Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق اوپک و غیر اوپک اعلام کرد که به بهبود بازار نفت در سال 2021 خوش‌بین است.
به گزارش شانا به نقل از دبیرخانه اوپک، بیست و ششمین نشست کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به JMMC امروز (چهارشنبه، 15 بهمن‌ماه) به ریاست عبدالعزیز بن‌سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی و همکاری الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کمیته بر نقش مثبت توافقنامه همکاری (DoC) در زمینه حمایت از توازن دوباره بازار جهانی نفت مطابق تصمیم‌های تاریخی دهمین نشست فوق‌العاده اوپک و غیر اوپک در 12 آوریل 2020 برای تعدیل تولید نفت خام و تصمیم صدوهفتادونهمین نشست اوپک و یازدهمین نشست وزیران اوپک و غیراوپک در 6 ژوئن 2020 تاکید کرد.
این کمیته با قدردانی از کاهش تولید داوطلبانه و قابل توجه عربستان از یکم فوریه 2021 و به مدت دو ماه، بر نیاز به رویکردی انعطاف‌پذیر و پیشگیرانه ازسوی همه اعضای شرکت‌کننده در توافقنامه همکاری تاکید کرد.
این کمیته با بررسی گزارش ماهانه تهیه شده توسط کمیته مشترک فنی (JTC) اوپک و غیر اوپک و داده‌های مربوط به تولید نفت خام ائتلاف اوپک پلاس در ماه دسامبر سال 2020، از عملکرد مثبت کشورهای شرکت کننده استقبال کرد. مجموع پایبندی این ائتلاف در این ماه به توافق اولیه اوپک پلاس 101 درصد بود که بر پایبندی حداکثری کشورهای شرکت‌کننده به این توافقنامه تاکید می‌کند.
این کمیته عنوان‌ کرد که کشورهای اوپک و غیراوپک از زمان نشست وزیرات این ائتلاف در آوریل سال 2020 به طور مجموع 2 میلیارد و صد میلیون بشکه از تولید نفت خود کاسته و سبب تثبیت بازار نفت و تسریع در روند تعادل آن شده‌اند.
این کمیته در ادامه با تاکید بر تعهد شرکت‌کنندگان در توافقنامه همکاری بر پایبندی کامل به توافق کاهش تولید و جبران تخطی از سهمیه کاهش تولید خود بر اهمیت تسریع در برقراری تعادل بازار تأکید کرد. پیشرفت نیجریه در این زمینه کاملاً مشهود بوده است.
این کمیته بادآور شد که ذخیره‌سازی نفت خام کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی (OECD) در دسامبر سال 2020 برای پنجمین ماه پیاپی کاهش یافته است. اگرچه چشم‌انداز اقتصادی و تقاضای نفت در ماه‌های آینده همچنان نامشخص خواهد بود، گسترش تدریجی واکسن‌ها در سراسر جهان عاملی مثبت برای بقیه سال است که سبب تقویت اقتصاد جهانی و تقاضای نفت می‌شود.
این کمیته به همه کشورهای شرکت کننده یادآوری کرد که با توجه به شرایط نامشخص بازار هوشیار و انعطاف پذیر باقی بمانند و در مسیر خود که تاکنون آثار مثبت زیادی به همراه داشته است، باقی بمانند.
نشست بعدی این کمیته در سوم مارس 2021 (13 اسفندماه) برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایرانخودرو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز ۲۰۶ و تارا در بازار

فرارو- قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز شنبه هشتم اردیبهشت تفاوت چشمگیری با خریدوفروش‌های پنجشنبه هفته قبل ندارد.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ به‌عنوان مثال پنج میلیون بیشتر از هفته قبل قیمت دارد و مدل‌های دیگری مثل ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و تارا دنده‌ای با همین میزان افزایش قیمت روانه بازار شده‌اند.

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته درطرف مقابل افت قیمت ۱۵ میلیونی را تجربه می‌کند و امروز به‌طور متوسط ۶۹۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

ششم اردیبهشت 1403

هشتم اردیبهشت 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

835 میلیون تومان

835 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

635 میلیون تومان

635 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ ارتقایافته مدل 1403

980 میلیون تومان

980 میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل 1403

یک میلیارد و 200 میلیون تومان

یک میلیارد و 200 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

675 میلیون تومان

675 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

685 میلیون تومان

685 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

810 میلیون تومان

815 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 40 میلیون

یک میلیارد و 40 میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

650 میلیون تومان

650 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

710 میلیون تومان

695 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

820 میلیون تومان

825 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

990 میلیون تومان

990 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 230 میلیون تومان

یک میلیارد و 230 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

665 میلیون تومان

670 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات ایرانخودرو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز ۲۰۶ و تارا در بازار
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)