Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه و وزیر دفاع ژاپن نگرانی شدید خود را در مورد قانون دریایی جدید چین که دو روز قبل‌تر لازم‌الاجرا شده بود، ابراز کردند.

به نقل از آسوشیتدپرس، "توشیمیتسو موتگی"، وزیر خارجه ژاپن در مذاکرات آنلاین با همتای انگلیسی خود گفت: ژاپن در حالت هشدار است و توجه زیادی به تأثیر این قانون بر ما دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتقدم این قانون نباید به نحوی استفاده شود که قانون بین‌المللی را نقض کند.

ژاپن نفوذ فزاینده چین و فعالیت نظامی این کشور در منطقه را به عنوان یک تهدید امنیتی تلقی می‌کند و همکاری دفاعی خود با آمریکا، استرالیا، کشورهای جنوب شرق آسیا و انگلیس را افزایش داده است.

قانون حفاظت ساحلی جدید چین، که امکان درگیری با رقبای منطقه‌ای را افزایش می‌دهد، نیروی "انجام اقدامات ضروری از جمله استفاده از سلاح هنگامی که حاکمیت ملی، حقوق حاکمیتی و صلاحیت قضایی توسط سازمان‌های خارجی یا اشخاص در دریا مورد نقض غیرقانونی قرار گرفته باشد" را قدرت می‌بخشد.

قانون فوق همچنین به گارد ساحلی چین اجازه می‌دهد سازه‌های دیگر کشورها در مناطق مورد ادعای چین را تخریب کند و شناورهای خارجی که به طور غیرقانونی وارد آب‌های سرزمینی چین می‌شوند را توقیف کرده یا به آن‌ها دستور خروج دهد.

موتگی که "نوبو کیشی"، وزیر دفاع ژاپن وی را همراهی می‌کرد، به همتایان انگلیسی خودشان "دومینیک راب" و "بن والاس" که از لندن با آن‌ها صحبت می‌کردند، گفت: ما می‌خواهیم نگرانی شدید خود را در مورد این قانون با شما به اشتراک بگذاریم.

وزرا در بیانیه‌ مشترکی که پس از مذاکرات منتشر شد، در مورد تنش فزاینده در آب‌های منطقه‌ای ابراز "نگرانی جدی" کردند و از همه طرفین خواستند خود را محدود کرده و از فعالیت‌هایی که احتمال تنش‌ها را افزایش می‌دهد، به ویژه نظامی‌گری و زور، خودداری کنند.

طبق این بیانیه، آن‌ها همچنین "نگرانی شدید" خود را در مورد سرکوب مخالفان در هنگ‌هنگ توسط چین و "نقض فاحش حقوق بشر که علیه اویغورها و دیگر اقلیت‌ها در سین‌کیانگ انجام می‌شود"، ابراز کردند.

وزرا همچنین موافقت کردند به دفاع و همکاری امنیتی بین ژاپن و انگلیس عمق ببخشند تا چشم‌انداز "هند و اقیانوس آرام آزاد و باز" را که ژاپن به همراه آمریکا، استرالیا و هند برای مقابله با چین گسترش می‌دهد، تضمین کنند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث‌چاینامورنینگ، تنها چند هفته پس از گفت‌وگوهای رسمی درباره ورود ژاپن به پیمان «آکوس»، «شین وون سیک،» وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد سئول درباره پیوستن به بخشی از این پیمان امنیتی مذاکرات را آغاز کرده است.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

در حالی که اولین مرحله برای ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای استرالیا به سه هسته اصلی محدود می‌شود، سه کشور عضو احتمال پیوستن سایر کشورها به مرحله دوم یا «ستون ۲» را افزایش داده‌اند که هدف آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی از جمله محاسبات کوانتومی و موشک‌های مافوق صوت است.

وزیر دفاع کره جنوبی در نشست مطبوعاتی پس از نشست وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی در ملبورن گفت کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.

وی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز ما همچنین در مورد امکان مشارکت با مرحله آکوس بحث کردیم. ما از فعالیت های مرحله دوم آکوس حمایت می کنیم و از اینکه اعضا کره جنوبی را به عنوان شریک در نظر می گیرند، استقبال می کنیم.

کد خبر 6093972

دیگر خبرها

  • هدف آمریکا از ساخت اسکله غزه چیست؟ / نگرانی از پروژه امنیتی جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب «مهاجرت داوطلبانه» +عکس و فیلم
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی ایران از پیشرفت در روند مناسبات با بورکینافاسو
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن