Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرانوند گفت: سیل سال گذشته در استان 100 میلیارد تومان خسارت وارد کرد که برای جبران خسارتها 13.5 میلیارد کمک بلاعوض و 49 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، کیارش بیرانوند شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران که به صورت مجازی برگزار شد، با بیان اینکه لرستان رتبه نخست را در زمینه تولید و تکثیر بچه ماهی دارد، اظهار داشت: 20 مرکز تکثیر بچه ماهی با ظرفیت تولید 200 میلیون قطعه در استان وجود دارد البته در این راستا روی نیاز کشور هم کار شده و تاکنون سالانه 300 میلیون بچه ماهی وارد می شد ولی این نیاز در استان تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته 30 میلیون و امسال 60 میلیون تکثیر بچه ماهی انجام شده و سال آینده تلاش داریم تا این عدد به 100 میلیون برسد و امیدواریم بتوانیم نیاز کل کشور را تامین کنیم.

مدیر کل شیلات لرستان با اشاره به میزان اشتغال در حوزه شیلات عنوان کرد: اشتغال در این بخش 16 هزار نفر است به طوری که هر پنج تن ماهی سردآبی یک شغل مستقیم و دو شغل غیر مستقیم ایجاد می کند اما با توجه به مستعد بودن استان و مجتمع ها، اشتغال در این بخش افزایش خواهد یافت.

قیمت نهاده ها، مهمترین مشکل بخش شیلات

بیرانوند بالا بودن قیمت نهاده را مهمترین مشکل در بخش شیلات برشمرد و گفت: این نهاده ها با توجه به اینکه از خارج وارد می شود، با تحریم مشکلاتی در این حوزه ایجاد شده و سبب افزایش قیمت در این بخش شده و در نهایت باعث افزایش در آبزی پروری شده است در صورتی که اگر بستر صادرات فراهم بود قطعا می شد این موارد را جبران کرد.

وی بیان کرد: یکی از شاهکارهای آبزی پروری در استان، پروژه سپیددشت است و از دل کوه ها پروژه ای ایجاد شده که می تواند ظرفیت تولید شش هزار تن ماهیان سردآبی را داشته باشد که تحولی در این بخش است، این پروژه هزار نفر شغل ایجاد می کند و 25 میلیارد تومان تاکنون برای این پروژه هزینه شده که زیر ساخت آن 90 درصد پیشرفت دارد و به دنبال بخش خصوصی برای واگذاری هستیم.

مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به خسارت سیل در بخش شیلات تصریح کرد: سیل سال گذشته در استان 100 میلیارد تومان خسارت وارد کرد که برای جبران خسارتها به ازای هر تن ماهی هشت میلیون بلاعوض و 28 میلیون تسهیلات پرداخت شد و در استان در مجموع 13.5 میلیارد کمک بلاعوض و 49 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

ظرفیت تولید 100 هزار تن ماهی در استان

بیرانوند خاطرنشان کرد: ظرفیت استان در تولید ماهی بیش از 100 هزار تن آبزی است و باید زیر ساخت ها را فراهم کرد و در این زمینه برای افزایش تولید و بهره وری بیشتر باید تکنولوژی وارد شود.

وی با اشاره به تاثیر کرونا در شیلات گفت: کرونا مزرعه های پرورش ماهی را تعطیل نکرد ولی بر روی فروش ماهی اثرگذار بود به طوری که با تعطیلی بازار در ایام محدودیت ها، میزان فروش کاهش یافت که این بیشتر در حوزه ماهیان زینتی بوده است.

مدیر کل شیلات لرستان بیان کرد: در حال حاضر پنج تعاونی در بخش شیلات وجود دارد و 254 نفر یک اتحادیه را تشکیل دادند که در این زمینه به دنبال افزایش تعاونی ها هستیم البته در خرم آباد، پلدختر، ازنا، الیگودرز و دورود تعاونی ها فعال هستند.

بیرانوند با اشاره به ظرفیت استان در بخش پرورش ماهیان خاویاری افزود: تا چند سال گذشته در این راستا پرورش وجود نداشت اما اکنون هزار تن مجوز ماهیان خاویاری صادر شده که چندین مزرعه در استان وجود دارد و در رومشکان مجتمع دو هزار تنی این نوع ماهیان مطالعه شده، همچنین در کوهشت و پلدختر در مرحله مطالعاتی این برنامه قرار دارد.

تولید بیش از 2 میلیون قطعه ماهی زینتی

وی ترویج ماهیان زینتی را در استان ضروری دانست و گفت: ظرفیت ها را باید شناسایی کرد البته تولیدات ماهی زینتی در استان دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است و باید به دنبال تقاضا باشیم که در این راستا به دنبال بانک جامع اطلاعاتی هستیم که ترویج آنها ضروری است.

مدیر کل شیلات لرستان تصریح کرد: تا سال ۱۴۰۴ برنامه ریزی شده که میزان تولیدات به ۴۰ هزار تن برسد و اشتغال ۲۴هزار نفری ایجاد شود و اگر شرایط برای صادرات مهیا شود، شیلات نقش مهمی در این حوزه خواهد داشت.

بیرانوند با اشاره به سرانه مصرف ماهی در استان اظهار داشت: سرانه مصرف ماهی در استان به ازای هر نفر هشت کیلوگرم است که این رقم در کشور ۱۳.۳ کیلوگرم می باشد که نشان می دهد سرانه مصرف ماهی در استان کم است. از ابتدای سال تاکنون 30 میلیارد تومان تسهیلات در قالب 62 فقره پرونده در بخش شیلات پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیارد تومان تسهیلات ماهی در استان بخش شیلات پرداخت شد سال گذشته بچه ماهی هزار تن تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران