Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، روزانه در تهران به‌طور میانگین بیش از یک‌ میلیون نفر برای تردد از اتوبوس استفاده می‌کنند و کاهش ظرفیت، قطعا مشکلاتی را برای مسافران و کاهش فاصله اجتماعی به‌همراه خواهد داشت؛ محمود ترفع، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در گفت‌وگو با همشهری، در این ارتباط می‌گوید: «هر آنچه مردم از کمبودها و نواقص درخصوص ناوگان اتوبوسرانی می‌گویند بحق است، اما شرکت واحد اتوبوسرانی، برای خدمت‌رسانی بهتر به مسافران نیازمند حمایت‌های دولت و شهرداری است که طی سال‌های اخیر تنها حمایت‌های شهرداری شامل حال اتوبوسرانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» وضعیت کنونی ناوگان اتوبوسرانی تا جایی نیازمند حمایت‌های مالی است و با مشکلات بسیار روبه رو است که ترفع آرزو می‌کند: «امیدوارم روزی برسد که هیچ مسافری در ایستگاه منتظر اتوبوس نماند.»  شرح گفت‌وگوی همشهری با مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران را درزیر می‌خوانید.

شهردار تهران و رئیس پارلمان شهری بارها از حمل‌ونقل عمومی با عبارت کالای اساسی یاد کرده‌اند که قطعا باید از حمایت دولت برخوردار شود. چرا دولت به وظیفه قانونی‌اش عمل نمی‌کند؟

اینکه چرا دولت به وظایف و تعهداتش عمل نمی‌کند را دولت و مجلس باید پاسخ دهند. نکته‌ای که اینجا می‌توانم بگویم این است که حمل‌ونقل عمومی موضوع حاکمیتی است که بخشی از هزینه‌ها و اعتبارات آن توسط دولت و بخشی هم توسط مدیریت شهری باید تأمین شود. حال اینکه چرا دولت به وظیفه قانونی‌اش عمل نمی‌کند، دولتمردان پاسخگو باشند، بهتر است.

آیا چنین رویکردی در سایر کشورها هم وجود دارد؟

در تمام کشورهای دنیا و حتی کشورهای توسعه‌یافته حمل‌ونقل عمومی موضوع حاکمیتی است و دولت‌های مرکز و محلی از آن حمایت کرده و برای توسعه و نوسازی ناوگان در بخش‌های مختلف حمل‌ونقل عمومی بودجه تعیین می‌کنند.

در بودجه کشور هم قطعا سهمی به حمل‌ونقل عمومی اختصاص داده می‌شود.  منتقدان می‌گویند بخشی از مشکل عدم تخصیص به دلیل ضعف در پیگیری و دریافت اعتبارات لازم از سوی متولیان مجموعه حمل‌ونقل عمومی است، نظر شما چیست؟

باورم این است که متولیان مجموعه حمل‌ونقل عمومی اعم از مترو و اتوبوس برای دریافت اعتبارات و بودجه لازم در حد توان پیگیری می‌کنند و هیچ‌گاه در این موضوع کوتاه نمی‌آیند. به‌طور مثال می‌توان به پیگیری و دریافت بودجه برای راه‌اندازی خط برقی در تهران اشاره کرد که از محل تبصره۱۹ بودجه دولت (تسهیلات لازم را برای توسعه الگوی مشارکت عمومی و خصوصی) در حال انجام است. همچنین از ظرفیت‌های تبصره۱۸ بودجه کشور (حمایت از طرح‌های حمل‌ونقل عمومی) برای بازسازی ناوگان استفاده کرده‌ایم. به هر حال در حد توان پیگیری کرده‌ایم و می‌کنیم؛ چراکه می‌دانیم حمل‌ونقل عمومی متعلق به شهر و شهروندان است و به‌خود اجازه نمی‌دهیم در خدمت‌رسانی کوتاهی کنیم.

خط برقی در کدام مسیر و با چند دستگاه اتوبوس فعال می‌شود؟

اولین خط برقی پایتخت از میدان جمهوری تا میدان بهارستان راه‌اندازی می‌شود و ۵۰دستگاه اتوبوس در این خط فعال خواهند شد.

چند روز پیش در حوزه حمل‌ونقل پیشنهادهایی به کمیسیون تلفیق ارائه شد که می‌تواند در افزایش سهم بودجه و اعتبار این مجموعه تأثیرگذار باشد. در ناوگان اتوبوسرانی پیشنهاد شما چه بوده است؟

در لحظات پایانی بررسی بودجه در کمیسیون‌های مجلس با پیگیری معاون حمل‌ونقل عمومی تهران موفق شدیم ردیف بودجه‌ای به یارانه بلیت‌ها اضافه کنیم و با این کار در بودجه۱۴۰۰ یارانه بلیت ۴برابر می‌شود که این افزایش تا حدود زیادی می‌تواند گره‌گشا باشد.

با این افزایش ۴برابری بودجه، یارانه بلیت چقدر می‌شود؟

حدود هزار میلیارد تومان که برای تمام کلانشهرهای ایران است و امیدواریم سهم تهران قابل توجه باشد.

در صحبت‌هایتان اشاره کردید دولت به تعهداتش عمل نمی‌کند و مدیریت شهری بار هزینه‌های حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه ناوگان اتوبوسرانی را تنهایی به دوش می‌کشد. به اقدامات انجام شده توسط مدیریت شهری اشاره می‌کنید؟

از سال۹۵ حتی یک دستگاه اتوبوس توسط دولت برای ناوگان اتوبوسرانی تهران تهیه نشده و تمامی تجهیزات توسط مدیریت شهری در دوره‌های مختلف خریداری شده است. امسال با توجه به مشکلات فراوان ازجمله تورم و کم‌شدن مسافران به دلیل کرونا و کاهش درآمدها، شهرداری قرارداد تأمین ۲۵۰دستگاه اتوبوس را منعقد کرد که ۱۰۰دستگاه آن اواسط سال به ناوگان تحویل داده شد و ۱۱۰دستگاه هم ایام دهه فجر (شنبه ۱۸ بهمن) رونمایی و به ناوگان اضافه می‌شود. ۴۰دستگاه هم تا پایان سال برای خدمت‌رسانی در اختیار شرکت اتوبوسرانی قرار می‌گیرد.

تهران به‌طور کلی نیاز به چند دستگاه اتوبوس دارد؟

حدود ۵هزارو۷۸۶دستگاه اتوبوس در تهران وجود دارد که ۳هزارو۵۰۰دستگاه با تعاریف ارائه شده، فرسوده‌اند و ۲هزارو۲۸۶دستگاه هم وضعیت خیلی خوبی ندارند، اما قابل استفاده هستند. این وضعیت کنونی ناوگان اتوبوسرانی است و برای اینکه در تهران به حد مطلوب خدمت‌رسانی برسیم نیاز به ۹هزارو۵۰دستگاه اتوبوس داریم؛ یعنی اگر ۶هزارو۷۶۴دستگاه اتوبوس به ناوگان اضافه شود، حال شرکت اتوبوسرانی خوب می‌شود.

در اکثر پروژه‌ها و طرح‌ها برای تأمین بخشی از هزینه‌ها از ظرفیت سرمایه‌گذاری خصوصی استفاده می‌کنند. چرا ناوگان اتوبوسرانی در جذب سرمایه‌گذار موفق نبوده است؟

سرمایه‌گذاران به‌دنبال بهره‌وری و سود بیشتر هستند. حمل‌ونقل عمومی و خاص‌تر اتوبوسرانی محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست؛ چراکه قیمت بلیت توسط شورای شهر تصویب می‌شود و فرماندار آن را تأیید می‌کند؛ بنابراین ناوگان اختیاری ندارد که بخواهد از آن به‌عنوان بسته ترغیبی برای جذب سرمایه‌گذار استفاده کند.

در بودجه۱۴۰۰ اولویت با نوسازی ناوگان است یا بازسازی؟

هم بازسازی و هم نوسازی؛ بنابراین بخشی از بودجه۱۴۰۰ اتوبوسرانی را به نوسازی و بخشی را هم قطعا به بازسازی اختصاص خواهیم داد.

کد خبر 583193 برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ناوگان اتوبوسرانی اتوبوسرانی تهران حمل ونقل عمومی مدیریت شهری خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۲۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش فر کردن مو با چنگال ؛ روشی فوری برای فر کردن موها | چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، شاید شما هم جزو خانم هایی باشید که به موهای فر علاقه دارید اما از فر کردن مو با بابلیس خسته شده اید، همیشه برای فر کردن مو نیاز به دستگاه های حرارتی نیست ما در این مطلب روشی متفاوت و شگفت انگیز برای فر کردن موها به شما معرفی میکنیم.

این بار برای فر کردن مو به یکی از وسایل آشپزخانه نیاز دارید، شاید باورتان نشود اما به راستی با چنگال می‌توان موها را هر چقدر هم که لخت باشند فر کرد.

آموزش فر کردن موها با چنگال

یک چنگال بردارید و از انتهای موها شروع کنید موها را درون چنگال بپیچید دقیقا مثل زمانی که ماکارونی می‌خورید، بعد از پیچیدن موها درون چنگال اسپری بزنید و سشوار بکشید گرمای فلز چنگال فر زیبا و ماندگای خلق خواهد کرد.

در صورتی که موهای خیلی صافی دارید و میخواهید آن ها را فر کنید باید از قیچی مارپیچی استفاده کنید در این صورت فر موها مدت زیادی ماندگاری خواهد داشت.

آموزش فر کردن مو با استفاده از جوراب آیا سشوار برای مو خوب است ؟ ؛ بهترین دما برای خشک کردن موها | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟

برای جلوگیری از وز شدن موها از نرم کننده استفاده کنید زیرا موهای فر به راحتی وز میشوند.
روغن نارگیل از وز شدن موها جلوگیری میکند.
موها را بعد از حمام شانه کنید زیرا شانه کردن موهای خشک باعث وز شدن آنها میشود.

کد خبر 848002 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن موی سر خبر مهم

دیگر خبرها

  • آموزش فر کردن مو با چنگال ؛ روشی فوری برای فر کردن موها | چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟
  • (تصاویر) ناوگان جدید اتوبوسرانی تهران
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت