Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرید نجفی روز چهارشنبه هنگام  بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با بیان اینکه ایران در صدد واردات واکسن روسی کروناست اظهار کرد: روز گذشته مقاله‌ای چاپ شد که واکسن روسی (اسپوتنیکV) با ۹۲ درصد ایمنی زایی، تا این لحظه جزو بهترین واکسن‌های دنیا شناخته شده است.

وی ادامه داد: هنوز در دنیا  داروی تایید شده برای کووید ۱۹ وجود ندارد و واکسن‌هایی که در آمریکا و اروپا مورد استفاده قرار می‌گیرد تایید نشده اند و یا سازمان جهانی بهداشت بنا به ضرورت آنها را تایید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: علاوه بر این برنامه‌ریزی لازم انجام شده و امیدواریم تا خردادماه بتوانیم مرحله اول تزریق یکی از واکسن‌ها تولید داخل را شروع کنیم.

وی اضافه کرد: این بیماری تازه به‌وجود آمده و بسیاری از جنبه‌های آن شناسایی نشده است و مشکل برای تمام دنیا وجود دارد و شرکت‌هایی که در ایران مجوز برای ورود به ساخت واکسن در فاز بالینی را دریافت کردند دستکم ۲ شرکت هستند.

نجفی با اشاره به اینکه پروسه‌ تولید واکسن در حالت عادی در تمام دنیا تا ۱۰ سال هم بطول می‌انجامد خاطرنشان کرد: ۱۰ سال مدت خیلی زیادی برای ارائه مجوز تولید واکسن در یک کشور است اما در شرایط اضطراری این مجوزها می‌تواند در مدت ۲ یا سه سال ارائه شود.

وی افزود: گلایه شرکت‌های دانش بنیان بحق است اما سازمانی که نظارت‌ها را بر عهده دارد و مجموعه مقررات را تنظیم می‌کند باید برای حفظ سلامت مردم دقت و توجه ویژه‌ای به این امر داشته باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرکت‌های دانش بنیان در سراسر کشور مورد حمایت وزارت بهداشت قرار دارند و وظیفه حوزه‌های معاونت تحقیقات و دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد بستری برای رشد و توسعه تفکر دانش بنیان این است.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر درمان قطعی برای کووید ۱۹ وجود ندارد گفت: سازمان غذا و دارو به بعضی از داروها به‌عنوان درمان کمکی مجوز داده است.

نجفی ادامه داد: کرونا یک بیماری ویروسی است که مهمترین راه درمان آن اکسیژن است و باید به بیمار اکسیژن رسانده شود و تمام درمان‌های شیمیایی و گیاهی که در زمان حاضر مطرح شده کمکی هستند و هیچ درمان قطعی شناخته شده برای کرونا وجود ندارد.

به گفته وی، داروهای گیاهی هم مانند سایر داروها دیگر ممکن است در مراحلی کمک کننده باشند اما تنها مرجع رسیدگی به این امر سازمان غذا و داروست.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: نمی‌توان در مورد واکسن خاص و داروهای گیاهی، با حدس و گمان اظهار نظر کرد و باید بر اساس تحقیقات علمی تصمیم گیری کرد و نظام بهداشت و درمان از هر آنچه که تحقیقات علمی در مورد آن جواب داد، حمایت خواهد کرد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه نباید در زمینه درمان کرونا به اخبار جعلی دامن زد، گفت: به هیچ عنوان آزمایش انسانی واکسن چینی و روسی بر روی بیماران ایرانی انجام نشده و این خبر کذب است.

نجفی با تاکید بر اینکه باید بر اساس مباحث علمی اظهار نظر کرد اضافه کرد: کرونا امروز به تمام دنیا در قالب پاندمی فشار وارد کرده است مردم کشورها از جهات مختلف زیر فشار هستند اما مردم کشور ما این فشارها را بطور مضاعف در مورد کرونا و تحریم‌ها متحمل می‌شوند.

وی بیان کرد: در حالی که خیلی از کشورهای همسایه ما کار آزماییش بالینی در مورد واکسن را انجام دادند کشور ما این کار را انجام نداد و اکنون در کنار واکسن‌های داخلی به سراغ ۲ مورد از بهترین واکسن های خارجی که در دنیا مطرح است رفته ایم و امیدواریم واردات این واکسن‌ها به زودی شروع شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از محصولات و دستاوردهای حوزه سلامت شرکت‌های دانش بنیان رونمایی کرد و  همزمان با این بازدید عملیات احداث ساختمان جدید پارک علم و فناوری اصفهان نیز آغاز شد.

برچسب‌ها اصفهان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اصفهان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانش بنیان واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند