Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علیرضا آشناگر بعدازظهر امروز در آئین افتتاح هم‌زمان پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان دامغان در ایام‌الله دهه فجر ۱۳۹۹ که در دانشگاه دامغان برگزار شد، اظهار کرد: این ایام، فرصت مناسبی است که ضمن دیدار مجدد با مردم و مسؤولان شهرستان‌های استان و عرض ارادت به اقشار مختلف، زمینه‌ای را ایجاد کنیم که مردم خبرهای خوش بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان‌های خود را شنیده و امیدوارتر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بی‌تردید شنیدن اخبار توسعه، آبادانی، شکوفایی اقتصادی، آرامش و رفاه برای مردم خوشایند و مطلوب است.‌

استاندار سمنان بابیان اینکه دامغان، بضاعت بسیار خوبی برای توسعه دارد، گفت: یکی از ظرفیت‌های خوب دامغان، هماهنگی، همراهی و همدلی بین مسؤولان شهرستان است که این وحدت و همدلی، بستر مناسبی برای توسعه شهرستان است.

آشناگر بابیان اینکه هماهنگی میان مسؤولان یک شهرستان، سبب جذب سرمایه‌گذاران و اطمینان خاطر آنان می‌شود، افزود: سرمایه‌گذاران به دنبال حفظ و افزایش سرمایهٔ خود هستند و هرگونه ناهماهنگی میان مسئولان سبب عدم حضور آنان می‌شود.

وی گفت: دامغان دیر زمانی است که گام‌های توسعه را برداشته و خوشبختانه اقدامات خوبی در این شهرستان انجام شده و هم‌اینک شاهد شتاب بخشی و سرعت دهی به طرح‌ها و اقدامات هستیم.

استاندار سمنان بیان کرد: به دلیل شیوع کرونا اقتصاد و منابع درآمدی دولت و مردم تحت تأثیر قرار گرفته است؛ اما خوشبختانه فرماندار دامغان گزارش خوبی ارائه کردند که نشان‌دهنده تحرک و فعالیت خوب انجام شده در این شهرستان است.

آشناگر اظهار کرد: از مجموع ۲ هزار و ۲۶۴ میلیارد تومان اعتبارات اختصاص‌یافته طرح‌های مختلف عمرانی و اقتصادی دهه فجر در کل استان، مبلغ ۶۴۸ میلیارد تومان آن فقط در دامغان هزینه شده است.

وی بابیان اینکه دامغان شهرستان بسیار خوبی است و ظرفیت‌های لازم را برای توسعه دارد، افزود: در دامغان معادن غنی فراوانی وجود دارد که زمینه خوبی را برای ثروت آفرینی و کارآفرینان ایجاد کرده است.

خام فروشی؛ چالش بزرگ استان سمنان

استاندار سمنان عنوان کرد: چالش بزرگ معدنی ما در استان، خام فروشی مواد اولیه و کانی‌های معدنی است که علت اساسی آن عدم وجود امکاناتی مثل برق، آب و سایر زیرساخت‌ها است و باعث شده است که کارآفرینان فقط به دنبال برداشت منابع بوده و ثروت کمی به دست آوردند در حالی که اگر به سمت فرآوری معادن گرایش پیدا کنیم، بی‌تردید شاهد افزایش ارزش‌افزوده هستیم.

آشناگر گفت: در بحث ایجاد شبکه برق، در سفر رئیس‌جمهوری به استان سمنان توافقی به انجام رسید که هم‌اینک در حال پیگیری آن هستیم و مقرر شده است تا با دستور رئیس‌جمهور دو پست برق در این شهرستان ایجاد گردد که مقدمات اولیه آن به انجام رسیده است.

وی عنوان کرد: برای تحقق عدم خام فروشی معادن، لازم است تا دولت و بخش خصوصی و به‌ویژه ایمیدرو مساعدت کنند تا خطوط انتقال نیرو به معادن استان برسد که در این صورت می‌توانیم روزهای بهتری را تصور کنیم.‌

استاندار سمنان گفت: ایمیدرو به‌منظور بهره‌برداری از معادن مس استان اظهار تمایل کرده و ما نیز قول مساعد همکاری با این مجموعه را به‌شرط ایجاد کارخانه‌های فرآوری در این استان داده‌ایم.

آشناگر افزود: برداشت سطحی از معادن به تخریب محیط‌زیست می‌انجامد که به‌شدت با این امر مخالف هستیم.

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دامغان برای ثروت آفرینی

وی عنوان کرد: در دامغان معادن غنی فراوانی وجود دارد که زمینه خوبی را برای ثروت آفرینی و کارآفرینان ایجاد کرده است.

استاندار سمنان اظهار کرد: دامغان از نظر کشاورزی دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فردی است که می‌تواند به ثروت آفرینی بیشتر در این منطقه منجر شود.‌

آشناگر بابیان اینکه پسته دامغان یک برند شناخته شده در کل کشور و دنیا است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته به میزان ۵۰ هزار تن پسته از باغات شهرستان دامغان برداشت شد که رقم بسیار مورد توجه و ارزشمندی محسوب می‌شود.‌

 وی گفت: ارزش پسته برداشت شده از باغات شهرستان دامغان در سال گذشته رقمی بالغ‌بر سه هزار میلیارد تومان است.

استاندار سمنان عنوان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی در شهرستان دامغان معتقدیم که برای توسعه کشاورزی در این منطقه باید بیش از پیش به گسترش باغات پسته و ایجاد صنایع فرآوری وابسته به این محصول توجه کنیم.

آشناگر با اشاره به اینکه از نظر صنعتی، گام‌های بسیار خوبی در شهرستان دامغان برداشته شده است، افزود: بیشترین پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده در فجر امسال در شهرستان دامغان مربوط به بخش سرمایه‌گذاری است که از این بابت بسیار خوشحال و خرسندیم.‌

وی گفت: افتتاح طرح‌های سرمایه‌گذاری بااعتبار ۱۴۲ میلیارد تومان و آغاز بکار عملیات ساخت پروژه‌های مختلف شهرستان بااعتبار بیش از ۳۶۵ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی نشان‌دهندهٔ توجه ویژه سرمایه‌گذاران به شهرستان دامغان است.

استاندار سمنان بیان کرد: خوشبختانه اقبال خوبی از ناحیه مردم به سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و در نتیجه توسعه همه‌جانبه شهرستان دامغان است که ما نیز تمایل زیادی به این موضوع داریم.

آشناگر بابیان اینکه شهرستان دامغان در زمینه گردشگری فرصت‌های بسیار خوبی دارد، افزود: دامغان، جزو قدیمی‌ترین شهرستان‌های کشور و از نظر فرهنگی، حرف‌های فراوانی برای گفتن دارد.

وی اظهار کرد: کسانی که به دنبال جلوه‌های تاریخی و دیدن نشانه‌های فرهنگی کشورند، بسیار مشتاق حضور در دامغان و مناطق اطراف این شهرستان‌اند که هم فرمانداری و هم اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری باید در خصوص جذب این ظرفیت، به‌صورت جدی تلاش کنند.

استاندار سمنان بیان کرد: در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان به ایشان یادآور شدم که عبور قطار و خط ریلی از درون یک منطقه فوق‌العاده باارزش و تاریخی در شهرستان دامغان هیچ دلیل منطقی ندارد و با عبور هر قطار از این منطقه خسارت جبران‌ناپذیری به بافت تاریخی این منطقه وارد می‌شود.‌

آشناگر عنوان کرد: دامغان ظرفیت بکر و خاصی برای بوم گردی و گردشگری دارد که این موضوع جزو اولویت‌های ما در استان است.

دستگاه‌های اجرایی نسبت به جذب بودجه‌های ملی اقدام کنند

وی افزود: بودجه‌های استانی در مقابل بودجه ملی رقم قابل‌توجهی نیست، بنابراین دستگاه‌های اجرایی تلاش کنند تا بودجه‌های ملی خود را جذب و هزینه کنند.

استاندار سمنان گفت: با پیگیری‌های زیاد انجام شده با ریاست‌جمهور خوشبختانه ایشان در موارد مختلفی دستور صریح مبنی بر تأمین اعتبار به ارزش مجموعاً ۷۵۰ میلیارد تومان بابت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان صادر کردند که امیدواریم هر چه زودتر شاهد جذب و تخصیص آن باشیم.‌

آشناگر عنوان کرد: خوشبختانه دولت توجه خوبی به استان سمنان دارد و باید تلاش کرد تا از فرصت حضور دکتر روحانی در رأس دولت، نهایت استفاده را در جهت توسعه و رشد استان کرد.

وی بابیان اینکه پروژه‌‌های بزرگ نیاز به عزم بزرگ دارد، افزود: در مکاتبه‌ای با نهاد ریاست‌جمهوری پیشنهاد تکمیل و افتتاح پروژه‌های مختلف استان بااعتبار ۵۹۶ میلیارد تومان را ارائه کردیم که امیدواریم تا اردیبهشت ۱۴۰۰ شاهد تخصیص به‌موقع و بهره‌برداری از این طرح‌ها باشیم.‌

استاندار سمنان بابیان اینکه علاوه برجذب بودجه‌های ملی و استانی باید به بخش خصوصی نیز توجه جدی کرد، اظهار کرد: بر این عقیده‌ایم که باید برای بخش خصوصی فرش قرمز پهن کرد.

آشناگر با بیان اینکه پروژه‌های افتتاح شده در این آئین، تابلوی خدمتگزاری به مردم است، گفت: شهرداری‌ها نقش جدی در توسعه شهرها دارند، امیدواریم پروژه‌های شهرداری‌ها به بخش گردشگری و افزایش استانداردهای زندگی کمک کند.

منوچهر فخری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان اظهار کرد: یکی از مصوبات جلسه سی‌ام مهرماه ایجاد پل هوایی ما بین دو ساختمان دانشگاه دامغان است که این مهم تاکنون محقق نشده است.‌

وی افزود: بر اساس مصوبه انجام شده مقرر شده است تا عملیات ساخت پل هوایی دانشگاه دامغان با مشارکت ۵۰ درصدی شهرداری و دانشگاه دامغان به انجام رسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان بیان کرد: امیدواریم شهرداری دامغان پروژه ساخت پل هوایی دانشگاه را جزو اعتبارات سال ۱۴۰۰ پایدار کند.

نتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان توسعه شهرستان دامغان دهه فجر استاندار سمنان علیرضا آشناگر خام فروشی استاندار سمنان شهرستان دامغان دانشگاه دامغان میلیارد تومان سرمایه گذاران ثروت آفرینی استان سمنان بهره برداری بسیار خوبی برای توسعه بخش خصوصی خام فروشی انجام شده طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حسن رضانیا، معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این رویداد نشان از نگاه متعالی و دغدغه این دانشگاه در پیوند با صنعت دارد. ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد وی باید در این زمینه با قوت وارد شد.

وی دانشگاه را مرکز تحول دانست و با گریزی به تحولات امروز در دانشگاه‌های اروپایی و آمریکا در دفاع از مردم مظلوم غزه عنوان کرد: امروز دنیا مبهوت این اتفاقات است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه در عرصه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی ورود کند خواستار توجه به این مهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • پرسپولیس و چالش بزرگ نداشتن دوباره کاپیتان
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم
  • همایش بزرگ حجاج شرق استان سمنان