Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:24:52 GMT

سربازان حافظان مرزهای آبی کشور هستند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۰۴۶۹

سربازان حافظان مرزهای آبی کشور هستند

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری روز چهارشنبه در سیزدهمین جشنواره حضرت علی اکبر(ع) جوان سرباز امروز به میزبانی منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در بندرعباس خطاب به سربازان اظهار داشت: به‌عنوان فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست به سینه در برابر شما سر تعظیم فرود می‌آورم و از تلاش‌ها و مجاهدات شما عزیزان و از زحمت‌های تربیتی والدین گرامیتان تقدیر و تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سربازان آینده سازان کشور هستند تا جایی که رهبر معظم انقلاب شما را بسیار مورد احترام قرار می‌دهند و به فرماندهان تاکید فرمودند سربازان برای ایثار و شهادت، سربازی می‌کنند و مقام سرباز را ارج می‌گذاریم.

وی اشاره کرد: امیرالمومنین علی(ع) می‌فرمایند: سرباز زینت کشور و دژ مستحکم است چرا که همچون محافظی در برابر کسانی که چشم طمع به ناموس و خاک کشور دارند ایستادگی می‌کند.

فرمانده ندسا افزود: رفتار نامناسب و بی‌شرمانه‌ای با سربازان در دروان پهلوی می‌کردند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با ایثارگری های نیروی های وظیفه در جبهه‌های دفاع مقدس، ارج نهادن به مقام بالای سرباز در نیروهای مسلح به عنوان یک اصل پایه‌گذاری شد.

دریادار پاسدار تنگسیری بیان داشت: راه سربازان باید راه شهیدان باشد.

۱۳ سرباز از رده‌های مختلف نیرو و ۸ پاسدار ساعی در اجرای امور سربازان بعنوان برترین‌های سیزدهمین جشنواره حضرت علی اکبر(ع) جوان سرباز معرفی شدند.

این جشنواره بر اساس ۱۰ سنجه و شاخصه مورد ارزیابی قرار گرفتند، ۲ خانواده معزز شهیدان طهماسبی و مهربان طلب و ۲ سرباز جانباز هم در این جشنواره تجلیل شدند.

  ۴ سرباز حافظ کل قرآن کریم هم در این جشنواره تقدیر شد.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران سرباز علیرضا تنگسیری هرمزگان حافظ قرآن کریم بندرعباس خدمت سربازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران سرباز انقلاب اسلامی ایران سرباز هرمزگان حافظ قرآن کریم بندرعباس خدمت سربازی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود