Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار کرمان گفت: به طور سرزده و ناشناس از ادارات استان کرمان بازدید کرده و نحوه پاسخگویی به مردم را بررسی می‌کنم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی زینی‌وند صبح امروز در پنجاه و هفتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد با بیان اینکه مراجعاتی که دارم نشان از آن است که موانع فضای کسب و کار براساس نظر کارفرمایان چه چیزهایی است اظهار داشت: بیشترین مشکلات کارفرمایان در تأمین اجتماعی و پس از آن در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی در واگذاری زمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه عدم آموزش کافی بازرسان در برخورد با کارفرمایان یکی از چالش‌ها و دلایل پایین بودن رتبه فضای کسب و کار استان کرمان است گفت: بخش عمده‌ای از حل مشکلات در این است که فردی را بگذاریم که به قوانین مسلط باشد و با مردم با خوش اخلاقی برخورد کند.

استاندار کرمان با بیان اینکه در مواجه کارشناسان با مردم، باید رفتار خوبی داشته باشند افزود: باید نهایت همکاری در اقساط و مواردی که کارفرمایان در استان دارند با آنها انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه حتماً نیاز است مسئولان به طور ناشناس و سرزده از ادارات بازدید کنند گفت: مسئولان باید به جای ارباب رجوع نحوه پاسخگویی به مردم را رصد کنند و این خود من هم این کار را انجام می‌دهم.

زینی‌وند با بیان اینکه تقریباً دستگاه‌های استان در جاهایی که گیر قانونی ندارند مشکلات را برطرف می‌کنند افزود: به دنبال ارتقای فضای کسب و کار در استان کرمان هستیم و روند تسهیلگری در استان باید حاکم شود.

وی با اشاره به اینکه از مدیران استان مطالبه داریم که با اتاق بازرگانی در بهبود فضای کسب و کار تعامل داشته باشند تا نتیجه لازم را بگیریم گفت: اتاق بازرگانی استان مأموریت محور به کارهای خود ادامه دهد.

استاندار کرمان با بیان اینکه در جلسه شورای ملی گفت‌وگو چند پیشنهاد دادیم افزود: یکی از موانع بزرگ توسعه تأمین مالی است و اتاق بازرگانی باید راه‌های تأمین مالی را بررسی و تسهیل کند.

بزرگترین چالش فعالان اقتصادی استان کرمان در حوزه بانک‌ها، مالیات، تأمین اجتماعی و اداره کار استاستاندار کرمان: عدم پیشرفت فیزیکی پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان کرمان باید شفاف‌سازی شوداستاندار کرمان: بازگشت اعتبارات استان کرمان در این بی‌پولی کشور ظلم است

وی با اشاره به اینکه در کنار مقررات زدایی‌های زاید باید جلوی مقررات زایی را نیز بگیریم ادامه داد: در بعضی موارد یک مقامی در وزارتخانه نامه‌ای را ابلاغ می‌کند که مقررات جدیدی را ایجاد کرده و مانع توسعه است.

زینی‌وند با بیان اینکه در حوزه توسعه رسته‌های کسب و کاری در استان کرمان باید تلاش کرد و فقط نباید به واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی توجه داشت گفت: وضع عمومی مردم با اهمیت دادن به مشاغل خرد و صنایع کوچک در استان کرمان بهبود می‌یابد.

انتهای پیام/511/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان استاندار کرمان فضای کسب و کار استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است

استاندار هرمزگان گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می رسانیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها همچنین گزارش کار را بصورت پیوسته در دستورکار دارند.

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد.

دیگر خبرها

  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران