Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت در نظر گرفتن مصلحت مردم و نظام با نگاه کلان و همه جانبه و همفکری و تعامل دولت و مجلس برای حل مشکل بودجه ۱۴۰۰ تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مجمع با تبریک سالروز ولادت با سعادت دخت گرامی پیامبر اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر و همچنین گرامیداشت ایام الله دهه مبارکه فجر، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را پیشاپیش تبریک گفت و تصریح کرد: مقارنت میلاد حضرت زهرای بتول (س) با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، چه بسا یک مقارنه ثبوتی هم باشد زیرا واقعیت این است که انقلاب اسلامی ایران پیوندی ناگسستنی با تعالیم و ارزش های الهی دارد که کمال این ارزش ها در وجود نورانی اهل بیت علیهم السلام متجلی و متبلور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، «شهادت» را یکی از این ارزشهای الهی دانست و با بیان اینکه قله این ارزش، وجود نورانی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است، ادامه داد: در انقلاب اسلامی، همواره و در همه جا از دوران نهضت گرفته تا در جبهه های نبرد حق علیه باطل، ذکر «یا زهرا (س)» و «یا حسین (ع)» زینتبخش گفتار مجاهدان و رزمندگان بوده است.

آیت الله آملی لاریجانی، انقلاب اسلامی را انقلابی الهی و مبتنی بر نگاه توحیدی دانست و با بیان اینکه منادی این نگاه، امام راحل (قدس الله نفسه الزکیه) و خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بوده اند، افزود: نگاه توحیدی، همان نگاه خداباور پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) است که تمام عوالم وجود را در پرتو نور حق متعال می بیند و بر اساس همین نگاه توحیدی است که می گوییم انقلاب ما، انفجار نور بود.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، برخی سوء برداشتها درباره نگاه توحیدی حاکم بر انقلاب اسلامی را مورد اشاره و انتقاد قرار داد و اظهار کرد: برخی تصور می کنند نگاه توحیدی انقلاب اسلامی به معنای عدم توجه به زندگانی دنیایی مردم است؛ در حالی که اتفاقا مزیت این انقلاب الهی، جمع بین معنویت و زندگی این دنیایی است؛ گرچه همواره توحید به عنوان یک اصل اساسی بر همه جنبه های زندگی مادی نیز حاکم است.


آیت الله آملی لاریجانی، دلیل زنده بودن انقلاب اسلامی ایران و تفاوت آن با سایر انقلاب های دنیا را در پیوند آن با ارزشهای الهی دانست و خاطرنشان کرد: چون ارزشهای الهی و اخلاقی همواره زنده اند و از بین نمی روند، جامعه ای هم که وابسته به این ارزشهاست همواره زنده خواهد بود.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یکی دیگر از عوامل پویایی نظام اسلامی را بصیرت و فهم عمیق مردم دانست و با بیان اینکه داشتن چنین مردمی از نعمات الهی است که باید قدردان آن بود، تصریح کرد: مردم فهیم و بصیر ما که با وجود همه مشکلات، همواره در صحنه حضور داشته اند و حتی در فهم برخی مسائل پیرامونی از بعضی مسئولان نیز گاهی جلوتر هستند، هیچگاه اجازه سلطه به دشمنان نمی دهند و این ناشی از همان خودباوری است که امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله تعالی) به مردم القا کرده اند.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به پیشرفت های عظیم و خیره کننده ایران اسلامی با وجود همه کاستیها، فشارهای دشمن و برخی سوء تدبیرها، افزود: دستاوردهای گوناگون دانشمندان ایرانی در عرصه های مختلف فناوری، علمی، پزشکی، دفاعی و ... موجب اقتدار ملی است و همه دنیا به این دستاوردها و موفقیتها معترفند. بر این اساس، سیاه نمایی ها و نادیده گرفتن این پیشرفتها، یک گناه نابخشودنی است که باید از آن پرهیز کرد. البته تذکردادن نسبت به کاستیها و بیان نقایص در مقام انتقاد سازنده، کاملا بحق است اما این انتقادها نباید رنگ و بوی سیاه نمایی و ناامیدکردن مردم به خود بگیرد که این خبط و اشتباه بسیار بزرگی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پیشرفت دانشمندان ایرانی در همه علوم و فنون به هیچ عنوان با آنچه در 40 سال پیش وجود داشت قابل مقایسه نیست، بار دیگر بر لزوم قدردانی این نعمت الهی و همچنین پرهیز از ناامیدساختن مردم تاکید و اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی در حالی در قله افتخار و اقتدار منطقه ایستاده است، که برخلاف تمام دولتهای متکی به بیگانگان، مسیر خود را یک تنه با مقاومت، جهاد، استقامت و شهادت طی کرده و امروز نیز مورد احترام و حمایت ملتهاست.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه، «جمهوری اسلامی» را پدیده ای بی نظیر در جهان توصیف کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی در بعد نظری، مبتنی بر یک فلسفه سیاسی یکتا در جهان است که توانسته با دارا بودن الگویی بسیار مهم و قابل اعتنا، میان اتکا و اعتماد به مردم و همچنین ارزشهای الهی و اخلاقی پیوندی عمیق برقرار کند. اینکه امام راحل (قدس الله نفسه الزکیه) بر عبارت «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش تاکید داشتند، ناشی از یقین و باور عمیق ایشان به جمهوریت مقید به اسلامیت بود. حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعتقاد یقینی بر فائق آمدن به مشکلات با اتکای به مردم، حمایت از محرومان و برقراری عدالت داشته و دارند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امام راحل (ره) برخلاف برخی مدعیان عدالتخواهی، به هیچ عنوان از مردم به عنوان ابزار استفاده نمی کرد و نگاه تبلیغاتی به مردم نداشت، تصریح کرد: امروز نیز می بینیم که مقام معظم رهبری چه نگاه و تاکیدی نسبت به مقوله انتخابات و لزوم توجه به خواست و نظر مردم دارند. این امر یکی از وجوه برتری این نظام و از جمله ملاکهای کارآمدی آن است.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه نباید برخی مشکلات و کاستی ها را نادیده گرفت، خاطرنشان کرد: ما باید باور عمیق به مردم و بصیرت آنها داشته باشیم و از نا امید ساختن آنها بپرهیزیم .کشور در حال حاضر، سرشار از امکانات طبیعی، نیروی انسانی جوان و دانشمندان برجسته در ساحتهای گوناگون است که همین امر اقتدار کشور را تضمین می کند. البته همه ما به عنوان مسئولان کشور باید تمام همت خود را صرف رفع کاستیها و مشکلات بویژه در زمینه مسائل اقتصادی کنیم و با کمک خود مردم، مشکلات را برطرف سازیم .

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پیشرفتهای کشور در زمینه عمران و توسعه ساختارها و زیرساختها با وجود تحریمهای ظالمانه دشمن، بر ضرورت شکرگزاری نسبت به نعماتی که خداوند نسبت به کشور ما ارزانی داشته تاکید کرد و این شکرگزاری را موجب جاری شدن نعمات جدید و الطاف و عنایات خاصه الهی دانست.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه ما مفتخریم به داشتن نظامی که منتسب به ارزشهای الهی و عنایات ائمه معصومین (ع) است، افزود: اولیای الهی بنا به معنایی نیازمند وجود نورانی حضرت صدیقه طاهره (س) هستند و ما نیز مفتخریم که منتسب به مکتب آن حضرت هستیم. تمام آنچه در این دنیا و دیگر عوالم وجود به منصه ظهور می رسد، از مسیر پیامبر (ص) و ائمه اطهار عبور می کند و ما باید این حضور و حیات امام (ع) بویژه وجود با برکت امام زمان (عج) را باور کنیم و بدانیم که غیبت از ماست و خودمان محجوبیم. انس با حضرات معصومین در رفع این حجابها بسیار مؤثر است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مشکلات و کاستیها در همه دورانها حتی در زمان حکومت پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) وجود داشته است، اظهار کرد: در همه اعصار، نفاق، فساد و سوءمدیریتهایی کم و بیش وجود داشته اما مهم این است که کلیت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، یک حقیقت زنده و رو به پیشرفت است. کدام انقلاب را در جهان سراغ دارید که بعد از چهار دهه انواع هجمه ها، تحریم ها و تهدیدها اینگونه سرزنده باشد؟ البته منکر ایرادات و کاستی ها هم نیستیم و همه باید با کمک یکدیگر مشکلات را برطرف کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم قدردانی نعمت ولایت در سایه نظام جمهوری اسلامی و انس و بهره گیری به قدر ظرف وجودی خود از نور ائمه معصومین (ع)، تعبیر «و اشرقت الارض بنورکم» در زیارت جامعه کبیره را درباره ائمه اطهار (ع) مورد اشاره قرار داد و گفت: در روایت عجیب ابابصیر می خوانیم که امام (ع) می فرماید «لَنُورُ الْإِمَامِ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ أَنْوَرُ مِنَ الشَّمْسِ الْمُضِیئَةِ بِالنَّهَارِ وَ هُمْ وَ اللَّهِ یُنَوِّرُونَ قُلُوبَ الْمُؤْمِنِین‏». بنابراین از حضور خود این بزرگواران باید برای شناخت و انس با ایشان استمداد کنیم و بدنبال یافتن آن نور مُشرق باشد.

آیت الله آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود به 17 بهمن سالروز تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام با حکم ولایی حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد و با اشاره به بخشی از حکم امام در این زمینه یادآور شد: امام راحل (ره) در بخشی از این حکم می فرمایند «مصلحت نظام از امور مهمه ای است که گاهی‏‎ ‎‏غفلت از آن موجب شکست اسلام عزیز می گردد. امروز جهان اسلام نظام جمهوری اسلامی ایران را تابلوی تمام نمای حل معضلات خویش می دانند ... ». این تعبیر حضرت امام (ره) بسیار مهم است و ما هم امروز باید بیش از هر زمان دیگر به این تذکر مهم امام (ره) توجه کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به عبور از بسیاری از مشکلات با مصلحت اندیشی در چارچوب قانون، مسائل اخیر پیرامون بودجه کشور را از جمله همین مسائل دانست و تاکید کرد: بودجه، ریل عملیاتی و اجرایی کشور است که نباید معطل بماند. امیدواریم دولت و مجلس محترم با در نظر گرفتن مصلحت مردم و با نگاهی کلان و همه جانبه، برای حل مشکل بودجه 1400 کل کشور همفکری، تعامل و در واقع ریل گذاری کنند تا خدای ناکرده کشور بصورت وصله و پینه ای و با بودجه ناقص اداره نشود.

بر اساس این گزارش همچنین در جلسه امروز مجمع مباحث مربوط به تدوین سیاست های کلی تامین اجتماعی که در جلسه قبل کلیات آن مصوب شده بود، ادامه یافت و بند ۱و ۲ این سیاست ها به تصویب اعضای مجمع رسید.
ادامه این دستور به جلسات آتی مجمع موکول گردید.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی مجمع تشخیص مصلحت نظام لاریجانی انقلاب اسلامی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت الله آملی لاریجانی نظام جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی ارزشهای الهی نگاه توحیدی امام راحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا مامد کلشی‌نژاد امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل سنت ارومیه، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و با اشاره به اینکه در هفته‌ای که گذشت شاهد اتفاقات سرنوشت‌سازی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود‌ه‌ایم اظهار داشت: این اتفاقات، تغییر و تحول عجیب و عظیمی در ساختار نظامی و امنیتی و مسائل فرهنگی کشور به وجود آورد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در سال 59 تصریح کرد: این نیروی مردمی از متن و بطن جامعه و فرزندان جان برکف کشور بوده که برای رسیدن به اهداف والای کشور وارد میدان شدند و به منظور دفاع از میهن خود در برابر یکی از شقی‌ترین و بی‌رحم‌ترین حکام کشورهای عربی مثل «صدام»، جان خود را بر کف دست گذاشته و وارد جبهه‌ها شدند.

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه بیان کرد: امام خمینی(ره) در آن زمان با تیزبینی خویش تشخیص درستی داده و دستور تأسیس سپاه پاسداران انقلب اسلامی را داد چون مردم در آن زمان باید از میهن و ارزش‌ها و همچنین منابع و ایمان و شرف و ناموس خود دفاع می‌کردند پس بنابراین سپاه پاسداران متولد شد.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، باید نیروی مردمی و مخلص برای کمک به نیروهای مسلح تشکیل می‌شد بنابراین تأسیس سپاه لازم و ضروری بود و این در حالی بود که در آن زمان، کشورمان در یک محرومیت بسیاری به سر می‌برد و حتی هیچ سلاحی برای دفاع از خود در برابر دشمن نداشت و با دستان خالی در برابر چندین کشور ایستاد که برای از بین بردن انقلاب نوپای اسلامی نقشه کشیده بودند.

ماموستا کلشی‌نژاد ادامه داد: اما اخیرا حرکت اقتدارآمیز موشکی ایران در برابر رژیم صهیونیستی نشان از صلابت و هیمنه جمهوری اسلامی دارد که آن را به رخ جهانیان کشید تا جایی که با تمام توان و قدرت بالای نظامی نشان داد می‌تواند در برابر تمامی ایادی استکبار جهانی بایستد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز اعلام انقلاب فرهنگی اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که برای رشد و توسعه و پیشرفت کشور لازم است، پاکسازی موضوعات فرهنگی بوده و با توجه به اینکه در آن زمان در دانشگاه‌های کشور یک جریان سکولاری و بی‌دینی توسط جریان‌های خاصی که در بلوک شرق و غرب فعالیت می‌کردند، وجود داشت، همه آنها بسان دو لبه شمشیر بودند که بر پیکر اسلام فرود آمده و یکی اسلام را افیون جامعه می‌دانست و دیگری انسان را به عنوان یک عقب‌مانده تلقی می‌کرد بنابراین انقلاب فرهنگی با هدف پاکسازی استادان و دانشجویانی که از دید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران غرب‌زده به شمار رفتند، نامگذاری شد.

امام جمعه اهل سنت ارومیه گفت: هدف انقلاب فرهنگی، اسلامی‌سازی دانشگاه‌های پیشرفته و از بین بردن فاصله دو آموزش حوزوی و دانشگاهی بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی برای اینکه بتواند آن پاکسازی را به وجود آورد و نزدیکی و قرابت بین وحدت حوزه و دانشگاه را تشکیل دهد، اعلام شد و خوشبختانه در دانشگاه شکل گرفت؛ بنابراین باید روحانیان و اساتید دانشگاهی باید بیشتر به این موضوع بنگرند.

وی افزود: بی‌تردید نباید دانشگاه را تنها به عنوان جولانگاه مسائل سیاسی نگریسته بلکه برای پیشرفت و دین‌سازی و اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها باید با یک دید بالاتری بر این مسئله نگاه کرده و برنامه‌ریزی های لازم برای این مسئله انجام شود.

ماموستا کلشی‌نژاد تصریح کرد: با توجه به اینکه در جریان اغتشاشات سال گذشته برخی در دانشگاه‌ها شعارهای ضددینی سر دادند پس اساتید دانشگاه باید با آن دید اسلامی وسیعی که نسبت به مسائل دارند، دانشجویان را تربیت کنند تا این مسائل دینی و فرهنگی جامعه حفظ شود.
وی در ادامه با اشاره به روز معماری اظهار داشت: یکی از مسائلی که کشور را با آن اصالت خود به جامعه بین‌الملل معرفی می‌کند، معماری‌های آن کشور است و زمانی که معماری با آن سبک و سیاقی که فرهنگ و آداب و رسوم آن کشور، آن را می‌خواند، هماهنگ باشد دلیل بر تاریخی و سوابق دیرینه آن کشور است، پس لازم است آن معماری اسلامی که از صدر اسلام وارد کشور شده، حفظ شود چون بیانگر این است که مردم کشورمان همواره تمام آداب و رسوم و فرهنگ خود را بر مبنای یک فرهنگی پایه‌ریزی کرده‌اند که فرهنگ غنی بوده و نشات گرفته از دین مبین اسلام است پس این معماری باید نگهداری شود و کارشناسان معماری به جای توسعه و پیشرفت معماری غربی و وارداتی که معماری سنتی و دینی کشور را از بین می‌برد، با بصیرت به موضوع نگاه کنند.

امام جمعه اهل سنت ارومیه در ادامه با اشاره به سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس گفت: با وجود تلاش دشمنان که از اول انقلاب تاکنون با هزاران دسیسه و مکر و حیله وارد شده و به غیر از حملات موشکی، سعی کردند تا دانشمندان و نیروگاه‌های هسته‌ای را از بین ببرند اما روز به روز کشور، مورد غفران خداوند متعال قرار گرفته و باید خدا را شاکر بود که خداوند دشمن را با بلایای طبیعی از بین می‌برد.
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور