Web Analytics Made Easy - Statcounter

صغری شکری با اشاره به اینکه بالا بودن سطح توقعات و انتظارات خانم‌ها از همسرانشان زندگی روزمره را به چالش می‌کشد، گفت: بهترین و موثرترین الگو، برای نقش همسرداری و مادری و همچنین نقش یک زن در اجتماع حضرت فاطمه‌ زهرا(س) است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صغری شکری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با بیان اینکه شخصیت حضرت زهرا (س) به‌عنوان نخستین شهید در راه ولایت به قدری پر رنگ است که برخی از ابعاد وجودی ایشان را تحت تاثیر قرار داده است، اظهار کرد: یکی از ابعاد شخصیتی این بانو در خانواده در مقام همسری و مادری معنا پیدا می‌کند که در این جایگاه فردی کامل بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی اساس زندگی حضرت زهرا(س) را اساس عبودیت و بندگی خدا برشمرد و خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) در توصیف نقش همسرداری حضرت زهرا(س) می‌فرمایند که “ایشان همسری نبوده که مرا از بندگی خدا باز دارد یا بخواهد دنیا را سدی برای رسیدن آخرت همسرش قرار دهد”.

این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه یکی از ویزگی‌های مهم زندگی حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) صمیمیت در خانواده بوده است، تصریح کرد: روزی پیامبراکرم(ص) به خانه امیرالمومنین(ع) وارد شدند و مشاهده کردند این دو بزرگوار مشغول به‌کار هستند و علاوه بر کار در همه زمینه‌ها مانند درد و دل کردن، مشورت گرفتن از همدیگر و حتی زمانی که فرزندان بیمار شدند برای شفای فرزندانشان روزه می‌گرفتند و دعا می‌کردند.

شکری در ادامه با بیان اینکه حضرت علی(ع) دلیل آرامش‌های خود و فرزندانش را رفتارهای همسرش معرفی می‌کند، افزود: رفتار و اخلاق حضرت زهرا(س) به‌گونه‌ای بود که امام علی(ع) فرمودند “هر زمان نگاهش می‌کردم همه غم و غصه‌ها از ذهنم بیرون می‌رفت و به آرامش می‌رسیدم”.

وی با اشاره به اینکه بالا بودن سطح توقعات و انتظارات خانم‌ها از همسرانشان زندگی روزمره را به چالش می‌کشد، گفت: توقع و انتظار بالای یک خانم از همسرش موجب می‌شود تا مرد برای شاد کردن دل خانم دست به هر اقدامی بزند اما حضرت زهرا(س) در طول ۹ سال زندگی مشترک، برای یک‌بار هم از حضرت علی(ع) تقاضایی نکرده که او را مجبور به انجام کاری کنند.

این کارشناس مسائل مذهبی در ادامه درخصوص عشق‌ورزی حضرت زهرا(س) به همسرش گفت: این بانو در مقام اظهار محبت و علاقه به همسرش از القابی مانند روح من فدای روح تو و جان من سپر بلای تو استفاده می‌کردند که نشان دهنده اوج احساس و علاقه یک زن به شوهر خود است.

شکری با بیان اینکه پرورش روحی و جسمی کودکان یکی دیگر از ویژگی‌های رفتاری حضرت زهرا(س) بوده است، افزود: این بانوی بزرگوار در عشق‌ورزی و محبت به کودکان بهترین اسوه برای زنان می‌باشد و فرزندان خود را با کلامی همچون نور چشم و یا میوه دلم خطاب می‌کرد.

وی تصریح کرد: حالات مادر مانند تضرع و خضوع در عبادت و زمزمه‌ها و لالایی‌های هدفمند، مهمترین عامل برای تدین فرزندان به شمار می‌رود چراکه کودکان مقلدان خوبی هستند.

این کارشناس مسائل مذهبی بر لزوم هم‌بازی شدن مادران با کودکان تاکید کرد و یادآورشد: یکی از شیوه‌های تربیتی حضرت فاطمه(س) این بود که آن حضرت برای رشد و تکاپوی بیشتر کودکانش با وجود مشغله فراوان، با آن‌ها همبازی می‌شد و در حین بازی با استفاده از الفاظ و جملات مناسب سعی در ساختن شخصیت کودکانش و ارائه الگوی مناسب در زندگی برای آن‌ها داشت و همچنین با رعایت عدالت در بین فرزندان موجب اعتماد فرزندان می‌شد.

شکری با تاکید بر اینکه بهترین و موثرترین الگو، برای نقش همسرداری و مادری و همچنین نقش یک زن در اجتماع حضرت فاطمه‌ زهرا(س) است، افزود: زنان امروزه ما همانند حضرت زهرا(س) تلاش کنند تا قناعت، ساده‌زیستی و دوری از دلبستگی‌های دنیوی را سر لوحه زندگی خود قرار دهند و سیره آن بزرگوار و خاندان رسول اکرم(ص) را در ابعاد مختلف زندگی خویش به‌کار گیرند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حضرت زهرا س حضرت علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فرآیند انتخابِ اعضای باشگاه قاف در دو مرحله انجام گرفت. در مرحله اول، آثار اعضای مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مورد بررسی و داوری قرار گرفت و در مرحله دوم اعضا برای گفت‌وگو دعوت شدند.

گفت‌وگوها به شکل غیرحضوری در فضای اسکای‌روم توسط گروه ارزیابی، در پنج جلسه شش ساعته انجام گرفت و در پایان ۵۳ نفر به عنوان اعضای منتخب داستان انتخاب شده و به باشگاه رویش استعدادهای برتر نوجوان ادبی (قاف) کانون پرورش فکری راه پیدا کردند.

اسامی راه‌یافتگان به باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی نوجوان قاف (بخش داستان) معرفی شد. زهرا شریفی، سما شیدایی و کیمیا موسوی از استان آذربایجان‌شرقی، فاطمه صباحی و یسنا نظمی از استان اردبیل، رها باقری از استان البرز، فاطمه‌بیتا بهزادی از استان هرمزگان، شایان جلوه‌نیا از استان بوشهر، حسنا سراجچی و زهرا شکل‌آبادی از استان همدان، آدرینا زندسلیمی، فاطمه طاهری‌ها و کتایون تندرست از استان تهران، ایلیا خسروی و یگانه آذری از استان چهارمحال و بختیاری، زینب جهان‌پرور از استان سمنان، ماهک شکوهمند و یکتا رحمتی از استان گیلان و امیرعباس توحیدی و فاطمه سپهر از استان کهگیلویه و بویراحمد در فهرست معرفی‌شدگان قرار دارند.

همچنین از استان مازندران ارغوان عبداالله‌پور، از استان خوزستان فاطمه‌زهرا جعفریان، از استان گلستان سوگل بازیاری و محمدعلی کرد، از استان مرکزی زهرا بادرستانی و سارا میرزاخانی، از استان کرمانشاه الیا کرمی، بهار امانی، محمدجواد عزیزی و مهدیه اسماعیلی، از استان یزد ریحانه خالقی، زهرا حدادزاده، فاطمه دهقانی و مونا میرجلیلی، از استان خراسان جنوبی سنا خدایی، از استان فارس فاطمه میری، فاطمه نرگس خلیلیان و مهسا احمدی به باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی نوجوان قاف راه یافتند.

در ادامه از استان زنجان حسام صدرا و فاطمه تاران و از استان خراسان رضوی آیناز اصغردخت، حلما غنی‌آبادی، زینب خیاطی، زینب شفیع‌نادری، شقایق کریمی، غزاله حسین‌زاده، ستایش حشمتی و نگار رضادوست، از استان قم ترنم نراقی، رضوان صادقی، زهرا علییی، محمدمهدی مصری و محدثه غفاری نیز معرفی شدند.

اردوی انتخابِ باشگاه قاف داستان به‌زودی با حضور اعضای برگزیده این بخش برگزار خواهد شد که زمان دقیق آن به‌زودی اعلام می‌شود.

تربیت نسل نو شاعران و نویسندگان متعهد در حوزه کودک و نوجوان و برنامه‌ریزی ۳ ساله برای رشد و بالندگی آینده‌سازان با بهره‌گیری از شیوه‌های هدفمند و استفاده از ظرفیت‌های صاحبان قلم و اندیشه در ارتقای آگاهی‌های اعضا، از جمله اهداف این حرکت فرآیندمحور ادبی است.

کد خبر 6092177 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند
  • وزیرخارجه مصر: «حماس» باید در تشکیل کشور فلسطین مشارکت داشته باشد
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز (عکس)
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر