Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارتش ایالات متحده دستور صادر شده توسط دونالد ترامپ مبنی بر خروج بیش از یک چهارم نیروهای خود از آلمان را تعلیق کرد به این ترتیب ۱۲ هزار سرباز آمریکایی در آلمان می‌مانند.

به گزارش ایسنا به نقل از  ایندیپندنت، این اقدام رئیس جمهور سابق آمریکا به شدت جنجال‌برانگیز بود و به عنوان ادامه خصومت‌ورزی با این متحد کلیدی غربی آمریکا تلقی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لغو این دستور به گونه‌ای غیرمنتظره توسط سرلشکر تاد والترز، فرمانده ارشد اتحادیه برتر ناتو در اروپا اعلام شد. او گفت خروج ۱۲ هزار سرباز معلق خواهد شد تا لوید آستین، وزیر دفاع جدید ایالات متحده بتواند آن را دقیقا ارزیابی کرده و به رئیس جمهور جو بایدن گزارش دهد.

ترامپ دلیل این تصمیم خود را تنبیه کردن آلمان به دلیل هزینه کردن کم این کشور در زمینه دفاع اعلام کرد. ولی این اقدام عمدتا به عنوان ابراز خشم او علیه صدراعظم آنگلا مرکل دیده شد که در مسائل متعددی او را به چالش کشیده بود.

سرلشکر والترز هنگام صحبت در مقر این اتحادیه در شهر مونس بلژیک گفت: «در این لحظه تک تک آن تصمیمات معلق شده‌اند. آنها دوباره از اول تا آخر مورد بررسی قرار می‌گیرند. وزیر دفاع ایالات متحده در همین لحظه مشغول ارزیابی خیلی دقیق این موارد است و با رهبران نظامی و غیرنظامی مشورت‌هایی خواهد داشت. وقتی او تمام این مشورت‌ها را شنید و آنها را جمع کرد، نهایتا آن را به کاخ سفید خدمت رئیس جمهور خواهد برد تا او تصمیم نهایی را اتخاذ کند.»

ادعا می‌شد این تصمیم ترامپ بدون هرگونه مشورتی با اعضای ناتو گرفته شده است. همچنین گفته می‌شد این تصمیم در تضاد با نظر و تمایلات اشخاص برجسته پنتاگون و وزارت امور خارجه بود.

تصمیم ترامپ به خروج از آلمان یک هفته بعد از آن اعلام شد که او در تماس تلفنی با آنگلا مرکل در ماه ژوئن گذشته به مشکل برخورد؛ وقتی صدراعظم آلمان به او گفت که به دلیل شیوع ویروس کرونا در نشست گروه هفت که در ایالات متحده برگزار شد، شرکت نمی‌کند.

ترامپ بعدتر به اشتباه ادعا کرد آلمان سهم خود از هزینه‌های ناتو را پرداخت نمی‌کند و اعلام کرد:‌ «سربازان ما آنجا هستند تا از آلمان محافظت کنند، درست است؟ و آلمان باید هزینه آن را بپردازد ولی آلمان این هزینه را نمی‌پردازد. ما نمی‌خواهیم دیگر توسری‌خور باشیم. اکنون ۲۵ سال است که از ایالات متحده سوء استفاده می‌شود، چه در زمینه تجارت و چه در امور نظامی. بنابراین ما نیروهای خود را در این کشور کاهش می‌دهیم، چون آنها هزینه این کار را نمی‌پردازند.»

نوربرت روتگن، دبیر کمیته امور خارجه اظهار داشت: «به نظر می‌رسد شعار «اول آمریکا» به شعار «اول ترامپ» تبدیل شده است. انگار همه چیز درباره او است و نه درباره چشم‌اندازی برای دنیا، و نه راهکاری برای سیاست، همه ‌چیز فقط درباره او و نیاز او برای کسب تایید و توجه، و گهگاه هم نیاز او برای انتقام گیری است. او مضطرب و تحت فشار است و هر چه فشار بر او بیشتر و موقعیت حساس‌تر شود، نابه‌هنجارتر رفتار خواهد کرد.»

رابرت منندز، دموکرات ارشد در کمیته روابط خارجه مجلس سنای ایالات متحده گفت: «امشب باید در کرملین جشن گرفته شود. تصمیم دولت ترامپ مبنی بر خروج نیروها از آلمان نه تنها توهینی به یکی از نزدیک‌ترین متحدان ما بود بلکه در نهایت منجر به تضعیف تلاش‌های ایالات متحده برای مقابله با تجاوزات کرملین در اروپا خواهد شد.»

سرلشکر والترز با اعلام تعلیق خروج نیروها همچنین تاکید کرد «برنامه‌ها برای پیگیری طرح‌های سابق همگی تعلیق شدند تا وزیر دفاع و کابینه او بتوانند همه چیز را تا زمان در دست گرفتن قدرت، مورد ارزیابی قرار دهند. آنها می‌توانند نگاه جامعی به تمام اقدامات از ابتدا تا به آخر داشته باشند و ببینند چگونه هر یک از آنها بر قدرت بازدارندگی و امنیت ما اثر می گذارند. من می‌خواهم مطمئن شوم که به رهبران غیرنظامی خود زمان مناسب و کافی می‌دهیم تا با خیال راحت بتوانیم در کنار یکدیگر، به کارهای خود در آینده ادامه دهیم.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا آلمان ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آنها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل