Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس با تلاش پژوهشگران و فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان، خط پیشرفته تمام اتوماتیک تولید ماسک‌های N95 طراحی، ساخت و پیش از ظهر امروز پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه به بهره برداری رسید.

این خط تولید برای نخستین بار به صورت کاملاً مکانیزه و تمام اتوماتیک و باتلاش شش ماهه فن‌آوران دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد طراحی و ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علیرضا فدایی مجری این پروژه با بیان این که تولید ماسک با لایه‌ای از پوشش نانو یکی از ویژگی‌های مهم این دستگاه است، افزود: دستگاه الکتروریسی نانوالیاف که در دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی و ساخته شده این امکان را فراهم می‌کند که یک لایه با پوشش نانو بین ماسک اضافه شود و در نتیجه شاهد یک ماسک با کیفیتی بهتر از 95N باشیم و نتایج تست‌های استاندارد نشان دهنده این موضوع است.

عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: دستگاه تمام اتوماتیک تولید ماسک های N95 از 10 بخش مختلف شامل مکانیزم‌های رول باز کن، دوخت اولیه، انباره، دوخت گوشواره، دوخت سوپاپ، قالب سوپاپ زنی، ایستگاه تنظیم، روبینی زنی، دوخت و برش نهایی، دوخت زیرچانه، جمع آوری ضایعات و بسته‌بندی اتوماتیک بدون دخالت دست و کاملاً بهداشتی تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: بخشی ازفناوری های به کارگیری شده در این دستگاه از مجموعه‌های داخلی کشور بوده اما کلیه مراحل طراحی، ساخت قطعات و مکانیزم‌ها در دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شده است. 

فدایی با بیان این که دانش فنی این دستگاه پیشرفته تدوین شده است، اضافه کرد: درصورتی که هرگونه مشکلی در فرآیندهای این دستگاه به وجود آید، به راحتی تعمیر می‌شود و نیازی به واردات قطعات و مکانیزم‌های آن نخواهیم داشت.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به امکان تنظیم قابلیت‌های مختلف این دستگاه شامل سرعت و میزان تولید، افزود: امکان تغییر پارامترها از طریق فینگرتاچ، کار با این دستگاه‌ پیشرفته را بسیار ساده نموده است. 
وی اضافه کرد: با ساخت این دستگاه ضمن ایجاد امکان تولید روزانه بیش از ۲۵ هزار ماسک‌ شش لایه و هفت لایه بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان، زمینه برای تولید انبوه و صادرات این فناوری فراهم شده است.

انتهای پیام/۶۳۱۱۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان فناوری دانشگاه تولید دانشگاه صنعتی اصفهان تمام اتوماتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۵۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید