Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@17:04:42 GMT

حضرت فاطمه (س) الگوی والای مقاومت بود

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۱۵۷۳

حضرت فاطمه (س) الگوی والای مقاومت بود

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، پنل عربی کنگره بین المللی «حضرت فاطمه(س) اسوه جاودانه» عصر چهارشنبه 15 بهمن با ارائه مقاله دکتر «حسین لفته حافظ»، از مرکز مطالعات دانشگاه کوفه، آغاز شد.
 
این استاد دانشگاه در مقاله ای با عنوان «نقش حضرت زهرا (س) در دفاع از ولایت و مبارزه با استکبار جهانی» که با همکاری دکتر عواد کاظم، استاد دانشکده ادبیات دانشگاه ذی قار عراق نوشته است، به بررسی و تحلیل خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) پرداخت و نقش آن حضرت در دفاع از ولایت را در این خطبه که در مقابل انصار و مهاجرین مدینه ایراد کردند، مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سپس خانم «هویدا جبق» رئیس مجمع زنان اروپایی پیرو اهل بیت (ع) از ایتالیا نیز در مقاله ای با عنوان «زنان و مقاومت» خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) الگو و نمونه والای مقاومت بود چرا که اولادی مقاوم و مبارز پرورش داد که در جبهه های مختلف جنگ با دشمنان به شهادت رسیدند.
 
وی افزود: حضرت زهرا(س) هر آنچه که جامعه بشری آن روز به آن نیاز داشت، را به فرزندان خود آموزش داد تا جایی که در حق ایشان و خانواده شان آیه تطهیر نازل شد.
 
پس از او، خانم «حیفا امین فوعانی» از لبنان در مقاله ای با عنوان «زن و نقش مکتبی او در اندیشه دو امام انقلاب: امام خمینی (ره) و امام خامنه ای (دام ظله)» گفت: اسلام انقلابی علیه میراث جاهلیت است به گونه ای که به زن مقام بالایی عطا کرد و بهشت را در زیر پای مادران قرار داد.
 
وی درباره اهمیت الگو بودن حضرت زهرا(س) نیز گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) چراغ راه زنان انقلابی، مجاهد و با عفت و دیگر زنان صالح است.
 
این استاد لبنانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به امامت امام خمینی(ره) و امام خامنه ای (دام ظله) مقام زنان را بسیار بالا برد به طوری که اکنون زن ایرانی را می بینیم که در تمام عرصه ها و در تمام نقاط جهان حضور دارد و فعالیت می کند.
 
در ادامه، دکتر «خلیل خلف بشیر»، استاد دانشکده ادبیات دانشگاه بصره نیز در مقاله ای با عنوان «فاطمه زهرا(س) بهترین الگو و نمونه» خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) تا روز قیامت بهترین الگو برای زنان صالح در اعمال و رفتار آنها است. فضایل، تقوا، تربیت، حجاب و همه امور زندگی ایشان الگویی برای زنان است. ایشان در تمام جوانب زندگی الگو بودند به عنوان مثال در زندگی شخصی و رفتار با همسر و پدرش الگو بودند.
 
وی افزود: حضرت فاطمه، محدثه بود چرا که ملائکه و جبرئیل با ایشان سخن می گفتند؛ و این مرتبه بالای ارتباط با خداوند بیانگر آن است که ایشان یک زن نمونه هستند که بر همه زنان جهان برتری دارند. لذا همه زنان جهان باید در همه امور زندگی به ایشان اقتدا کنند.
 
این استاد دانشگاه عراق افزود: حضرت زهرا (س) تنها الگو برای زنان نیستند بلکه برای مردان نیز الگو و اسوه هستند چرا که رتبه ایشان نزدیک به رتبه پدرشان حضرت رسول(ص) است از آن جهت که پاره تن رسول خدا (ص) بودند. پس زن و مرد به صورت یکسان باید به اخلاق کریمانه و سیره پاک ایشان اقتدا کنند.
 
در پایان این وبینار نیز خانم «جیهان بدیر»، از لبنان در مقاله خود با عنوان «حضرت زهرا (س) الگوی زنان اربعینی» به جایگاه و منزلت حضرت زهرا (س) اشاره کرد و به برخی نکات در زندگی زناشویی ایشان و در تربیت فرزندان و همچنین عبادت ایشان در زندگی پرداخت.
 
تهیه و تنظیم گزارش: فرشته صدیقی
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: مقاله ای با عنوان حضرت فاطمه حضرت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید و متفاوت به سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌آید.

از عناوین کتاب‌های جدید می‌توان اشاره کرد به:

«از سلاخ‌خانه تا مهدیه»

زندگی و زمانه غلام محمدی که پس از آشنایی با شیخ احمد کافی توسط ایشان شاه غلام لقب گرفت و مسیر زندگی‌اش تغییر کرد. در این کتاب بخش‌هایی از زندگی شیخ احمد کافی از زبان شاه‌غلام با زبانی صریح، کوچه بازاری و آمیخته با حکمت لوتی‌گری روایت شده است.

«بازنویسی ‌منتهی‌الآمال»

بازنویسی و تحریر تازه‌ای از منتهی‌الآمال تألیف شیخ عباس قمی با موضوع زندگانی چهارده معصوم علیهم‌السلام که مطالب کتاب با حفظ امانت‌داری، طبق ویرایشی اساسی به صورت قابل فهم طبقه‌بندی شده است.

«خونهایش»

روایتی در قالب اول شخص مفرد که وقایع پایانی عاشورا و مصائب حضرت حسین علیه السلام از زبان حضرت زینب سلام الله علیها با نثری ادبی و با تأمل در منابع عاشورایی بازگو می‌شود.

«علمدار پاراچنار»

سرگذشت فکری، سیاسی سیدعارف حسین حسینی رهبر سابق شیعیان پاکستان. روایت‌هایی از فعالیت‌های فرهنگی و دینی سیدعارف در دهه‌ی پنجاه در پاراچنار منطقه‌ای در شبه قاره هند و تأثیرات او در این منطقه.

«ارض موعود»

داستانی پر جنب‌و‌جوش بر اساس ماجراهای واقعی از چهار رفیق صمیمی با درونمایه‌ی یهود و توهم نژاد برتر. هر بخش از داستان با عناوین مختلف، همچون پازل در کنارهم مسیر داستان را مشخص می‌کند.

«سیرهنامه امیرالمونین، جلد۴»

سیری در سرگذشت و سیره‌ی حضرت امیر علیه‌السلام در مقطعی از دوران خلافت حضرت، به همراه گزارشی از جغرافیای کوفه با دور اندیشی در جنگ صفین و رویدادها و حوادث پیرامون آن.

«خاکنشین»

داستانی تاریخی از دوره‌ی زندگی حاج شیخ عباس قمی و حکومت رضاشاه و کشف حجاب است. زمانه‌ای که کتاب مفاتیح ‌الجنان حاج شیخ عباس قمی متولد شد و دست به دست و شهر به شهر چرخید.

«فرار ماردوش»

فرار ماردوش روایت زندگی نوجوانی است که در پی یافتن راه نجات است و در بحبوحه انقلاب، مسیر نجات حقیقی را پیدا می‌کند.

«پرونده مختارنامه»

پرونده مختارنامه روایتی خواندنی دربارۀ سریالی تماشایی است! این کتاب قرار است به این سؤال پاسخ بدهد که در شرایطی که برخی آثار هنری با دریافت بودجه‌های کلان به آثاری کم‌ارزش تبدیل می‌شوند، چگونه یک اثر هنری ماندگار می‌شود و طراوت خود را حتی پس از گذشت سال‌ها حفظ می‌کند.

«دنیایی که آدم ساخت»

داستانی جذاب و پرکشش درباره آفرینش آدم(ع) که آیات و روایات موجود در این حوزه را با زبانی ادبی و روایی برای مخاطب جوان و نوجوان امروز بازگو کرده است.

علاوه بر کتاب‌هایی با موضوع تاریخ اسلام و تشیع، عناوین بسیاری با موضوع خانواده، تاریخ معاصر ایران، شعر و ادبیات داستانی در نمایشگاه کتاب عرضه خواهد شد.

لازم به ذکر است که در نمایشگاه امسال، انتشارات بین‌الملل در کنار عرضه کتاب، فعالیت‌های فرهنگی متعددی همچون رونمایی، جلسات نقد و بررسی کتاب، جشن امضا با حضور نویسندگان نام‌آشنا و چهره‌های فرهنگی و هنری و برنامه‌های ویژه باشگاه مخاطبان را تدارک دیده است.

در ضمن سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب با شعار «بخوانیم و بسازیم» از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • کتاب «حضرت فاطمه (س)» رونمایی می‌شود
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • «الگوی سوم زن» خط مشی زندگی زن مسلمان را مشخص می کند
  • ۴۰ کاروان «سفیران کریمه» به نقاط مختلف کشور اعزام می شوند
  • برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)