Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@20:50:25 GMT

ونتیلاتور ایران‌ساخت رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۱۵۴۲

ونتیلاتور ایران‌ساخت رونمایی شد

به گزارش فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در حاشیه رونمایی از ونتیلاتور ایران‌ساخت شرکت دانش‌بنیان احیا درمان پیشرفته در سفر به استان خراسان رضوی با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در تأمین نیازهای حوزه سلامت به ویژه در مقابله با کرونا گفت: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله شرکت دانش‌بنیان احیا درمان پیشرفته، از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا تا کنون، نقشی اثربخش و کمک کننده در یاری کادر درمان و بهبود سلامت جامعه ایفا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طوری‌که امروز، نیازهای این حوزه با تولیدات ایران‌ساخت تأمین می‌شود.

ستاری، با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در تبدیل کردن تهدید تحریم‌ها به یک فرصت ارزشمند عنوان کرد: این شرکت دانش‌بنیان توانست با فناوری‌ بومی در روزهایی که کشور با چالش کمبود ونتیلاتور مواجه بود، نیاز حوزه درمان به این تجهیز فناور را تامین کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، ونتیلاتور این شرکت را یکی از تجهیرات پیشرفته فناورانه و مطابق با فناوری‌های روز دنیا دانست و گفت: خوشبختانه پیشرفت و توسعه قابل توجهی در این شرکت دانش‌بنیان صورت گرفته است و در حوزه تولید سی‌تی اسکن نیز وارد شده‌اند؛ به زودی با توسعه فعالیت‌ها در محل جدید خط تولید، زمینه را برای توسعه فروش و صادرات این محصول ایران‌ساخت فراهم می‌کند.

حمایت ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در مقابله با کرونا

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، با اشاره به حمایت خاص از شرکت‌های دانش‌بنیانی که به طور خاص در حوزه کرونا فعالیت داشتند، بیان کرد: این شرکت‌ها علاوه بر حمایت‌های جاری از شرکت‌های دانش‌بنیان، به طور ویژه از حمایت معاونت علمی و فناوری برخوردار شدند تا با سرعت و کیفیت بالا، نیازهای جدی در حوزه سلامت را تامین کنند.

ستاری با اشاره به توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع خلاق داخلی در تامین نیازهای فناورانه گفت: یک نمونه موفق فعالیت‌های فناورانه استان خراسان رضوی، علاوه بر نقش‌آفرینی در حوزه سلامت، استفاده از دانش و فناوری‌های داخلی در حوزه‌های عمومی مانند حمل و نقل درون‌شهری و مترو است. متخصصان جوانمان باعث شده اند که بتوانیم میزان توجهی از نیازهای فناورانه این حوزه را با فناوری بومی و محصولات ایران‌ساخت در داخل کشور تامین کنیم و با حذف واردات، صرفه‌جویی ارزی چشمگیری داشته باشیم.

وی افزود: جهت‌گیری استان به سوی اقتصاد دانش‌بنیان جای قدردانی دارد و بسیار فعالانه در حوزه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی کرده‌اند و اتفاقات بسیار خوبی در مشهد در حال تحقق است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان این‌که فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان روندی شتابان گرفته است ادامه داد: نباید فراموش کنیم که اقتصاد دانش‌بنیان مقوله‌ای فرهنگی و نیازمند ترویج است. خوشبختانه می‌بنیم که این روند در استان خراسان رضوی، با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که گنجینه نهفته سرمایه انسانی استانی با حمایت‌ و توجه به ارزش افزوده و ثروت بدل می‌شود، گفت: در این مسیر همه بخش‌های تصمیم‌ساز استان در این مسیر با هم‌دلی، همراهی و عزم جدی می‌توانند بستری برای تبدیل ایده‌های نوآورانه سرمایه انسانی بومی به کسب و کارهای ارزش‌آفرین و اشتغال‌زا فراهم کنند.

دمیده شدن زندگی در ریه‌ بیماران

تنفس، دغدغه این روزهای بیمارانی است که در دام ویروس کرونا گرفتار شده‌اند و تجهیزات پیشرفته‌ای برای بازگرداندن هوای زندگی به ریه‌های این بیماران مورد نیاز است. دستگاه‌هایی که در ساختشان، از فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره برده شده است و در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، معدود کشورهایی که از این فناوری و تجهیز برخوردار بودند، از ارائه دادن این محصولات و فناوری‌ها به دیگر کشورها از جمله ایران امتناع می‌کردند.

اما همین موضوع، انگیزه‌ای را در شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ایجاد کرد که امروز به ساخت یکی از پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات حوزه سلامت یعنی «ونتیلاتور» منجر شد.

شرکت دانش‌بنیان احیا درمان پیشرفته توانست با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با ساخت تجهیزات پیشرفته بیمارستانی از جمله ونتیلاتور و سی‌تی اسکن، بخش قابل توجهی از نیاز کشور به واردات را برطرف کرده و ایران را در مدار کشورهای دارنده این فناوری قرار داده است.

دستگاه ونتیلاتور تنفسی EDP-Advance، اکسیژن و هوا را به میزان مورد نیاز برای بدن با هم ترکیب کرده، سپس آن را توسط تیوب‌های مخصوصی تحت عنوان مدار تنفسی به بیمار تحویل می‌دهد.

از قابلیت های منحصر به فرد این دستگاه می توان به قابل استفاده بودن برای طیف سنی گسترده بیماران قابلیت دریافت اطلاعات دقیق و جامع از وضعیت تنفسی بیمار اشاره کرد. کاربری این تجهیز ایران‌ساخت بسیار آسان بوده و منطبق با استانداردهای جهانی با رویکرد صادرات به بازارهای بین‌المللی تولید شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان علمی و فناوری حوزه سلامت ایران ساخت فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۱۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان