Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی پیش از ظهر امروز در دیدار با نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مجلس یازدهم هم در عمل و هم در فرمایشات رهبری نشان داده که یک مجلس انقلابی است، اظهار کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند کمتر مجلسی همانند این مجلس چه از نظر انقلابی‌گری و چه از نظر افراد و چینش شکل گرفته است، علاوه بر ایجاد مسئولیت‌های قانونی برای نمایندگان، یک مسئولیت شرعی هم برای مجلس ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی مقام معظم رهبری این مجلس را انقلابی می‌دانند، باید نمایندگان مجلس نیز نسبت به این ویژگی بسیار مراقبت داشته باشند که این انقلابی‌گری ظهور و بروز بیشتری داشته باشند.

امام جمعه همدان با بیان اینکه در توده مردم انتظارات از این مجلس انجام تحولات سریع در کشور بود گفت: درست است در واقعیت چنین چیزی امکان‌پذیر نیست، اما آنچه از این مجلس انتظار می‌رود، همراهی مسئولان با مردم و انجام فعالیت‌هایی به نفع مردم است.

وی با تاکید بر اینکه این اتصاف، زمینه‌هایی برای عده‌ای در جهت تخریب مجلس ایجاد می‌کند، عنوان کرد: گاهی اوقات مسائلی که برای مجلس و نمایندگان ایجاد می‌شود و به علت آنکه از زوایای مختلف دیده نمی‌شود، منجر به تخریب و تحلیل اشتباه و سوء استفاده و یک اشتباه را فراتر از آنچه هست دیدن، می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار با جمعی از مداحان، یادآور شد: اینکه حضرت آقا بر رعایت ادب و اخلاق در گفتمان سیاسی ما و توسعه آن تاکید دارند، نشان دهنده اهمیت این مساله است.

وی تصریح کرد: دشمن در تلاش است تا این مجلس را یک مجلس ناکارآمد جلوه دهد، بنابراین امیدواریم مجلس، انقلابی‌گری خودش را به معنای واقعی در جامعه ظهور و بروز دهد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های این مجلس، نظم برگزاری جلسات آن است گفت: زمانی که جلسات مجلس برگزار می‌شود نظم حاکم بر آن، ظهور و بروز اجتماعی پیدا می‌‎کند و مردم این را مشاهده می‌کنند.

وی در قسمت دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه قانونگذاری یکی از سخت‌ترین کارهای مدیریتی است، مطرح کرد: نوشتن قانون که انحراف ایجاد نکند و مبتنی بر واقعیت باشد، یک کار سخت و فنی است اما مسائلی نیز در این رابطه باید مد نظر باشد.

شعبانی افزود: در بعضی از مبانی اسلام، قوانین الزامی را تا جایی که ممکن بوده، کم شده و دایره مباحات توسعه یافته و الزامات زیادی را ایجاد نکرده است.

وی با بیان اینکه یکی از تفاوت‌های اسلام با ادیان دیگر در همین نحوه قانون‌گذاری و کاهش الزامات است، عنوان کرد: مجلس نیز خوب است تا در بحث قانون‌گذاری به این مبنا توجه کند چراکه ایجاد الزامات اجتماعی زیاد، سرعت توسعه کشور را خواهد گرفت.

نماینده ولی فقیه در استان همدان قوانین مصوبی که الزامات فراوانی را ایجاد کرده را مانع از رشد اقتصاد و عرصه تولید دانست و اظهار کرد: این مجلس به عنوان یک مجلس انقلابی می‌تواند اقدام به پیراسته کردن قوانین بسیاری که در گذشته نوشته شده کند و حتی گاهی از قوانین اگر نسخ هم شود اتفاق خاصی رخ نخواهد، بلکه جهش تولید را به دنبال خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه قوانین دست و پا گیر از موانع بزرگ تحقق شعار سال است گفت: در بعضی از موارد انسان فکر می‌کند مدیری نمی‌خواهد کاری انجام شود، اما همان مدیر گرفتار قوانینی است که نمی‌تواند خودش را از گیر و دار قانون رها کند.

شعبانی یادآور شد: اگر اسلام منطقه الفراغ را توسعه داده است، ما هم در قوانین باید این موضوع را مد نظر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تصویب قوانین باید فارغ از فشارهای رسانه‌ای و مباحث جناحی و سیاسی باشد، عنوان کرد: آنچه در تصویب قوانین باید مد نظر باشد، منافع و مصالح ملی است و نباید از این موضوع غافل شویم که قانونی که امروز مصوب می‌شود ممکن است تا ۴۰ سال آینده در کشور اثر داشته باشد و همانند تصمیم یک مدیر نیست که با آمدن مدیر دیگر تغییر کند.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه این مجلس، مجلس انقلابی‌گری‌هاست، گفت: این مجلس باید تامین کننده منافع مردم باشد و فارغ از سیاسی‌کاری آنچه منافع مردم است را پیگیری کند، موضوعی که تا به امروز از این مجلس دیده‌ایم

وی با اشاره به اینکه حضرت امام(ره) بارها بحث محرومین و مستضعفین را مطرح کرده‌اند، اظهار داشت: یکی از مشکلات ما، مسئله تمرکز بر مراکز است و لذا امیدواریم مجلس انقلابی با ورود در این عرصه برنامه جامعه‌ای باری تمرکز زدایی در دستور کار داشته باشد.

شعبانی با تاکید بر اینکه لازم است تا توجه زیادی به بعضی از استان‌ها شود، مطرح کرد: در استان همدان نزدیک به یک و نیم سال است که پتروشیمی در تهیه مواد اولیه با مشکل روبرو است، موادی که در داخل کشور خودمان تولید می‌شود، اما گاهی از موارد منافع بعضی از افراد و یا شرکت‌ها اجازه این کار را نمی‌دهد و لازم است که مجلس انقلابی در این مسائل ورودی جدی داشته باشد.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند وحدت در بین مسئولان هستیم، عنوان کرد: وحدت در بین مسئولان باید نتیجه‌اش رفع مشکلات مردم و جامعه باشد و مردم آثار آن را مشاهده کنند.

انتهای پیان/ 3140/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس قوانین همدان منافع ملی امام جمعه همدان مجلس انقلابی انقلابی گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید با مالیات بر سوداگری

به گزارش خبرنگار مهر ۱۱ سال مالیات بر سوداگری یا همان مالیات بر عایدی سرمایه قبلی، در مجلس معطل ماند و بالاخره اردیبهشت امسال مجلس ایرادات شورای نگهبان را اصلاح کرد و برای تأیید نهایی به شورای نگهبان فرستاد. این طرح شامل خودرو، ملک، ارز و طلا می‌شود و هرکس بیش از نیاز مصرفی و کمتر از دو سال این موارد را خرید و فروش کند، مشمول این طرح خواهد بود.

پس از حواشی و سوالات بسیاری که در سطح جامعه درباره این طرح ایجاد شد؛ برنامه پایش ۱۱ اردیبهشت، میزبان مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بود تا به سوالات و شبهات مردم درباره مالیات بر سوداگری پاسخ دهد.

مالیات از تورم یا مالیات از دلالی؟

یکی از سوالات مهم جامعه درباره این طرح این است که آیا دولت می‌خواهد از تورم هم مالیات بگیرد؟

مصطفی طاهری در ابتدای برنامه از فلسفه مالیات بر سوداگری گفت. بسیاری از مردم گله دارند که چرا کارمند یا کسبه که به صورت شفاف کار می‌کنند، مالیات‌شان را باید پرداخت کنند اما آن‌هایی که دلالی می‌کنند و چندین برابر ما درآمد دارند، مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. برای حل این مشکل در تمام دنیا از عایدی سرمایه مالیات می‌گیرند و این طرح مالیات بر سوداگری هم برای جلوگیری از دلالی، سوداگری و تجمع سرمایه در بخش‌های غیر مولد است.

طاهری مثال زد: اگر خانواده‌ای ۵ فرزند بالای ۱۸ سال هم داشته باشد و ۵ خودرو برای خودشان بعلاوه دو خودرو برای سرپرست خانواده بخرند و قبل از دو سال نفروشند، مالیاتی از آن‌ها دریافت نمی‌شوند.

البته این مالیات در مورد طلا و ارز متفاوت است و سقف زمانی برای خرید و فروشش وجود ندارد. نماینده مجلس دراین‌باره گفت: «در مورد طلا و ارز اگر شفاف هرچقدر طلا بخرید و شفاف فروخته شود، هیچ مالیات بر عایدی دریافت نمی‌شود. در مورد طلا و ارز این مالیات مشمول کسانی می‌شود که شفاف نیستند و با حجم تراکنش‌هایی مواجه می‌شویم که انگار کارش طلافروشی است ولی خودش را به عنوان طلا فروش معرفی نکرده است؛ اینجا از او مالیات اخذ خواهد شد.»

آیا این قانون جلوی سوداگری را خواهد گرفت؟

معافیت‌های مالیات بر سوداگری شامل مواردی مانند ملک ارثی، ملک یا خودرو مازاد برای سرپرست خانوار، تعویض ملک مسکونی کمتر از یکسال، املاک وقفی و هدیه، املاک و زمین خارج از شهر است.

در ادامه برنامه مجری برنامه از شبهاتی که منتقدان به این طرح وارد می‌کنند و باز گذاشتن سر معافیت‌ها و امکان فرار سوداگران از این نوع مالیات‌ها پرسید و مصطفی طاهری در پاسخ گفت: «من این نقد را قبول دارم اما مالیات بر سرمایه سال‌هاست در دست تصویب است. اگر می‌خواستیم حداکثری همه چیز را در این طرح در نظر بگیریم به همین حداقلی هم نمی‌رسیدیم زیرا فشار سنگینی بر جامعه و مجلس وجود داشت. اشکالی ندارد اگر این قانون تصویب شود و در طول اجرا کارآمدی خودش را نشان دهد و اگر کم اثر بود در جلوگیری از سوداگری می‌توان اصلاحش کرد.»

رئیس مجلس چند روز پیش اعلام کرد که این قانون شامل یک درصد جامعه می‌شود. عضو کمیسیون صنایع مجلس نیز در تأیید آن گفت: «آمار قطعی نیست و در خودرو و طلا و مسکن هرکدام متفاوت است اما به طور کلی شامل درصد کمی از جامعه می‌شود. از طرفی در جایی که دلالی و پول زیاد است، به اسم مردم فشار می‌آورند. در حالی که این عین عدالت است و خواسته خود مردم است.»

کد خبر 6097029 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید