Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون «کشاورزی آب و منابع طبیعی و محیط زیست» مجلس با بیان اینکه وزارت صمت تخصص لازم در صادرات محصولات کشاورزی را ندارد، گفت: می‌کوشیم بازگشت اختیارات وزارت جهاد کشاورزی از وزارت صمت را در قالب اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس مورد پیگیری قرار دهیم. جلال محمودزاده در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به مشکلات صادرات محصولات کشاورزی گفت: متاسفانه اختیارات وزارت جهاد کشاورزی از تولید تا بازاریابی محصولات کشاورزی به واسطه برخی تصمیمات به وزارت صمت محول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: خوشبختانه مبحث واگذاری اختیارات وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت که به مدت ۱۸ ماه بود هم اکنون به پایان رسیده است و قانونا دولت موظف است این اختیارات را به وزارت جهاد کشاورزی واگذار کند که متاسفانه تاکنون اقدام عملی نشده است.

محمودزاده تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا این اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی بازگردانده شود تا صادرات محصولات کشاورزی پیرو فراز‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید افزایش پیدا کند.

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس تصریح کرد: ما باید به سمت صادرات محصولات کشاورزی حرکت کنیم چرا که صادرات محصولات کشاورزی می‌تواند ارزآوری به کشور را افزایش دهد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه وزارت صمت تخصص لازم را برای صادرات محصولات کشاورزی ندارد اظهار داشت: در این شرایط ما به دنبال این هستیم تا این اختیارات قانونی، در صادرات محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی محول شود تا شاهد توسعه صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های همسایه باشیم.

محمودزاده تاکید کرد: می‌کوشیم مبحث بازگشت اختیارات وزارت جهاد کشاورزی از وزارت صمت را در قالب اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس مورد پیگیری قرار دهیم چرا که ادامه این روند به نوعی خلاف قوانین و مقررات موجود است. بیشتر بخوانید: طرح شفافیت آرای نمایندگان مجدداً در دستور کار مجلس قرار گرفت

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم اختیارات وزارت جهاد کشاورزی صادرات محصولات کشاورزی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۳۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته