Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون طرح و برنامه خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران از راه اندازی سامانه تشخیص و بررسی ویژگی‌های ظاهری زعفران با استفاده از هوش مصنوعی طی سه ماه آینده در مشهد مقدس خبر داد. - اخبار استانها -

سید احسان مصطفوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: به منظور پیاده سازی طرح بررسی خواص ظاهری زعفران با استفاده از هوش مصنوعی، جلسه‌ای با حضور نخبگان دانشگاهی به منظور جمع بندی اقدامات انجام شده در این خصوص در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در صورت نهایی شدن این طرح که مراحل اجرای آن تاکنون با موفقیت رو به رو بوده است، تشخیص این سامانه ملاک قیمت گذاری زعفران خواهد بود و میزان اشتباه و خطا به حداقل ممکن خواهد رسید.

معاون طرح و برنامه خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران افزود: در این سامانه ابعاد زعفران، دو رنگ بودن، میزان پیچیدگی، میزان گرد، تیرگی یا روشنی رنگ، سرمازده بودن، میزان خامه، میزان زعفران سوخته، پرسی یا اتویی بودن، رشته‌های خمیده داشتن، پارسالی یا امسالی بودن، خشک یا تر بودن و سایر خصوصیات زعفران قابل سنجش و کمیت پذیر خواهد شد.

معضلات توسعه تجارت زعفران خراسان رضوی برطرف می‌شودسهم زعفران‌کاران کرمانشاهی گمنامی و ارزانی است/سهم اندک کشاورزان در تجارت طلای سرخبیش از 2000 کیلوگرم زعفران حمایتی از کشاورزان خراسان جنوبی خریداری شد

وی در پایان گفت: به علاوه در پروژه دیگری که پیوست این سامانه خواهد بود، عطر زعفران، با کمک شامه و بینی  الکترونیکی سنجیده و اندازه‌گیری خواهد شد.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید

علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قدمت زعفران به ۳ هزار سال پیش باز می گردد، گفت: بنابر آمار وزارت جهاد کشاورزی، حدود ۱۲۳ هزار هکتار از سطح کشور زیر کشت زعفران است که  براین اساس باید بیش از هزار تن زعفران برداشت شود، در حالیکه تولید فعلی یک چهارم این عدد است.

به گفته او، براساس فرمول همه ساله ۵ تا ۱۰ درصد سطح زیر کشت این محصول اضافه می‌شود، چراکه با جایگزینی مزارع هر چند سال یک بار، سطح زیرکشت ۲ تا ۳ برابر سطح زیر کشت افزوده می شود. بنابراین اگر تا چند سال قبل ۱۲۳ هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران داشتیم، اکنون این عدد  به ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار هکتار رسیده است که با احتساب این سطح کشت زعفران و نیروی انسانی هزار تن محصول باید تولید شود، در حالیکه سنوات قبل ۳۰۰ تن زعفران در کشور تولید می‌شد.

حسینی ادامه داد: در دهه ۵۰ تا ۶۰ عملکرد زعفران در هر هکتار بین ۶ تا ۷ کیلوگرم بود، در حالیکه اکنون با وجود افزایش سطح زیرکشت عملکرد به زیر ۳ کیلوگرم رسیده است. همچنین بر اساس آمار اعلامی در شرایط کنونی از میزان سطح زیر کشت  ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن زعفران تولید می شود.

عضو شورای ملی زعفران افزود: قیمت کنونی هر کیلو زعفران حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان است که تا چند ماه پیش، ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان بود.

او با بیان اینکه سالانه ۲۰ تا ۳۰ تن زعفران به شکل قانونی به افغانستان صادر می‌شود، گفت: بنابر آمار مصرف زعفران در افغانستان ۵ تن است که بر این اساس مابقی زعفران تولیدی مجدد به دیگر کشورها صادر می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اردوغان میزان تجارت پایان یافته ترکیه با رژیم صهیونیستی را ۹.۵ میلیارد دلار اعلام کرد
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • نظارت تصویری با هوش مصنوعی
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر