Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان انگلیسی برای اولین بار در جهان درباره اثربخشی تزریق دو واحد واکسن کرونا از شرکت‌های مختلف روی بدن انسان تحقیق می‌کنند.

به گزارش پنجشنبه ایرنا از تارنمای وزارت بهداشت انگلیس، پژوهشگران در این پروژه ۷ میلیون پوندی که تحقیقات آن از امروز پنجشنبه آغاز شد میزان اثربخشی تلفیق واکسن‌های مختلف کرونا در دو نوبت را اندازه گیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب افرادی که برای شرکت در این طرح داوطلب شده‌اند مثلا در نوبت اول واکسن فایزر بیونتک را دریافت و در نوبت دوم از واکسن آسترازنیکا استفاده خواهند کرد.

این طرح به صورت محدود و روی گروه‌های مختلف سنی آزمایش می‌شود. کنسرسیوم ملی ارزیابی ایمن سازی انگلیس قرار است نتایج آزمایش‌های به عمل آمده را گردآوری و مورد بررسی قرار دهد.

انگلیس از ۱۸ آذرماه گذشته طرح واکسیناسیون سراسری دراین کشور را آغاز کرده است. بر اساس این طرح افراد در دو نوبت به فاصله حداکثر ۱۲ هفته دو واحد واکسن کرونا از یک شرکت را دریافت می‌کنند. تاکنون بالغ بر ۱۰ میلیون نفر اولین واحد واکسن کرونا در انگلیس را دریافت کرده‌اند.

مقامات انگلیس امیدوارند تا شهریور سال آینده، تمام بزرگسالان در این کشور اولین واحد واکسن کرونا را دریافت کنند. وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد که طرح تلفیق دو واحد مختلف از واکسن کرونا ۱۳ ماه طول می‌کشد و برنامه‌ای برای تغییر در برنامه فعلی واکسیناسیون کرونا ندارد.

ندیم زهاوی معاون وزیر بهداشت انگلیس در امور واکسیناسیون کرونا، اجرای این طرح را که «نتایج بیشتری را درباره نحوه‌های مختلف استفاده از واکسن» نشان می‌دهد به لحاظ بالینی حائز اهمیت توصیف کرد. وی به مردم انگلیس اطمینان خاطر داد که این طرح تا پیش از تائید آن از سوی دانشمندان اجرایی نخواهد شد.

این تحول در حالی صورت می‌گیرد که آمار ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در انگلیس رکورد می‌زند. تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۲۵ نفر به کرونا مبتلا شده که از این میزان ۱۰۹ هزار و ۳۳۵ نفر جان باخته‌اند.

در همین حال،  دانشمندان انگلیس به تازگی، گونه جدیدتری از ویروس جهش یافته کرونا را شناسایی کرده‌اند که می‌گویند به طرز نگران‌کننده‌ای ژن‌های آن تغییر کرده است.  محققان سازمان بهداشت عمومی انگلیس این گونه را E۴۸۴K نام گذاری کرده و ادعا می‌کنند که مشابه آن در آفریقای جنوبی و برزیل مشاهده شده است.

آن ها اطمینان ندارند که واکسن‌های کرونا تا چه حد روی گونه‌ جدید موثر است اما به نطر می‌رسد که این مساله در اجرای طرح واکسیناسیون سراسری انگلیس تاثیری نخواهد داشت./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واحد واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۷۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مواد شیمیایی سمی اضافه شده به مواد پلاستیکی برای مقاوم کردن آنها در برابر شعله می‌توانند از راه پوست یعنی تماس با میکروپلاستیک‌ها وارد بدن شوند.

به گزارش ایسنا، این تحقیق اولین ارائه‌کننده شواهد تجربی است که نشان می‌دهد مواد شیمیایی موجود به‌عنوان افزودنی در میکروپلاستیک‌ها می‌توانند به عرق انسان نفوذ کنند و سپس از طریق پوست جذب جریان خون شوند.

بسیاری از مواد شیمیایی که به‌عنوان ضد حریق و نرم‌کننده‌ها استفاده می‌شوند، به‌دلیل شواهدی مبنی بر اثرات نامطلوب سلامتی ازجمله آسیب به کبد یا سیستم عصبی، سرطان و خطراتی برای سلامت باروری ممنوع شده‌اند، با این حال، این مواد شیمیایی هنوز در وسایل الکترونیکی قدیمی، مبلمان، فرش‌ها و مصالح ساختمانی در محیط وجود دارند.

در حالی که آسیب‌های ناشی از میکروپلاستیک‌ها به‌طور کامل شناخته نشده است، نگرانی فزاینده‌ای در مورد نقش آنها به‌عنوان کانال قرار گرفتن انسان در معرض مواد شیمیایی سمی وجود دارد.

یافته‌های تحقیق در مورد جذب مواد شیمیایی

گروه تحقیقاتی در مطالعه‌ای که سال گذشته منتشر شد، نشان داد که مواد شیمیایی از میکروپلاستیک‌ها در عرق انسان  فروشسته می‌شود. نتایج تحقیق کنونی نیز نشان می‌دهد که این مواد شیمیایی می‌توانند از طریق عرق در سد پوستی، جذب بدن شوند.

این گروه در آزمایش‌های خود، از مدل‌های نوآورانه پوست سه بعدی انسان به‌عنوان جایگزینی برای حیوانات آزمایشگاهی و بافت‌های بریده شده انسانی استفاده کردند. این مدل‌ها طی دوره ۲۴ ساعته در معرض ۲ شکل متداول میکروپلاستیک حاوی دی‌فنیل اترهای پلی‌برومینه، یک گروه شیمیایی که اغلب برای پلاستیک ضد حریق استفاده می‌شود، قرار گرفتند.

نتایج و پیامدها برای سلامتی

نتایج نشان داد که 8 درصد از مواد شیمیایی در معرض پوست جذب می‌شوند و پوست هیدراته‌تر یا عرق‌آورتر سطوح بالاتری از مواد شیمیایی را جذب می‌کند. این تحقیق اولین شواهد تجربی را در مورد نحوه کمک کردن این فرآیند به سطوح مواد شیمیایی سمی موجود در بدن، ارائه می‌دهد.

دکتر اووکرویه آبافه، محقق این تحقیق از دانشگاه بیرمنگام انگلستان می‌گوید: میکروپلاستیک‌ها در همه جای محیط زیست وجود دارند و با این حال ما هنوز در مورد مشکلات سلامتی که می‌توانند ایجاد کنند، اطلاعات به نسبت کمی داریم.

نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهد که آنها به‌عنوان «حاملان» مواد شیمیایی مضر هستند که می‌توانند از طریق پوست وارد جریان خون ما شوند. این مواد شیمیایی پایدار هستند، بنابراین با قرار گرفتن مداوم یا منظم در معرض آنها، انباشتگی تدریجی وجود خواهد داشت تا جایی که شروع به ایجاد آسیب کنند.

دکتر محمد عبدالله، دانشیار علوم محیطی در دانشگاه بیرمنگام و محقق اصلی این طرح، بیان کرد: این یافته‌ها شواهد مهمی را برای نهادهای نظارتی و سیاست‌گذاران به منظور بهبود قوانین پیرامون میکروپلاستیک‌ها و محافظت از سلامت عمومی در برابر مواجهه مضر فراهم می‌کند.

پروفسور استوارت هاراد، یکی از محققان، افزود: این تحقیق گام مهمی  در درک خطرات مواجهه با میکروپلاستیک‌ها برای سلامتی ماست. با تکیه بر نتایج، تحقیقات بیشتری برای درک کامل مسیرهای مختلف قرار گرفتن انسان در معرض میکروپلاستیک‌ها و چگونگی کاهش خطرات ناشی از این مواجهه مورد نیاز است.

این گروه قصد دارد در تحقیقات آینده، مسیرهای دیگری را که از طریق آنها میکروپلاستیک‌ها می‌توانند مسئول ورود مواد شیمیایی سمی به بدن باشند، از جمله استنشاق و بلع، بررسی کنند. این کار توسط فلوشیپ تحقیقاتی ماری کوری در برنامه تحقیقات و نوآوری افق ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا تامین می‌شود.

یافته‌های این تحقیق در Environment International منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند