Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمدتقی منوچهری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وظیفه مجموعه جهاد کشاورزی بحث امنیت غذایی است که تولید غذای کافی در دسترس برای عمومی مردم، تولید غذای سالم و حفظ محیط زیست از ارکان این برنامه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در ۳۱۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر سالانه بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار تن ماده غذایی تولید می‌شود که وظیفه تولید و سلامت و عرضه این محصولات بر عهده همکاران ما در بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به درصد شاغلین در بخش کشاورزی بیان کرد: ۱۶ درصد از شاغلین استان بوشهر شامل ۴۰ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی فعالیت دارند.

منوچهری ادامه داد: نخیلات به عنوان مهمترین حوزه کشاورزی استان محسوب می‌شود که سالانه ۱۶۵ هزار تن در سطح ۳۴ هزار هکتار در استان بوشهر تولید می‌شود و ۵.۵ میلیون اصله نخل را در استان بوشهر داریم که ۱۳.۱ سطح نخیلات کشور در استان بوشهر است و ۱۲.۷ تولید خرمای کشور را داریم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شیلات مزیت دیگر حوزه کشاورزی استان بوشهر است که در حوزه آبزی پروری بیشترین تولید میگوی پرورشی کشور را در استان داریم و ۱۰ سایت با ۳۰۰ مزرعه و ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار بیش از ۲۳ هزار تن میگوی پرورشی در استان تولید می‌شود.

منوچهری افزود: با اشاره به استقرار پژوهشکده میگوی کشور در استان بوشهر، افزود: هر طرحی در این حوزه بخواهد بررسی شود باید در استان بوشهر اجرا شود و مرکزی مقابله با بیماری‌های میگو نیز در این استان قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر توضیح داد: برنامه‌های خوبی برای توسعه آبزی‌پروری در استان بوشهر داریم و دو شهرک کشاورزی را برنامه‌ریزی کردیم و یک شهرک سال ۱۴۰۰ به مدار تولید می‌آید. شهرک رودشور در گناوه و دلوار ۳ هم برنامه‌ریزی شده است.

وی گفت: برای پرورش ماهی در قفس ۶۰ موافقت اصولی صادر شده است که چهار مورد منجر به پروانه بهره‌برداری شده است که چهار هزار تن ظرفیت تولید دارند و امیدواریم شاهد توسعه در این بخش باشیم و بار تولید را از منابع دریایی کم کرده و به سمت پرورش برویم.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: صید میگو منوچهری آبزی کشاورزی استان بوشهر استان بوشهر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛مدیرکل بازرسی خاطرنشان کرد: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • ممنوع شدن صید ماهی مرکب
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند