Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه یکی از معضلات اصلی گیلان موضوع پسماند است گفت: پسماند آلودگی ‌زیست‌محیطی بسیاری را برای این استان فراهم کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حجت الاسلام حسن درویشیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف سفرهای استانی دستگاه قضا اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این سفرها از اولویت‌های سازمان بازرسی است بازدید از واحدهای فعال و غیرفعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان بازرسی کشور به وضعیت اسفناک برخی از واحدهای تولیدی استان گیلان اشاره و خاطر نشان کرد: متاسفانه بخش قابل توجهی از تجهیزات واحدهای تولیدی این کارخانه تعطیل شده که مهم ترین مشکل آن سرمایه در گردش و تجهیزات به‌روز است.

درویشیان با تاکید بر پیگیری مشکلات این واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: یکی از واحدهای تولید کننده لوازم خانگی که بازدید شد خوشبختانه مشکلی در تولید نداشته و تنها تخصیص ارز برای ثبت سفارش و دریافت مواد اولیه می‌تواند مشکل این واحد را رفع و زمینه را برای افزایش تولید فراهم کند.

اجرای منطقی طرح «هادی» و «بازنگری در واگذاری‌ها» مطالبه گیلانی‌ها از رئیس قوه قضاییه استتعیین وضعیت کارخانجات غیرفعال از مطالبات مردم گیلان از رئیس قوه قضائیه استبازنگری در مسائل قضایی از مطالبات مردم گیلان از رئیس قوه‌قضائیه است

وی تصریح کرد: موضوع پسماند یکی از معضلات اصلی استان گیلان است که آلودگی‌های زیست محیطی بسیاری را برای این استان فراهم کرده و به آب‌های سطحی ورود کرده که قطعا این موضوع نیز پیگیری خواهد شد.

به گزارش تسنیم، رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین امروز از کارخانه نساجی ایران پوپلین رشت بازدید کرد.

در حال حاضر این کارخانه تنها با 63 کارگر در حال کار بوده و بخش عظیمی از ظرفیت‌های این کارخانه به‌دلیل مشکلات مالی و واگذاری نامناسب بلا استفاده مانده است؛ ایران پوپلین روزگاری یکی از شرکت‌های بزرگ در صنعت نساجی کشور و استان گیلان بوده که 2 هزار نیروی کارگر در آن مشغول به کار بوده‌اند.

از مهم‌ترین مطالبات کارگران این کارخانه افزایش حقوق و دستمزد، تثبیت و پایداری ظرفیت اشتغال، تزریق سرمایه در گردش و تعیین تکلیف وضعیت واگذاری کارخانه است.

انتهای پیام/618/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان بازرسی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود