Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@15:50:49 GMT

باز گشت رامسر به لوگوی کنوانسیون رامسر

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۷۹۵۵

باز گشت رامسر به لوگوی کنوانسیون رامسر

مرجع ملی سازمان‌های مردم نهاد در کنوانسیون رامسر گفت: ‌پس از اینکه مدتی لوگوی رسمی کنوانسیون رامسر در صفحه اصلی وبسایت این کنوانسیون با لوگویی که برای ‌پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر و روز جهانی تالاب‌ها که نام رامسر در آن ذکر نشده بود، جایگزین شد. اکنون لوگوی اصلی کنوانسیون که نام رامسر در آن حک شده به صفحه اصلی این وبسایت بازگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال نام «رامسر» از لوگوی ‌پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر حذف و در وبسایت رسمی، ‌پوسترها و ابزار دیگر اطلاع‌رسانی این کنوانسیون جایگزین لوگوی رسمی شد. این ماجرا باعث شد نگرانی‌های زیادی از سوی مردم و برخی فعالان در این حوزه مطرح شود اما اکنون ‌پس از گذشت دو روز از روز جهانی تالاب‌ها، لوگوی اصلی کنوانسیون رامسر که نام «رامسر» روی آن حک شده بار دیگر در صفحه اصلی وبسایت این کنواسیون قرار داده شده است.

حسین رفیع در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه نمی‌توان به‌طور ‌قطع علت بازگشت لوگوی اصلی کنوانسیون رامسر به وبسایت رسمی را تشریح کرد، اظهار کرد: شاید کنوانسیون رامسر تنها قرار بود لوگوی ‌پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر که نام رامسر در آن عنوان نشده بود را برای مدتی تا فرارسیدن روز جهانی تالاب‌ها روی وبسایت قرار دهد یا شاید تحرکات و حساسیت‌هایی که در ایران نسبت به این مساله اتفاق افتاد باعث بازگشت لوگوی رسمی به وبسایت شد.

وی ادامه داد: ‌آنچه اهمیت دارد بازگشت لوگوی اصلی کنوانسیون رامسر به وبسایت رسمی این کنوانسیون است و اتفاقاتی که طی روزهای اخیر رقم خورد باعث شد این کنوانسیون نسبت به حساسیت مردم و فعالان این حوزه در رابطه با نام رامسر آگاه شود. همچنین مساله حذف نام رامسر از لوگوی ‌پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر و جایگزین شدن این لوگو در وبسایت، ‌پوسترها و ابزار اطلاع‌رسانی این مناسبت فرصتی  ایجاد کرد تا مردم و فعالان در این حوزه نشان دهند که نسبت به این‌گونه مسائل بی‌تفاوت نیستند.

به گفته مرجع ملی سازمان‌های مردم نهاد در کنوانسیون رامسر، موضوع حذف نام رامسر از لوگوی ‌پنجاهمین سالگرد کنوانسیون، در کنار نگرانی‌های عمومی که در این زمینه به وجود آورد، باعث شد امسال روز جهانی تالاب‌ها و موضوع کنوانسیون رامسر بیش از ‌پیش مورد توجه مردم قرار گیرد و مردم نسبت به این موضوع حساسیت و اطلاع بیشتری ‌پیدا کنند.

وی ادامه داد: باید از این فرصت ‌پیش‌آمده برای شناساندن اهمیت و ارزش تالاب‌ها و کارکردهایی که این اکوسیستم‌ها به‌ لحاظ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارند، استفاده و توجه مردم را بیش از پیش به این موضوع جلب کرد.

رفیع در ‌پایان گفت: به‌نظر می‌رسد در این مدت سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت امورخارجه در زمینه حذف نام رامسر از لوگوی ‌پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر و روز جهانی تالاب‌ها اقدامات و ‌پیگیری‌هایی انجام داده‌اند و ما از این بابت از آن‌ها تشکر می‌کنیم.

به گزارش «انرژی امروز» از ایسنا، دوم فوریه برابر با ۱۴ بهمن‌ماه سال جاری روز جهانی تالاب‌ها است.  در دوم فوریه سال ۱۹۷۱ میلادی، برابر با ۱۳۴۹ خورشیدی، در شهر رامسر ایران معاهده‌ای جهانی برای حفاظت از تالاب‌ها به تصویب رسید که به «کنوانسیون رامسر» مشهور شد.

برچسب هاسازمان حفاظت محیط زیست کنوانسیون رامسر

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست کنوانسیون رامسر آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر روز جهانی تالاب ها نام رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد

تین نیوز

با مساعی کمیسون های تخصصی هیات دولت، کنوانسیون AETR (کار خدمه رانندگان) پس از تصویب در هیات وزیران به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جا ده ای، مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی این سازمان گفت: این کنوانسیون یک توافق نامه بین المللی است که درباره شرایط حرفه ای فعالیت خدمه رانندگان حمل و نقل بین المللی اتومبیل اعمال می شود.
جواد هدایتی اظهار داشت: الحاق به کنوانسیون های مهم و کاربردی بین المللی از نظر همسان سازی با مقررات و استاندارهای جهانی زمینه ساز حضور پر قدرت ناوگان بین المللی إیرانی در منطقه بوده بنابراین همواره از اولویت های کاری سازمان بوده است.
وی افزود: ارسال کنوانسیون AETR به مجلس شورای اسلامی نشان از اراده جدی دولت جمهوری اسلامی ایران به ارتقای شرایط کاری و زندگی حرفه ای خدمه رانندگان بوده و تسریع در خاتمه تشریفات استصوابی این کنوانسیون، می تواند بهبود چشمگیری در عملکرد حمل و نقل بین المللی جاده ای و افزایش سطح ایمنی و کیفیت استاندارد خدمه رانندگان إیرانی را به همراه داشته باشد.
هدایتی خاطرنشان کرد: کنوانسیون AETR شامل مجموعه ای از قوانین و مقررات است که در مورد ساعات کاری، استراحت، حداکثر سرعت، بازرسی و نگهداری خودروها، محدودیت های سنی، و شرایط کاری خدمه رانندگان تعریف شده است. به گفته مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی این معاهده توسط مراجع عالی بین المللی ناظر بر حمل ونقل جاده ای از جمله کمیته حمل ونقل زمینی کمسیون اقتصادی اجتماعی سازمان ملل در اروپا (UNECE-ITC) و اتحادیه حمل ونقل بین المللی جا ده ای (IRU) و مجمع جهانی راه (PIARC) تهیه شده و توسط بسیاری از کشورها به عنوان یک استاندارد بین المللی اجباری در نظر گرفته می شود و عدم اجرای آن با جرائم مالی و محرومیتهای سنگین روبرو می شود.
مدیرکل دفتر ترانزیت در خاتمه یادآور شد: با تصویب و اجرای کنوانسیون حمل محمولات فسادپذیر (ATP) و نیز اخرین مراحل استصوابی کنوانسیون حمل محمولات خطرناک (ADR)، موافقتنامه کارخدمه (AETR) ناوگان جاده ای، سومین کنوانسیون عمده حمل ونقل بین المللی است که سیر مراحل تصویب آن در دولت سیزدهم در حال ثمربخشی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • (ویدئو) حضور پرشور مردم در کنار تالاب هامون
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • آغاز چهارمین رویداد «دختران حاج قاسم» قزوین
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • اردوی تیم ملی مینی بسکتبال در رامسر
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • مردی که «کمجان» را زنده کرد/ دیدار با سیروس زارع که زندگی‌اش را وقف نجات یکی از تالاب‌های کشورمان کرده است