Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین الملل گفت: بایدن با تاخیر به مسئله خاورمیانه می پردازد و سیاست او در قبال خاورمیانه مشخص نیست.

«علی بیگدلی»، کارشناس مسائل بین الملل، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص سیاست «جو بایدن» گفت: بایدن مهره چینی های خود را کرده و از مدت ها قبل یک استراتژی خاصی برای خود در نظر گرفته است و استراتژی عمومی را برای رسیدن به یک چشم انداز جهانی دنبال می کند که مسئولین آمریکا را به نظام بین المللی و جایگاه اولیه آن، برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه یک استراتژی خاصی را هم برای خاورمیانه ایجاد کردند، اظهار کرد: این استراتژی از طرف آمریکایی ها با تاخیر انجام می شود تا یک مقداری از التهابات در خاورمیانه کاسته شود تا بتوانند به انتظارات پاسخ بدهند. بنابراین یک مقداری به نظر می رسد بایدن با تاخیر به مسئله خاورمیانه می پردازد و سیاست او در قبال خاورمیانه مشخص نیست.

بیگدلی گفت: رفتارهایی که اسرائیل از خودش نشان می دهد نشان دهنده نارضایتی اسرائیل از رفتارهای سیاسی بایدن است باتوجه به اینکه بایدن رهبران خیلی از کشورها از جمله فرانسه، انگلیس و آلمان خٌو نگرفته به این دلیل می خواهد، کار را در صبر و انتظار انجام دهد که در محیط ما هم همین کار را می کند.

او ادامه داد: ما باید یک مقدار آرامش خود را حفظ کنیم؛ دست به اقدامات تخریب کننده نزنیم و خیلی هم خط و نشان نکشیم بگذاریم این فضایی که آمریکا خالی گذاشته برای اینکه چند و چون خاورمیانه را سنجش کند، اتفاق بیفتد. اینکه جلوی فروش اسلحه به عربستان سعودی را گرفته و عربستان گفته که ادعای حقوق بشری دارد منطقه را آرام می کند. قطعا آن سیاستی که ترامپ با دلباختگی در برابر برخی کشورها داشت بایدن ندارد همانطور این رفتار را در اوباما هم ندیدم. باید منتظر بمانیم تا ببینیم بایدن دست به چه اقدامی علیه ایران می زند.

بیگدلی در ادامه در خصوص استیضاح ترامپ نیز گفت: فکر نمی کنم این استیضاح صورت بگیرد به دلیل اینکه فضای آمریکا بهم ریخته و دو قطبی است. یعنی بایدن تلاش می کند به این دو قطبی بودن عمق بیشتری ندهد و این موضوع با اعتبار داخلی و منطقه ای آمریکا بازی کردن است و بیشتر از این هیاهو به وجود خواهد آمد. بنابراین من تصور نمی کنم این کار صورت بگیرد.

او اضافه کرد: از طرف دیگر رسیدن به اجماع 67 سناتور برای مهره ها سخت و سنگین خواهد بود گرچه 4-5 نفر از سناتورهای جمهوری خواه اعلام همکاری کردند با دموکرات ها هستند ولی به نظر نمی رسد دموکرات ها توان این را داشته باشند که بخواهند این 67 سناتور را جمع کنند. مسئله بعدی این است که آبروی حزب دموکرات هم مطرح است یعنی اگر جمهوری خواهان بخواهند دست به چنین اقدامی بزنند یک ضربه مهلکی بر پیکره حزب جمهوری خواه است که تا چند دهه دیگر توان فرستادن نماینده به کاخ سفید را نخواهد داشت. بنابراین مجموع این دلایل نشان می دهد که نباید موضوع استیضاح تحقق اجرایی پیدا کند. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمریکا بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه