Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به کاهش ۲ هزار فقره از پرونده‌های مانده در دادگستری مهریز، گفت: تلاش مضاعف، حرکت جهادی و دو برابر کردن اوقات دادرسی، منجر به کاهش ۹۵ درصدی پرونده‌های مانده این حوزه قضایی شده است. خبرگزاری میزان- غلامعلی دهشیری در آیین کلنگ زنی طرح توسعه ساختمان دادگستری شهرستان مهریز به مناسبت ایام الله دهه فجر، اظهار داشت: سرعت بخشیدن به کار و پیشگیری از اطاله دادرسی در عین رعایت الزامات قانونی و اتقان آراء نتیجه اعتماد به کادر جوان و انقلابی برای مدیریت بر این حوزه قضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی شهرستان مهریز را از حیث نوع پرونده‌های ورودی به دادگستری از شهرستان‌های خاص استان ذکر کرد و گفت: وجود پاسگاه شهید مدنی و موقعیت جعرافیایی این شهرستان در شرق استان و مدخل ورودی استان از استان‌های همجوار شرقی باعث شده ورودی پرونده‌های مواد مخدر در این حوزه قضایی بالا و یک سوم پرونده‌های زندانی دار با حبس‌های طویل المدت متعلق به حوزه قضایی مهریز باشد.
این مقام قضایی استان یزد تصریح کرد: گرچه ۵۴ درصد جمعیت زندان‌های استان را افراد غیر بومی تشکیل می‌دهند، اما به هر ترتیب، رسیدگی به این پرونده‌های سنگین بر دوش کادر قضایی دادگستری این شهرستان است.
وی به ضرورت تأمین فضای فیزیکی و ارتقاء ساختمان دادگستری شهرستان مهریز اشاره کرد و بیان داشت: ساختمان فعلی این دادگستری مربوط به سال ۷۹ است که پس از گذشت ۲۰ سال با ازدیداد پرونده‌ها و اضافه شدن کادر قضایی و اداری حتی یک متر فضای فیزیکی در این سنوات اضافه نشده است.
رئیس کل دادگستری استان یزد خاطرنشان کرد: اعتبار طرح توسعه این ساختمان ۱۳ میلیارد تعیین شده است که از محل بودجه‌های خاص در اختیار رئیس قوه قضاییه تأمین شده و امید است در بازه زمانی تعیین شده این ساختمان به بهره برداری برسد.
شایان ذکر است با حضور معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان، فرماندار و شهردار مهریز و جمعی از مسئولین محلی، کلنگ احداث طرح توسعه دادگستری شهرستان مهریز به زمین زده شد.     بیشتر بخوانید:       سازش ۸۵ درصد پرونده‌های ارجاعی به شعب صلحی دادسرای گرگان انتهای پیام/ برچسب ها: یزد کاهش پرونده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یزد کاهش پرونده دادگستری شهرستان مهریز حوزه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است

ایسنا/کردستان رییس کل دادگستری کردستان ضمن تاکید بر تعیین تکلیف پرونده های محکومین به قصاص در استان گفت: قضات باید در صدور قرار تامین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی روز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست مشترک شورای معاونین دادگستری استان با روسای دادگستری و دادستانهای حوزه های قضایی تابعه استان در سنندج اظهار کرد: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه نمودن پرونده های قضایی توام با اتقان آراء تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی تاکید کرد و افزود: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال ‌جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: مسئولین قضایی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضایی و اجرای برنامه های عملیاتی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیتهای دستگاه قضایی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضایی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی تابعه استان به بیان برنامه های حوزه های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی هم به تصویب رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان