Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@20:15:38 GMT

هشدار سطح نارنجی برای بارندگی پیش رو در خوزستان

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۶۲۸۶

هشدار سطح نارنجی برای بارندگی پیش رو در خوزستان

به گزارش ایرنا براساس این هشدار که با توجه به آخرین پیش بینی روز جمعه هواشناسی خوزستان صادر شد در شهرستان‌های دزفول، بهبهان، مسجدسلیمان، شوشتر، اندیمشک، گتوند، لالی، هندیجان و اندیکا در روزهای ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه بارش بین ۵۰ تا۷۰ میلی متر پیش بینی شده است.
بر همین اساس مجموع بارش‌ها در شهرستان‌های شوش، دشت‌آزادگان، بندرماهشهر، رامهرمز، هویزه، ایذه، باغملک، امیدیه و آغاجاری ۳۰ تا ۵۰ میلی متر و در شهرستان‌های اهواز، حمیدیه، باوی، کارون، رامشیر و هفتکل ۱۵ تا ۳۰ میلی متر طی مدت مذکور پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سامانه بارشی مذکور مخاطراتی چون رگبار باران همراه با رعد و برق، احتمال ریزش تگرگ، بارش برف در ارتفاعات، وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای و رخداد مه و کاهش دید افقی و اثراتی چون احتمال آبگرفتگی و جاری شدن سیلاب در برخی مناطق و طغیان رودخانه‌های فصلی در مناطق کوهستانی، لغزندگی و اختلال در تردد جاده‌ای را می‌تواند به دنبال داشته باشد.
در این‌هشدار با تاکید بر آمادگی دستگاههای خدمات رسان و بکار گیری تمهیدات لازم برای کاهش خسارت احتمالی ناشی از رگبار، رعد و برق، تگرگ، وزش باد و صاعقه، اجتناب از صعود به ارتفاعات و فعالیت کوهنوردی ،اجتناب از سفرهای غیرضروری و همراه داشتن تجهیزات زمستانی از فرمانداران و سایر دستگاه‌های اجرایی خواسته شده است نسبت به صدور هشدار، اتخاذ تمهیدات لازم و  انجام اقدامات پیشگیرانه اقدام کنند.
خودداری از تردد ، توقف واسکان در مجاورت رودخانه ها، مسیل ها، منابع آبی و مناطق با احتمال وقوع صاعقه، جاری شدن روان آب و سیلاب، سقوط اجسام و درختان، احتیاط در تردد جاده‌ای، اجتناب از سفرهای غیرضروری و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی در جاده های کوهستانی، جابجایی ساکنان مناطق در معرض خطر به ویژه عشایر و روستاییان ساکن در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و اسکان در مکان‌های امن تا رفع شرایط اضطراری  از دیگر موارد توصیه شده در این اطلاعیه است.
استقرار اکیپ‌های عملیاتی راهداری به همراه ماشین آلات مورد نیاز برای انجام اقدامات لازم و عبور سریع سیلاب و رواناب، آمادگی کامل شعب هلال احمر و فراهم ساختن امکانات مورد نیاز به منظور امداد رسانی به موقع، اتخاذ تدابیر لازم برای پایداری شبکه برق و پیشگیری از وارد آمدن خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی و تاکید برمسدود نمودن جاده‌های حادثه خیز در صورت لزوم از دیگر موارد ابلاغ شده به دستگاه‌های متولی است.

برچسب‌ها آب گرفتگی مدیریت بحران بارش باران خوزستان سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب گرفتگی مدیریت بحران بارش باران آب گرفتگی مدیریت بحران بارش باران خوزستان سازمان هواشناسی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورو بیابانک رکوردار بارندگی‌های استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس مرکز پیش‌بینی و مُخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: در این مدت همچنین اردستان با ۲۹ میلی متر، زواره ۲۷.۹ دهم میلی متر، مهاباد ۲۵ میلی متر، دهاقان با ۲۲، بادرود و خوانسار با ۲۱، اردستان و گلپایگان با ۲۰، چادگان با ۱۸، کاشان و مهاباد با ۱۴، شهرضا با ۱۸.۲ دهم میلی متر، نطنز با ۱۶ و فریدونشهر با ۱۱ میلی‌متر، پادنای علیا با ۱۲ و مبارکه با ۱۰.۳ دهم میلی متر بیشترین میزان بارندگی استان اصفهان را در این مدت داشته اند.
لیلا امینی، میزان بارش باران را در شهر اصفهان ۵ میلی متر دانست و افزود: در پی بارندگی‌ها چند مورد وقوع سیل در راه‌های اصلی خور و بیابانک، زواره، خوانسار، نایین، اردستان و مناطق شرقی و شمالی استان گزارش شده است.
وی همچنین با اعلام صدور هشدار سطح نارنجی در استان گفت: نحوه فعالیت این سامانه امروز به صورت ابرناکی گاهی، مه آلود، گاهی وزش تند باد لحظه ای، بارش باران، رگبار بهاری و احتمال رعد و برق و در مناطق مستعد احتمال تگرگ وتنش دمایی پیش بینی می‌شود.
لیلا امینی اوج فعالیت این سامانه را تا بعدازظهر و در مناطق شمال و شرق و تاحدودی جنوب استان دانست و افزود: با خروج تدریجی این سامانه از استان دمای هوا کاهش می‌یابد.
وی پیش بینی کرد: سامانه بارش‌جدیدی از هفته آینده وارد استان خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۰۷؛ هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان
  • هشدار نارنجی؛ رگبار شدید باران از فردا شروع می شود
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • هشدار نارنجی برای یک نیمه کشور | بارش‌های سیل‌آسا و احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان‌ها
  • تشدید بارشها امروز وفردا در کرمان
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • افزایش سرعت وزش باد در جنوب کشور
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • خورو بیابانک رکوردار بارندگی‌های استان اصفهان