Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا از اجرایی شدن بیش از ۹۰ درصد مصوبات قرارگاه عملیاتی این ستاد خبرداد.

دین پرست امروز در یک نشست خبری در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به تشکیل ۵۵ جلسه اصلی ستاد ملی به ریاست رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: از این ۵۵ جلسه تشکیل شده تعداد ۴۱ جلسه قبل از تشکیل قرارگاه عملیاتی و ۱۴ جلسه بعد از تشکیل قرارگاه عملیاتی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که مهمترین وظیفه قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا بوده در همین راستا دو اقدام مهم در دستور کار قرارگاه قرار گرفت که از این میان نخست بررسی دقیق مصوبات ۴۱ جلسه ستاد بود که ۳۸۸ مصوبه ابلاغی ستاد ملی از ۳۸ دستگاه اجرایی، نهاد و سازمان پیگیری و جمع بندی آن به رئیس جمهور ارسال شده است.

وی افزود: بنا به پیشنهاد فرمانده قرارگاه عملیاتی و تصویب رئیس جمهور، راستی آزمایی محتویات گزارش های دستگاه ها برای ثبت و ضبط در سوابق به دبیرخانه ستاد ملی ارجاع شده است. همچنین آخرین وضعیت اجرای مصوبات ۱۴ جلسه ستاد -یعنی جلسات ۴۲ تا ۵۵ که بعد از تشکیل قرارگاه برگزار شده - بررسی می شود که ۷۶ مصوبه ابلاغ شده است و تااین لحظه مصوبات ۱۰ جلسه یعنی جلسات ۴۲ تا ۵۲ که بالغ بر ۶۳ مصوبه بوده است کاملا اجرایی شده است و گزارش آن نیز به استحضار رئیس جمهور رسیده است.

وی ادامه داد: مصوبات چهار جلسه ۵۲ تا ۵۵ با ۱۳ مصوبه باقیمانده است که پیگیری اجرای این مصوبات نیز در دستورکار قرار دارد. قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تا کنون هشت جلسه برقرار کرده که تعداد مصوبات این جلسات ۱۸۲ مصوبه بود و تا کنون ۱۷۰ مورد یعنی بیش از ۹۰ درصد مصوبات اجرایی شده است. البته علاوه بر جلسات اصلی قرارگاه ، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی جلسات بسیاری به صورت هفتگی با مسئولین دستگاه های ذیربط، روسای کمیته های زیر مجموعه ستاد ملی، استانداران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی، فرمانداران، بخشداران برگزار کرده است. از سوی دیگر جلسات منظم هفتگی به ریاست وزیر کشور با حضور معاونین دو وزارتخانه بهداشت و کشور برگزار می شود.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به سوالی در خصوص نظارت بر اجرای محدودیت ها و ممنوعیت های کرونایی در کشور گفت: آمارهای نظارت بر اجرای محدودیت ها به صورت مرتب منتشر می شود و در این مدت پلمب و جریمه واحدهای صنفی بسیار زیاد بوده که گزارشات دقیق آن موجود است.

وی تاکید کرد: بی تردید وقتی قانونی وضع می شود و موارد تنبیهی نیز برای آن مشخص می شود دو موضوع بحث اثربخشی و بازدارندگی برای آنها مورد توجه قرار می گیرد. در مواجهه با این پدیده پیچیده که به صورت مرتب با معیشت مردم در ارتباط بود رفتارهای سخت گیرانه باید با در نظر گرفتن همه موارد انجام می شد تا مشکلات بیشتری به وجود نیاید.

وی ادامه داد: همراهی اصناف بسیار خوب و کامل بوده و می توان گفت بیش از ۸۵ درصد همراهی اصناف را شاهد بوده ایم اما بازدارندگی این قوانین موضوعی است که در حال بررسی است. در حقیقت نقاط ضعف و قوت طرح های اجرا شده در حال بررسی است.

وی در خصوص موضوع واکسن تولید داخل و واردات واکسن نیز گفت: همه تلاش ها معطوف به تامین واکسن است که این کار توسط دستگاه های متولی به ویژه وزارت بهداشت در حال انجام است. گروه های هدف تعیین شده و کشورهای هدف برای واردات واکسن نیز مشخص شده، رایزنی ها در حال انجام است و امیدواریم ظرف روزهای آتی شاهد ورود اولین محموله واکسن به کشور باشیم.

/ایسنا 

بیشتربخوانید: جزئیات تست رایگان کرونا در ایستگاه مترو

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۸۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب