Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:01:34 GMT

۱۰۰ محصول فناورانه حوزه سلامت در اصفهان رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۸۸۰۸

۱۰۰ محصول فناورانه حوزه سلامت در اصفهان رونمایی شد

مدیر توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، روز چهارشنبه در حاشیه مراسم رونمایی از این محصولات در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: محصولات حوزه سلامت از شرایط، ویژگی‌ها و حساسیت‌های خاصی برخوردار است به همین دلیل به زیرساخت‌های خاصی هم نیازمند است.

انوشه زرگر با بیان‌اینکه "اتاق تمیز"(Cleanroom) یکی از این زیرساخت‌هاست، اضافه کرد: با توجه به حساسیت این محصول در رده‌های مختلف و هزینه بَر بودن احداث آن، ایجاد این زیرساخت بطور معمول برای شرکت‌های نوپا میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتاق تمیز، یک فضای محافظت شده برای جلوگیری از ورود آلودگی‌هاست و در صنایع حساس مانند داروسازی، پزشکی یا مواد غذایی کاربرد دارد.

وی ادامه داد: این زیرساخت در سه کلاس "بی"، "سی" و "دی" با حمایت وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک علم و فناوری سلامت و در راستای حمایت از فناوران سلامت احداث شده است.

زرگر اضافه کرد: حمایت‌ مالی، یکی دیگر از کمک‌ها به شرکت‌های فناور محسوب می‌شود و بر اساس قرارداد منعقد شده با صندوق پژوهش و فناوری استان، شرکت‌های دانش بنیان و فناوران سلامت از تسهیلات ویژه فناورانه برای دستیابی به محصول مجوزدار برخوردار خواهند شد.

مدیر توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان‌اینکه عملیات احداث ساختمان جدید پارک علم و فناوری امروز آغاز شده است، خاطرنشان کرد: ظرفیت پارک و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بطور تقریبی تکمیل شده است و این ساختمان برای حمایت از فناوران و متقاضیان جدید احداث خواهد شد.

وی گفت: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان متولی بیمارستان‌هاست و از نیازهای این عرصه اطلاع کافی دارد بسیاری از اعضای هیات علمی در این عرصه ورود کردند و برای رفع نیازهای موجود کوشیدند.

زرگر خاطرنشان کرد: نیاز به ماسک در ابتدای شیوع کرونا بسیار زیاد بود به همین دلیل شرکت‌های دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری سلامت اصفهان اقدام به تولید ماسک "ان ۹۵" کردند و با افزایش مصرف الکل، یک شرکت نیز ضدعفونی‌کننده سطوح را بر پایه آب تولید کرد.

وی اظهار داشت: یکی از شرکت‌های این مجموعه در مقطعی که کشور با کمبود "مِلت بلون" (Melt blown) وارداتی مواجه بود اقدام به تولید این محصول کرد و اکنون در پوشش دهی نیاز استان برای ملت بلون در ماسک‌های سه لایه و ان ۹۵، بسیار موفق عمل شده است.

ملت بلون، منسوج بی‌بافت است که نقش فیلتر را در ماسک دارد و تولید آن از جدیدترین پیشرفت‌های فرایندهای منسوجات بدون بافت بشمار می‌آید؛ در این فناوری با استفاده از هوا و با شتاب بالا از پلیمرها یا رزین‌ها برای تولید شبکه‌های الیاف‌دار استفاده می‌شود.

مدیر توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تولید دستگاه‌های کمک تنفسی و رگلاتورهای اکسیژن و دستگاه‌های تصفیه هوا  در پارک علم و فناوری سلامت اصفهان، برای مطب‌ها و بیمارستان‌ها توسعه پیدا کرد.

وی افزود: تعدادی از محققان هم به راهکارهای کاهش اثرات و پیشگیری از بیماری با استفاده از داروهای گیاهی پرداختند که در زمان حاضر یک نمونه از آنها در سازمان غذا و دارو در مرحله بررسی برای دریافت مجوز قرار دارد.

به گزارش ایرنا، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز در بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از محصولات و دستاوردهای حوزه سلامت شرکت‌های دانش بنیان رونمایی کرد و  همزمان با آن، عملیات احداث ساختمان جدید پارک علم و فناوری اصفهان نیز آغاز شد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان شرکت دانش بنیان اصفهان دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان اصفهان شرکت دانش بنیان اصفهان دانشگاه اخبار کنکور پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، رییس، دبیر و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد را منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه محمدحسین ایمانی خوشخو (رییس)، ابراهیم نبیونی (دبیر) و علی سعداله، محمدحسین عسگرپور، کامران جعفری، مسعود حسنلو، ابوالقاسم رئیسی،  علیرضا کلانترمهرجردی و محمدصادق سبط‌الشیخ انصاری را برای مدت دو سال به‌عنوان اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد منصوب کرد.

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تنها پارک تخصصی در حوزه علوم، فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی ایران محسوب می شود. این پارک با توجه به رسالت جهاددانشگاهی و ظرفیت های موجود در این نهاد و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای کشور برای توسعه و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ و هنر، صنایع دستی، گردشگری با حوزه نفوذ ملی آغاز به کار کرده است.

شبکه گسترده جهاددانشگاهی دامنه موضوعی پارک فناوری ‏های نرم و صنایع فرهنگی را وسعت بخشیده که امکان انتقال تجربیات در سطح تخصصی بالا را در سراسر کشور فراهم می کند.

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این پارک به عنوان اولین و تخصصی‌ترین پارک در حوزه اقتصاد فرهنگ، محیطی مناسب برای استقرار، رشد، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکت‌ها را فراهم می‌آورد و شرکت‌های فناور مستقر در آن در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات پژوهشی و فناوری به فعالیت‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری می‌پردازند.

گفتنی است، بر اساس ابلاغ رییس جمهور، شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی