Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: به نظر می‌رسد طرح شهروند دیپلمات تحولی را در روابط اصفهان با شهرهای خواهرخوانده ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان حجتی شامگاه امروز چهارشنبه (١٥بهمن ماه) در دیدار با معاون کنسولی امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه اظهار کرد: یکی از اتفاق‌های خوبی که در شهرداری اصفهان رخ داد ایجاد اداره امور بین الملل شهرداری اصفهان بود که با همکاری نمایندگی وزارت خارجه توانست فعالیت‌های مناسبی را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مهرماه ۹۸ متوجه شدیم که ارتباط اصفهان با شهرهای خواهرخوانده مانند بارسلون، فلورانس، کویت، کوآلانپور، سن پطرزبورگ کم رنگ شده است در همین راستا با استفاده از ظرفیت ایجاد شده توسط کرونا ارتباطات اصفهان با شهرهای خواهرخوانده تقویت شد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان یادآور شد: از تیرماه ۹۹ به این جمع بندی رسیدیم که طرحی را با کمک شهروندان در عرصه بین المللی مطرح کنیم در همین راستا امسال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دو نمایشگاه در چین توسط ایرانیان مقیم چین با حمایت مالی شهرداری اصفهان برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: مبنای طرح شهروند دیپلمات این است که از شهروندان استفاده شود افرادی در شهرها حضور داشته باشند که زمینه‌های ارتباطی مثبتی را دارا باشند.

حجتی ادامه داد: در راستای ملزومات تقویت تعاملات بین المللی به این نتیجه رسیدیم باید ارتباط مؤثری با شرکای خارجی برقرار شود همچنین همراهی دستگاه دیپلماسی کشور به واسطه‌ی نمایندگی وزارت خارجه در اصفهان در راستای این طرح انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: شکل گیری دانش، مهارت و نگرش بین المللی در تمامی مجموعه‌های شهر نکته‌ای بسیار مهمی است زیرا در برخی نقاط تمایلات به اقدامات بین المللی دارند اما راه و روش آن را نمی‌دانند در همین راستا این موضوع نیز مورد توجه قرار گرفت.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان ادامه داد: اهداف طرح شهروند دیپلمات ارتباطات مؤثر با شرکای خارجی (خواهرخوانده‌ها)، شناسایی تسهیلگران شهروندی، توسعه همکاری‌های اقتصادی و علمی به ترتیب با محوریت بخش خصوصی و دانشگاه‌های اصفهان، افزایش تعاملات با دستگاه دیپلماسی کشور و همچنین شکل‌گیری دانش، مهارت و نگرش بین‌المللی در تمامی مجموعه‌های شهر برای آن تعریف شود.

وی در پاسخ به سوال اینکه چه کسانی می‌توانند شهروند دیپلمات باشند گفت: این ابتکار به دنبال آن است تا آن دسته از تسهیلگران شهروندی از جمله بازرگانان، اساتید، ورزشکاران، دانشجویان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای، ایرانیان خارج از کشور و… که دارای بسترها و کانال‌های مناسب و مجاز برای معرفی و تقویت جایگاه، برند و ظرفیت‌های اصفهان در شهرهای خواهرخوانده و کشورهای خود هستند، بتوانند در قوت بخشیدن به ارتباطات فرهنگی، هنری، اقتصادی و علمی طرفین به کنشگری بپردازند.

حجتی یادآور شد: در راستای این طرح می‌توانیم از ظرفیت ایرانیان مقیم خارج از کشور استفاده کنیم بر همین اساس با دستور شهردار اصفهان ردیف‌های بودجه‌ای مشخصی برای این طرح در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد طرح شهروند دیپلمات تحولی را در روابط اصفهان با شهرهای خواهر خوانده ایجاد کند.

کد خبر 472849

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهروند حقوق شهروندی شهرداری اصفهان شهرداری طرح شهروند دیپلمات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق امور بین الملل شهرداری اصفهان شهرهای خواهرخوانده طرح شهروند دیپلمات اصفهان با شهرهای بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۱۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در سفر یکروزه خود به استان فارس با محمدهادی ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثر سازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد؛ گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقای کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشور‌ها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیاز‌ها و کالا‌های جدید فرهنگی و نرم افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر داداش‌پور گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است، زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پانزدهمین نشست کارگروه تغییر اقلیم وزارت نفت برگزار شد
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • روسیه: به نظرات طالبان در نشست‌های بین‌المللی اهمیت می‌دهیم
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد