Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت در نظر گرفتن مصلحت مردم و نظام با نگاه کلان و همه جانبه و همفکری و تعامل دولت و مجلس برای حل مشکل بودجه ۱۴۰۰ کل کشور تاکید کرد.

آیت الله آملی لاریجانی در آخرین جلسه مجمع با تبریک سالروز ولادت با سعادت دخت گرامی پیامبر اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر و همچنین گرامیداشت ایام الله دهه مبارکه فجر، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را پیشاپیش تبریک گفت و اظهار کرد: مقارنت میلاد حضرت زهرای بتول (س) با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، چه بسا یک مقارنه ثبوتی هم باشد زیرا واقعیت این است که انقلاب اسلامی ایران پیوندی ناگسستنی با تعالیم و ارزش های الهی دارد که کمال این ارزش ها در وجود نورانی اهل بیت علیهم السلام متجلی و متبلور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آملی لاریجانی با اشاره به پیشرفت های عظیم و خیره کننده ایران اسلامی با وجود همه کاستیها، فشارهای دشمن و برخی سوء تدبیرها، افزود: دستاوردهای گوناگون دانشمندان ایرانی در عرصه های مختلف فناوری، علمی، پزشکی، دفاعی و ... موجب اقتدار ملی است و همه دنیا به این دستاوردها و موفقیتها معترفند. بر این اساس، سیاه نمایی ها و نادیده گرفتن این پیشرفتها، یک گناه نابخشودنی است که باید از آن پرهیز کرد. البته تذکر دادن نسبت به کاستیها و بیان نقایص در مقام انتقاد سازنده، کاملا بحق است اما این انتقادها نباید رنگ و بوی سیاه نمایی و ناامیدکردن مردم به خود بگیرد که این خبط و اشتباه بسیار بزرگی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پیشرفت دانشمندان ایرانی در همه علوم و فنون به هیچ عنوان با آنچه در ۴۰ سال پیش وجود داشت قابل مقایسه نیست، بار دیگر بر لزوم قدردانی این نعمت الهی و همچنین پرهیز از ناامید ساختن مردم تاکید و اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی در حالی در قله افتخار و اقتدار منطقه ایستاده است، که برخلاف تمام دولتهای متکی به بیگانگان، مسیر خود را یک تنه با مقاومت، جهاد، استقامت و شهادت طی کرده و امروز نیز مورد احترام و حمایت ملتهاست.

 آملی لاریجانی در ادامه، «جمهوری اسلامی» را پدیده ای بی نظیر در جهان توصیف کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی در بعد نظری، مبتنی بر یک فلسفه سیاسی یکتا در جهان است که توانسته با دارا بودن الگویی بسیار مهم و قابل اعتنا، میان اتکا و اعتماد به مردم و همچنین ارزشهای الهی و اخلاقی پیوندی عمیق برقرار کند. اینکه امام راحل (قدس الله نفسه الزکیه) بر عبارت «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش تاکید داشتند، ناشی از یقین و باور عمیق ایشان به جمهوریت مقید به اسلامیت بود. حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعتقاد یقینی بر فائق آمدن به مشکلات با اتکای به مردم، حمایت از محرومان و برقراری عدالت داشته و دارند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امام راحل (ره) برخلاف برخی مدعیان عدالتخواهی، به هیچ عنوان از مردم به عنوان ابزار استفاده نمی کرد و نگاه تبلیغاتی به مردم نداشت، تصریح کرد: امروز نیز می بینیم که مقام معظم رهبری چه نگاه و تاکیدی نسبت به مقوله انتخابات و لزوم توجه به خواست و نظر مردم دارند. این امر یکی از وجوه برتری این نظام و از جمله ملاکهای کارآمدی آن است.

آملی لاریجانی با بیان اینکه نباید برخی مشکلات و کاستی ها را نادیده گرفت، خاطرنشان کرد: ما باید باور عمیق به مردم و بصیرت آنها داشته باشیم و از نا امید ساختن آنها بپرهیزیم. کشور در حال حاضر، سرشار از امکانات طبیعی، نیروی انسانی جوان و دانشمندان برجسته در ساحتهای گوناگون است که همین امر اقتدار کشور را تضمین می کند. البته همه ما به عنوان مسئولان کشور باید تمام همت خود را صرف رفع کاستیها و مشکلات بویژه در زمینه مسائل اقتصادی کنیم و با کمک خود مردم، مشکلات را برطرف سازیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پیشرفتهای کشور در زمینه عمران و توسعه ساختارها و زیرساختها با وجود تحریمهای ظالمانه دشمن، بر ضرورت شکرگزاری نسبت به نعماتی که خداوند نسبت به کشور ما ارزانی داشته تاکید کرد و این شکرگزاری را موجب جاری شدن نعمات جدید و الطاف و عنایات خاصه الهی دانست.

آملی لاریجانی با بیان اینکه ما مفتخریم به داشتن نظامی که منتسب به ارزشهای الهی و عنایات ائمه معصومین (ع) است، افزود: اولیای الهی بنا به معنایی نیازمند وجود نورانی حضرت صدیقه طاهره (س) هستند و ما نیز مفتخریم که منتسب به مکتب آن حضرت هستیم. تمام آنچه در این دنیا و دیگر عوالم وجود به منصه ظهور می رسد، از مسیر پیامبر (ص) و ائمه اطهار عبور می کند و ما باید این حضور و حیات امام (ع) بویژه وجود با برکت امام زمان (عج) را باور کنیم و بدانیم که غیبت از ماست و خودمان محجوبیم. انس با حضرات معصومین در رفع این حجابها بسیار مؤثر است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مشکلات و کاستیها در همه دورانها حتی در زمان حکومت پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) وجود داشته است، اظهار کرد: در همه اعصار، نفاق، فساد و سوءمدیریتهایی کم و بیش وجود داشته اما مهم این است که کلیت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، یک حقیقت زنده و رو به پیشرفت است. کدام انقلاب را در جهان سراغ دارید که بعد از چهار دهه انواع هجمه ها، تحریم ها و تهدیدها اینگونه سرزنده باشد؟ البته منکر ایرادات و کاستی ها هم نیستیم و همه باید با کمک یکدیگر مشکلات را برطرف کنیم.

آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود به ۱۷ بهمن سالروز تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام با حکم ولایی حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد و با اشاره به بخشی از حکم امام در این زمینه یادآور شد: امام راحل (ره) در بخشی از این حکم می فرمایند «مصلحت نظام از امور مهمه ای است که گاهی‏‎ ‎‏غفلت از آن موجب شکست اسلام عزیز می گردد. امروز جهان اسلام نظام جمهوری اسلامی ایران را تابلوی تمام نمای حل معضلات خویش می دانند ... ». این تعبیر حضرت امام (ره) بسیار مهم است و ما هم امروز باید بیش از هر زمان دیگر به این تذکر مهم امام (ره) توجه کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به عبور از بسیاری از مشکلات با مصلحت اندیشی در چارچوب قانون، مسائل اخیر پیرامون بودجه کشور را از جمله همین مسائل دانست و تاکید کرد: بودجه، ریل عملیاتی و اجرایی کشور است که نباید معطل بماند. امیدواریم دولت و مجلس محترم با در نظر گرفتن مصلحت مردم و با نگاهی کلان و همه جانبه، برای حل مشکل بودجه ۱۴۰۰ کل کشور همفکری، تعامل و در واقع ریل گذاری کنند تا خدای ناکرده کشور بصورت وصله و پینه ای و با بودجه ناقص اداره نشود.

بر اساس این گزارش همچنین در جلسه امروز مجمع مباحث مربوط به تدوین سیاست های کلی تامین اجتماعی که در جلسه قبل کلیات آن مصوب شده بود، ادامه یافت و بند ۱و ۲ این سیاست ها به تصویب اعضای مجمع رسید.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی آملی لاریجانی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هیات عالی نظارت به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور اکثریت اعضاء، نمایندگان تام الاختیار رؤسای سران قوا و رؤسای کمیسیون های ذیربط مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد و به بررسی موارد مغایرت با سیاست های کلی نظام درباره طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور پرداخت.

در جلسه هیات عالی نظارت نظر کمیسیون اقتصادی در مورد مغایرت اصلاح تبصره های یک و سه ماده ۲۲ این قانون در خصوص تمدید عضویت بیش از دو دوره متوالی اعضای هیات مدیره اتحادیه های صنفی و نحوه انتخاب اعضا پس از بررسی دیدگاه موافقان و مخالفان رای گیری بعمل آمد و در نهایت مصوبه مجلس مغایر با سیاست های کلی نظام شناخته نشد.

بر اساس این مصوبه طبق تبصره یک ماده ۲۲ مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها بعد از لازم الاجرا شدن قانون اصلاحی از اولین نوبت انتخابات برگزار شده، چهار سال تمام است. اعضای هیأت مدیره با رأی مخفی و مستقیم اعضای اتحادیه انتخاب می شوند. عضویت بیش از دو دوره متوالی (ادوار قبلی ملاک محاسبه می باشد) در هیأت رئیسه اتحادیه‌ها منوط به تحصیل دوسوم آرای ماخوذه است.

بنا بر این گزارش ملاک محاسبه، شماره (کد) ملی هر شخص می‌باشد، فرآیند انتخابات تشکل‌های صنفی که قبل از ابلاغ این قانون شروع و در مرحله بررسی صلاحیت داوطلبان در کمیته تطبیق یا بعد از آن قرار دارد، مطابق قانون مصوب سال ۱۳۹۲ ادامه می‌باید.

در تبصره سه ماده ۲۲ همچنین آمده است، انتخابات اتحادیه‌ها در دور اول با حضور حداقل یک سوم اعضاء و در صورت عدم دستیابی به حد نصاب مذکور، در دور دوم با حضور حداقل یک چهارم اعضاء به فاصله کمتر از دو هفته رسمیت می‌یابد. در صورت عدم دستیابی به حد نصاب مذکور رای گیری برای آخرین مرتبه با نصاب یک چهارم اعضا به فاصله یک هفته بعد از زمان تعیین شده مرحله قبل تکرار می‌گردد. در صورت عدم دستیابی به این نصاب کمیسیون نظارت مکلف به ادغام اتحادیه‌ها می‌باشد. آئین نامه اجرایی نحوه برگزاری انتخابات موضوع این تبصره ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون توسط دبیرخانه هیأت عالی نظارت با همکاری اتاق اصناف ایران تهیه می‌شود و پس از تأیید هیأت عالی نظارت به تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت می‌رسد.

در ادامه جلسه اعضای هیات عالی نظارت به بررسی ماده ۴۷ مصوبه اصلاحی مجلس درخصوص لایحه یک فوریتی حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب از حیث مغایرت با سیاست های کلی نظام پرداختند.

اعضا آراء مطرح شده در خصوص مغایرت یا عدم مغایرت مصوبه مجلس با بند ۹ سیاست های کلی نظام قانون گذاری مبنی بر رعایت اصول قانون گذاری و رعایت نیازهای واقعی و همچنین از حیث رعایت تمرکز امور قضایی در قوه قضائیه به بحث گذاشتند، که در نهایت ماده ۴۷ مصوبه اصلاحی مجلس شورای اسلامی مغایر سیاست های کلی نظام شناخته نشد.

بنابراین گزارش، این ماده اشعار می دارد، هر شخصی در انظار عمومی، معابر یا اماکن عمومی که نوعاً در منظر نامحرم است اعم از فضای حقیقی یا مجازی مرتکب بدپوششی شود در مرتبه اول از طریق سامانه های هوشمند فرماندهی انتظامی نیروی انتظامی (فراجا) با تطبیق با سایر بانکهای اطلاعاتی اطمینان آور و احراز هویت قطعی مرتکب معادل دو سوم حداکثر جزای نقدی درجه هشت جریمه و لیکن اخذ جریمه مذکور برای مدت سه سال معلق می شود و با استفاده از سامانه های هوشمند یا پیامک یا پست به وی اعلام می شود.

براساس این گزارش، در صورت تکرار در مدت تعلیق جریمه در مرتبه دوم علاوه بر اخذ جریمه مرتبه اول، معادل یک و دو دهم حداکثر جزای نقدی درجه هشت جریمه و با استفاده از طرق مذکور به وی اعلام میشود. در مرتبه سوم توسط مرجع قضایی به حداکثر جزای نقدی درجه شش و در مراتب بعدی جزای نقدی درجه پنج محکوم میشود، در صورت تکرار بیش از چهار بار مرتکب به مجازات تکرار جرم موضوع ماده (۳۷) این قانون محکوم می گردد.

اعضای هیأت عالی نظارت در ادامه، ماده ۵۴ این لایحه که به پرداخت جریمه ها یا جزاهای نقدی مرتکبین می پردازد را مورد بررسی قرار دادند که پس از شور و بررسی، آن را به لحاظ مغایرت با اجزای مختلف بند ۹ سیاست های کلی نظام قانون گذاری و از حیث لطمه زدن به انسجام قوانین، مغایر سیاست های کلی نظام تشخیص دادند.

کد خبر 6093555 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی