Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز  

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان اقدامات این اداره کل در خصوص جهش تولید را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز، یوسف عابدینی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان به تشریح اقدامات این اداره کل پرداخت و در خصوص آخرین اقدامات انجام گرفته در بحث نوسازی و بازسازی ماشین آلات راهداری و میزان صرفه جویی و تعداد کار انجام گرفته گفت:خرید یک دستگاه لودر و گریدر، خرید هفت دستگاه کارواش جهت سرویس ماشین آلات و پایین آمدن هزینه تعمیرات، خرید سه  دستگاه فیلتراسیون سوخت جهت پایین آمدن هزینه تعمیرات و میزان سوخت و صرفه جویی مصرف سوخت، بازسازی یک دستگاه بلدوزر ۱۵۵ و ۴ دستگاه وانت کمک دار و یک دستگاه کشنده ولوو و سرویس و نگهداری و تعمیرات ۱۹۷ دستگاه ماشین آلات راهداری از جمله اقدامات انجام شده در این بخش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص آخرین اقدامات در بحث تعمیرات اساسی و نگهداری پل های بزرگ و ابنیه فنی راه های کشور (تعداد و میزان کار انجام گرفته) گفت: در این مدت سه دستگاه پل در شهرستان بشاگرد، محور خورگو و محور روستایی پشتکوه احداث شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای هرمزگان در خصوص اقدامات انجام گرفته در بحث اصلاح و ایمن سازی راه های شریانی کشور از جمله حذف و اصلاح نقاط پرحادثه گفت: مطالعه و اجرای بهسازی ۲۲ نقطه پرحادثه در سطح استان صورت گرفته است و در خصوص مجموعه کارهای انجام گرفته در بحث نگهداری راه های شریانی در قالب روکش این اداره در سال جاری در بحث مرمت سطح رویه راه ها ۲۴۳ کیلومتر روکش آسفالت شامل ۱۴۶ کیلومتر روکش آسفالت بزرگراه و راه اصلی ، ۹۷ کیلومتر روکش آسفالت راه فرعی و راه روستایی به میزان ۱۹۹ هزار و ۸۴۷ تناژآسفالت انجام شده است.

وی با بیان این که در صورت تامین قیر تا پایان سال جاری حداقل ۵۰ کیلومتر روکش آسفالت دیگر نیز انجام خواهد شد، اظهار داشت: در خصوص تعمیرات ابنیه،  ۷۵ دستگاه پل در سطح استان شامل هفت دستگاه پل در بشاگرد، یک آبنما در جاسک، چهار دستگاه پل در رودان، هشت دستگاه پل در بندرعباس، دو دستگاه پل در میناب، چهار دستگاه پل در بستک، چهار دستگاه پل در بندر لنگه و شش دستگاه پل در حاجی آباد کار تعمیرات روی آن ها انجام شده است. 

وی افزود: سه واحد راهدار خانه در بندر لنگه، میناب و جاسک احداث شده و یک واحد نیز در حاجی آباد بهسازی شده است. همچنین ترمیم نرده های حفاظ فلزی پل ها در سه محور خمیر، میناب و بندرعباس-سیرجان انجام شده است. ضمنا اجرای دیوار حائل به طول ۱۲۰ متر در محور بندرعباس - بندر خمیر و ۱۴۰ متر طول در محور بندر آفتاب - چیروئیه انجام شده و ساماندهی و منظرارایی ورودی محور حاجی آباد به بندرعباس و محور گچین – بندرعباس نیز از دیگر اقدام انجام شده بوده است.

وی در بحث ایمن سازی و نگهداری و بهسازی راه های شریانی نیز گفت: خط کشی قریب به ۱۵۰۰کیلومتر ازمحورهای استان،نصب قریب به ۱۰ هزار عددتابلوی اخطاری وانتظامی،نصب هزار مترمربع تابلوی اطلاعاتی در محورهای استان، روشن کردن بیش از ۵۰کیلومتر ازشبکه روشنایی که درسنوات گذشته بدلیل سرقت های مکرر کاملا خاموش بودند و امروز ۱۰۰درصد روشنایی این محورها تامین شده است.

وی افزود: نصب بیش از ۱۰کیلومتر نیوجرسی در محورهای استان بخصوص شهرستان بندرعباس،تعمیر ومرمت بیش از پنج هزار صفحه و پایه گاردریل طی سالجاری، جوشکاری بیش از ۶۰ کیلومتر حفاظ های فلزی جهت جلوگیری از سرقت های مکرر، راه اندازی حداقل ۱۰برج نور که درسنوات گذشته لوازم آن ها کاملا به سرقت رفته بودند، پیگیری و نصب آنتن موبایل و شبکه اینترنت در تونل تنگ زاغ، نصب بیش از ۱۰هزار تودلی نیوجرسی جهت آشکارسازی نیوجرسی ها ،خرید ۲۰تن رنگ مخصوص جداول جهت رنگ آمیزی نیوجرسی ها از جمله اقدامات در این حوزه بوده است.

عابدینی درخصوص توسعه راه های روستایی نیز گفت: در استان هرمزگان تاکنون بالغ بر ۲۸۷ کیلومتر مسیر بازگشایی و زیرسازی شده و ۱۰۶ کیلومتر از آن ها نیز آسفالت اجرا شده است. از مهمترین پروژه های راه روستایی جهش تولید که تاثیر بسزایی در اقتصاد روستایی و افزایش بهره وری روستایی داشته اند، می توان به راه های روستایی مهدی آباد در بخش فین شهرستان بندرعباس و راه روستایی نیزار و دراگاه در شهرستان حاجی آباد و راه ارتباطی روستاهای گیشو و پرکان آل موسی در شهرستان بندرخمیر و کلاتو و کرچی در شهرستان بندرلنگه و راه امیرآباد و دهندر و کرگان در شهرستان میناب و راه تیدر بشنو بیورچ و خمینی شهر نیکدشت در شهرستان بشاگرد و راه گاندر پایین و دهگین در شهرستان رودان و راه ارتباطی به ساحل روستای ملکی در شهرستان قشم و.... نام برد.

وی در پایان گفت: همچنین راه اتصالی بنت نیکشهر بشاگرد سیریک موسوم به راه پشتکوه بشاگرد با پیشرفت فیزیکی مناسب یکی از شاخص ترین راه های مطرح در جهش تولید استان است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کیلومتر روکش آسفالت استان هرمزگان دستگاه پل حاجی آباد انجام شده حمل و نقل راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی

ایسنا/هرمزگان مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان، با اشاره به جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: تخلیه این تعداد خودروی ترانزیتی توسط ۲۱۰ فروند شناور فلزی انجام و پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشورهای عراق، افغانستان و آسیای میانه بارگیری شد.

مرتضی سالاری امروز (یازدهم اردیبهشت ماه)، با ذکر این نکته که بیش از ۴۵۳ هزار تن کالا از بنادر غرب هرمزگان به کشورهای هدف صادر شد، افزود: ۱۵۰ هزار و ۳۸۹ تن از این کالاها مربوط به صادرات غیرنفتی و ۳۰۳ هزار و ۵۱ تن به صادرات نفتی اختصاص دارد.

وی بیان کرد: صادرات نفتی و غیرنفتی انجام شده به کشورهای مقصد شامل میوه و تره بار، خشکبار، موادمعدنی و مصالح ساختمانی بوده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان همچنین در تشریح عملکرد یک‌ماهه تخلیه و بارگیری بنادر غرب استان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم، عنوان کرد: در مجموع ۸۸۸ هزار و ۶۶۸ تن عملیات تخلیه و بارگیری از این بنادر انجام شد که افزایش ۴۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال داشته است.

وی با بیان اینکه در نخستین ماه بهار امسال از مجموع عملیات جابه‌جایی کالا، ۵۲۹ هزار و ۷۳۴ تن به فرآورده نفتی و ۳۵۸ هزار و ۹۳۴ تن نیز به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است، از افزایش ۲۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای یخچالی از بنادر غرب استان خبر داد.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان تصریح کرد: با تلاش مجموعه بنادر و دریانوردی غرب در راستای ایجاد بستری ایمن و اقتصادی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان در یک ماهه امسال، ۹ هزار و ۹۸۸ TEU کانتینر یخچالی با تناژ ۱۰۱ هزار و ۹۴۴ تن تخلیه و بارگیری و نزدیک به چهار هزار و ۹۹۴ TEU کانتینر یخچالی با تناژ ۵۰ هزار ۹۷۲ تن نیز صادر شد.

سالاری یادآور شد: همچنین از مجموع عملیات انجام شده در بنادر غرب هرمزگان ۳۶۷ هزار و ۵۵۱ تن فرآورده نفتی و غیرنفتی با ۴۳ درصد افزایش به صورت رویه کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) در بنادر غرب استان هرمزگان جابه‌جا شد.

وی افزود: از این میزان ۱۴۰ هزار و ۸۸۸ تن مربوط به کاپوتاژ فرآورده‌های غیرنفتی و ۲۲۶ هزار و ۶۶۳ تن نیز کاپوتاژ نفتی بوده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان در ادامه از افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت نفتی و غیر نفتی در بنادر غرب استان هرمزگان خبرداد و بیان کرد: در دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی که عمده آن محموله خودرو است، به ۳۸ هزار ۲۱۴ تن رسید.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با اشاره به ترابری ایمن ۱۷۵ هزار و ۳۴۸ مسافر دریایی، گردشگران داخلی و بین‌المللی اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۳ هزار و ۵۶۴ نفر سفر در مسیرهای دریایی داخلی از بنادرلنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، بوموسی و سایر جزایر خلیج‌فارس جابه‌جا و ۱۷۸۴ نفر مسافر نیز به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی تردد کردند.

سالاری تعداد تردد شناورها در بنادر غرب هرمزگان در این مدت را نیز ۲۹۶۴ فروند اعلام کرد که از این میزان تردد، ۱۴۰۴ فروند شناور بالای هزار تن و ۸۴ فروند شناور زیر هزار تن بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • واگذاری ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و هزار فقره سند مالکیت روستایی در بندر خمیر
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • ◄ آمارهای رفع نقاط پرحادثه راه‌ های کشور شفاف است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد