغییر کاربری 17 فضای ورزشی درون مدرسه ای از سالن ها و فضاهای غیرقابل استفاده مدارس از سال گذشته، گفت: همچنین از سال گذشته شش زمین چمن مصنوعی هم به مدارس استان اضافه شده که البته ساخت سه زمین آن را خانواده مدلل که از خیرین استان هستند، تقبل کرده اند.

یزدان پناه با بیان اینکه در سنوات گذشته و از محل اعتبارات سفر رهبری سه استخر ورزشی شامل دو استخر در شهر کرمانشاه و یکی در شهرستان قصرشیرین برای دانش آموزان ساخته شده، گفت: همچنین دو استخر ورزشی در شهرستان های کرمانشاه و سرپلذهاب ساخته شده و دو استخر دیگر هم در دو شهرستان روانسر و دالاهو در دست ساخت است. 

رشد 3 برابری فضاهای آموزشی کرمانشاه در مقایسه با قبل از انقلاب 

مرزبان نظری مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه نیز در این نشست خبری با بیان اینکه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی استان کرمانشاه 1261 مدرسه با 6305 کلاس درس داشتیم که مجموع زیربنای آنها 638 هزار مترمربع بود، گفت: هم اکنون این استان 3890 فضای آموزشی با 17 هزار و 900 کلاس درس و یک میلیون و 585 هزار مترمربع وسعت دارد که در مقایسه با سالهای قبل از انقلاب از نظر زیربنا رشد 2.2 برابری و از نظر فضای آموزشی رشد بیش از سه برابری داشته است.

نظری با اشاره به رخدادهای خوب رخ داده در استان کرمانشاه پس از زلزله بزرگ سال 1396، گفت: در حالی که در این زلزله 78 مدرسه با 415 کلاس درس در مناطق زلزله زده استان آسیب دید، با تلاش های مجموعه نوسازی مدارس استان و مشارکت خیرین مدرسه ساز و دولت تاکنون تعداد 292 مدرسه با 1221 کلاس درس و با اعتباری بالغ بر 155میلیارد تومان خیری و 195میلیارد تومان دولتی ساخته شده است.

 وی اضافه کرد: در مدت 1180 روز گذشته از زلزله بزرگ استان کرمانشاه 1221 کلاس درس در استان ساخته شده و این یعنی از آن زمان تاکنون هر روز بیش از یک کلاس درس در استان ساخته شده است.

مدیر کل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه اضافه کرد: در استان کرمانشاه تا قبل از وقوع زلزله میانگین سرانه فضای آموزشی 5.7 مترمربع بوده که پس از بازسازی مدارس مناطق زلزله زده میانگین سرانه فضای آموزشی استان با افزایش  71 صدم مترمربع به 6.41 مترمربع افزایش یافته و این در حالیست که هم اکنون میانگین سرانه فضای آموزشی کشور 5.2 مترمربع است.

نظری سپس به پروژه های افتتاحی دهه فجر امسال اشاره کرد و گفت: دهه فجر امسال ۳۰ فضای آموزشی و ورزشی با ۱۴۸ کلاس درس و زیربنای 16 هزار و 300 مترمربع و ۵۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان به بهره‌برداری می رسد.

نظری در ادامه با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود 470 کلاس درس کانکسی وجود داشت، گفت: از سال 1397 که کار جمع آوری مدارس کانکسی شروع شد 179 کلاس کانکسی در استان جمع آوری شده است. در حال حاضر 258 مدرسه کانکسی با 300 کلاس درس در استان داریم که همه آنها زیر 20 نفر دانش اموز دارند و ساخت مدرسه برای این تعداد دانش آموزان نه در توان آموزش و پرورش است و نه در توان خیرین و نه اصلا صرفه اقتصادی دارد.

نظری با بیان اینکه استان کرمانشاه 30 درصد مدارس استان نیازمند تخریب و بازسازی است، گفت: در استان 3900 فضای نیازمند تخریب و بازسازی داریم.

نظری در ادامه اشاره‌ای هم به اقدامات انجام شده در زمینه اصلاح سیستم گرمایشی مدارس داشت و گفت: از ابتدای طرح استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس در سال 1392 تا سال ۱۳۹۸ سیستم گرمایشی ۱۳۴۱ مدرسه با ۴۹۲۷ کلاس درس و با اعتبار ۵۳ میلیارد تومان استانداردسازی شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال هم کار استاندارد سازی سیستم گرمایشی ۸۲۱ مدرسه با ۱۵۲۴ کلاس درس استان با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال اجرا است که با اجرای این تعداد،  تمام مدارس سطح استان کرمانشاه به سیستم گرمایشی استاندارد و ایمن مجهز خواهند شد.

مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه اشاره ای هم به تعهدات خیرین مدرسه ساز استان برای ساخت مدرسه در سال جاری داشت و گفت: در حالی که خیرین مدرسه ساز استان تعهد 50 میلیاردتومانی برای مدرسه سازی در سال جاری داده بودند، هم اکنون 48 میلیارد تومان از تعهدات خود را اجرایی کرده و امیدواریم تا پایان سال بیش از تعهدات خود هزینه کنند.

وی ادامه داد: هم اکنون 130 پروژه در حال احداث در استان داریم که 80 پروژه آن خیرساز بوده و یا با مشارکت خیرین در دست ساخت هستند.

نظری سپس اشاره ای هم به انعقاد تفاهم نامه ساخت 20 مدرسه توسط بنیاد مستضعفان در منطقه سرفیروزآباد داشت و گفت: عملیات ساخت این مدارس به زودی در استان شروع می شود و بر اساس جدول زمان بندی مهر ماه آینده به بهره برداری می رسند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدارس كرمانشاه نوسازی مدارس استان درصد دانش آموزان خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه سیستم گرمایشی میلیارد تومان اشاره ای هم آموزش و پرورش فضای آموزشی کلاس درس داشت و گفت کلاس درس ساخته شده هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه دریافت شده پس داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساتی است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیا و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونان آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارش های سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده است که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است