Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@16:03:50 GMT

برنامه تظاهرات بزرگ احزاب مخالف در پاکستان

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۰۶۴۲

برنامه تظاهرات بزرگ احزاب مخالف در پاکستان

به گزارش ایرنا، رسانه‌های پاکستانی روز جمعه از تازه‌ترین نشست اعضای جنبش دمکراتیک (PDM) با حضور رهبران حزب مردم، مسلم لیگ نواز و جمعیت علمای اسلام گزارش داده و گفتند: رهبران اپوزیسیون قرار شد ۲۶ مارس - ششم فروردین (۱۴۰۰) تظاهرات بزرگ ضددولتی به مقصد اسلام‌آباد را برگزار کنند.

به گفته مولانا «فضل الرحمان» سرپرست جنبش دمکراتیک پاکستان، مخالفان دولت از شهرهای سراسر این کشور در تظاهرات بزرگ شرکت کرده و همگی به سمت اسلام‌آباد حرکت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپوزیسیون در پاکستان درحالی مدعی برگزار تظاهرات بزرگ علیه دولت «عمران‌خان» نخست وزیر این کشور هستند که ماه‌های اخیر چندین بار برای اتخاذ تصمیم مشترک جهت برگزاری این تظاهرات دچار اختلاف شده و ناظران سیاسی نیز اذعان می‌کنند که جناح مخالف از درون دچار اختلاف است.

دولت پاکستان در واکنش به خیز جدید رهبران اپوزیسیون، آنان را به تخریب صلح و آرامش کشور و تلاش برای تحت الشعاع قرار دادن نظام دمکراتیک متهم و اعلام کرد: اپوزیسیون تنها برای رسیدن به اهداف شخصی تلاش می‌کند اما دولت هیچ مصالحه‌ای با آنان نخواهد کرد.

جناح مخالف پاکستان که طی ماه‌های اخیر مدعی شده بود که تمام نمایندگان آنان در مجالس ملی، ایالتی و سنا برای تحت فشار قراردادن دولت استعفا خواهند کرد، نه تنها موفق به اجرای این طرح نشدند بلکه آنان ضمن اعلام حضور در انتخابات آتی مجلس سنا، تاریخ جدید استعفا از مجالس را به بعد از این انتخابات موکول کردند.

جبهه اپوزیسیون پاکستان، دولت این کشور را به تقلب در انتخابات سال ۲۰۱۸ متهم می‌کنند و مدعی هستند که حزب تحریک انصاف (حزب حاکم فعلی) در پرونده مرتبط با دریافت کمک‌های مالی مشکوک از خارج گرفتار شده و کمیسیون انتخابات پاکستان باید رای به سلب صلاحیت این حزب و متعاقب آن کناره گیری دولت بدهد.

اعضای اپوزیسیون پاکستان سی‌ام دیماه امسال با گردهم آوردن هزاران نفر از حامیان و فعالان سیاسی خود به سمت کمیسیون انتخابات که در اسلام‌آباد تظاهرات کردند.

مریم نواز، بلاول زرداری و مولانا فضل الرحمان به عنوان اصلی‌ترین چهره‌های سیاسی مخالف دولت پاکستان، حزب تحریک انصاف را به عنوان حزب حاکم کنونی در این کشور متهم به تقلب در انتخابات پارلمانی تابستان ۱۳۹۷ می‌دانند. دولت عمران‌خان این اتهام را رد کرده و اصرار دارد که اپوزیسیون کاری جز بهانه تراشی نمی‌کند و تنها به دنبال گرفتن امتیاز از دولت است.

نخست وزیر پاکستان به تازگی پیشنهاد چالش برانگیزی برای جناح اپوزیسیون ارائه کرد و به آنان گفت که اگر رهبران حزب مخالف (اشاره به حزب مسلم لیگ نواز، حزب مردم و حزب جمعیت علمای اسلام) ثروت‌های به غارت برده کشور را برگردانند، وی حاضر است از مقام نخست وزیری استعفا کند.

عمران خان افزود: این پیشنهاد مشروط من به اپوزیسیون است، اگر آن‌ها حاضر به بازگرداندن پول‌هایی باشند که به غارت برده‌اند، من فردای آن روز استعفا خواهم کرد.

نخست وزیر پاکستان خطاب به رهبران احزاب مخالف (که با تشکیل یک ائتلاف موسوم به جنبش دمکراتیک پاکستان خواستار استعفای عمران خان هستند) گفت: استعفا از کرسی‌های مجالس جرات می‌خواهد که البته اپوزیسیون چنین جراتی ندارد. 

برچسب‌ها مخالفان پاکستان حزب مسلم لیگ نواز مولانا فضل الرحمان عمران خان حزب جمعیت علمای اسلام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مخالفان پاکستان حزب مسلم لیگ نواز مخالفان پاکستان حزب مسلم لیگ نواز مولانا فضل الرحمان عمران خان حزب جمعیت علمای اسلام اخبار کنکور تظاهرات بزرگ عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است

به گزارش قدس آنلاین، تظاهرات بی سابقه دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا در محکومیت کشتار جمعی علیه فلسطینیان یادآور مخالفت با جنگ ویتنام است. آیا معادله ناعادلانه تغییر می‌کند؟ چرا نتانیاهو از این تظاهرات هراس دارد؟ آیا این روند به اروپا، جهان عرب و جهان اسلام هم سرایت خواهد کرد؟

این رسانه ادامه داد: شاید تظاهرات دانشجویان ضد کشتار جمعی علیه فلسطینیان در آمریکا، حادثه بسیار بارزی باشد که روز به روز گسترش می‌یابد و مانند گلوله برقی به سرعت در حال بزرگ شدن است. این تظاهرات به دانشگاه های تگزاس و کالیفرنیای جنوبی کشیده شده و پلیس آمریکا با آن مقابله و شماری از دانشجویان خشمگین را بازداشت کرده است.

طبق آخرین گزارش رسانه های آمریکایی، شرکت کنندگان در این تظاهرات بسیار زیاد هستند و دولت آمریکا به دنبال کمک گرفتن از گارد ملی برای مقابله با دانشجویان معترض به کشتار جمعی در غزه است.

رای الیوم افزود: نکته قابل توجه، هراس بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از برگزاری تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکاست. این تظاهرات بی سابقه به کجا خواهید انجامید؟ آیا ممکن است که معادله را تغییر دهد؟

به گزارش این رسانه، «عواطف عبدالرحمن» استاد روزنامه نگاری دانشکده رسانه دانشگاه قاهره می گوید: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت و یاری ملت فلسطین و درخواست فوری توقف کشتار و گرسنگی در نوار غزه و در دانشگاه‌های عربی(انفعال و بی‌تفاوتی) رخ می دهد، سئوالی است که هم اکنون باید به شکل قوی مطرح کنیم.

از سوی دیگر «کارم یحیی» فعال رسانه ای نیز می گوید: اوضاع و تظاهرات کنونی مشابه مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. هر که می‌تواند باید به فلسطینیان کمک کند.

وی با اشاره به مقایسه دانشجویان آمریکایی و دانشجویان الازهر مصر می افزاید که این کشور باید نقش موثرتر و با صلابت‌تری ایفا کند، دولت، جامعه الازهر و دیگر دانشگاه‌های این کشور.

این تحلیلگر ادامه می دهد: آنچه در دانشگاه های آمریکا شاهد آن هستیم، بیانگر تحولات مهمی در آمریکا و اروپاست. مواضع دانشجویان بسیار مهم است و به سبب افزایش بازداشت ها، بیشتر هم می شود.

یحیی درباره مقایسه دانشگاه‌های آمریکا با دانشگاه های عربی هم می گوید: واقعیت و ماهیت دانشگاه‌های عربی و برخورد امنیتی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. بعید نیست که این موج به دانشگاه های عربی هم دومینو وار سرایت کند.

در همین حال،«سمیر عرابی» دیگر تحلیلگر عرب نیز تظاهرات در دانشگاه های آمریکا و برخورد دولت این کشور و تهدید رئیس مجلس نمایندگان به اخراج دانشجویان را نمایانگر برافتادن نقاب ادعایی دموکراسی آمریکایی دانست.

وی با لحن تمسخر آمیزی می افزاید: بایدن می گوید که آمریکا طرفدار حق است، رئیس مجلس سنا هم می گوید که کتاب مقدس به آنها دستور می‌دهد در کنار اسرائیل بایستند! این آمریکای بدون رتوش است. دموکراسی و برابری میان ادیان وجود ندارد و آزادی بیان هم در کار نیست، ما باید واقع باشیم.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه های آمریکا روز چهارشنبه در اعتراض به حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.

این اعتراض های دانشجویی در حمایت از مردم غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی به دانشگاه های هاروارد، تگزاس، براون و کالیفرنیای جنوبی رسیده و این دانشگاه ها صحنه درگیری پلیس با دانشجویان شده است.

دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاه‌ها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتش‌بس در غزه شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • همراهی پدر دانشجو با دخترش در تظاهرات حمایت از فلسطین
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند