Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@13:40:45 GMT

واکسن ایرانی کرونا چه عوارضی روی داوطلبان داشت؟

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۴۲۵۹

واکسن ایرانی کرونا چه عوارضی روی داوطلبان داشت؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، اولین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با نام "کُوو ایران برکت" روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، روی داوطلبان انجام شد و تاکنون این واکسن به ۳۵ نفر تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، فاز دوم تست انسانی نخستین واکسن ایرانی طی چند روز آینده با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد فاز دوم تست انسانی می شود.

مخبر گفته است: کشورهای مختلف از جمله همسایگان ایران پیام های برای استفاده از واکسن ایرانی ارسال کرده اند اما هنوز به طور رسمی اتفاق نیفتاده است.

مخبر خاطرنشان کرده است که بقیه واکسن های این ستاد در سه مسیر دیگر به تست انسانی رسیده است، وزارت بهداشت باید اجازه دهد تا این واکسن ها هم وارد مرحله فاز انسانی شوند.

دکتر محمدرضا صالحی روز پنجشنبه اظهار داشت: مرحله اول تست انسانی واکسن کرونا با روند مطلوبی درحال انجام است و به عبارتی کار به خوبی پیش می رود.

وی بیان داشت: عارضه هایی که تاکنون از داوطلبان ثبت شده، از گرید یک عوارض بوده که یک موضوع طبیعی پس از تزریق واکسن ها با پلت فرم ویروس غیرفعال شده است و تا به حال دغدغه جدی در روند این طرح مطالعاتی ایجاد نشده است.

صالحی ادامه داد: تاکنون بیشتر داوطلبان در قالب چند گروه واکسن را دریافت کرده اند و به تعدادی دیگر هم این هفته واکسن کرونا تزریق می شود. در تلاش هستیم داوطلبان باقیمانده این مرحله در یکی دو هفته آینده واکسن خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه تزریق تمام داوطلبان تا اواخر بهمن به اتمام می رسد، ادامه داد: در این زمان نتایج اقدامات و جمع بندی اطلاعات در اختیار وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو قرار می گیرد تا در صورت تایید رگولاتور، مجوز ورود مطالعه به مراحل بعدی اخذ شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: پس از سپری شدن مرحله اول تست انسانی، مرحله دوم این مطالعه با حدود ۵۰۰ داوطلب آغاز خواهد شد.

وی تعداد داوطلبانی را که دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند، ۲۱ داوطلب اعلام کرد و گفت: هرچند بر پایه اطلاعات موجود اولیه این واکسن ایمنی زایی خوبی را نشان داده اما برای اعلام درصد ایمنی زایی هنوز زود است و نیاز به زمان بیشتری برای این کار است.

صالحی افزود: طبق پروتکل های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی، زمانی که ۲ تا چهار هفته از دوز دوم واکسن کل داوطلبان بگذرد، می توان در این مورد اظهارنظر جدی کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علی انصاریان دهه فجر حکومت پهلوی واکسن روسی کرونا سی و نهمین جشنواره فیلم فجر واکسن کرونا واکسن ایرانی عوارض داوطلبان علی انصاریان دهه فجر حکومت پهلوی واکسن روسی کرونا سی و نهمین جشنواره فیلم فجر واکسن کرونا تست انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود